Storytel

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea tarinoita missä ja milloin tahansa.

Palvelussa on yli 700 000 tuotetta, joita ovat äänikirjat, e-kirjat ja Storytel Original -sisällöt, joiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin kiinnostavaa.

Voit valita haluatko suoratoistaa kirjan suoraan sovelluksesta vai ladata sen offline-tilaan, jolloin voit nauttia siitä ilman internetyhteyttä.

Storytelin tilaus on joustava eikä sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi, joten voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Valitse tilauspaketti
Basic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Premium tilaus nyt -50%Premium

Sinulle joka kuuntelet ja luet usein.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaUnlimited

Sinulle joka haluat rajattomasti tarinoita.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele ja lue rajattomasti
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaFamily

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 2-6 käyttäjätiliä
 • 100 h/kk jokaiselle tilille
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
21.98-49.94
€/kk

Mikä on Storytel?

Storytel on kansainvälinen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa rajattoman määrän äänikirjoja ja e-kirjoja kuukausimaksulla. Palvelun valikoimassa on yli 700 000 kirjaa, joita voi kuunnella tai lukea missä ja milloin tahansa.

Storytelin tarjoamat äänikirjat kattavat monia eri genrejä, kuten dekkarit, romaanit, elämäkerrat, lastenkirjat ja bisneskirjat. Palvelun käyttäjät voivat valita äänikirjojen joukosta itselleen sopivimmat teokset ja kuunnella niitä esimerkiksi matkalla, kotitöitä tehdessä tai rentoutumisen hetkellä.

Palvelun käyttö on helppoa ja kätevää, sillä äänikirjat voi ladata offline-tilaan ja kuunnella niitä ilman internet-yhteyttä. Lisäksi Storytel tarjoaa henkilökohtaisia suosituksia ja mahdollisuuden luoda oma kirjahylly, jossa säilyttää suosikkikirjoja.

Storytelin kuukausimaksuun sisältyy rajaton määrä äänikirjoja ja e-kirjoja. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana käyttäjät voivat tutustua palvelun valikoimaan ja toimivuuteen ennen kuukausitilauksen tekemistä.

Palvelun käyttö onnistuu helposti älypuhelimella tai tabletilla, jossa on Storytel-sovellus. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille ja sen avulla käyttäjät voivat hallita kirjahyllyään ja löytää uusia kiinnostavia teoksia.

Storytel on erinomainen vaihtoehto äänikirjojen ystäville, jotka haluavat laajan valikoiman kirjoja ja käyttömahdollisuuden missä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö on helppoa ja kätevää, ja sen avulla voi löytää uusia suosikkikirjoja ja inspiroivia tarinoita.

Storytel tarjoaa parhaat äänikirjat ja e-kirjat

Storytel on suosittu digitaalinen palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja käyttäjiensä nautittavaksi. Se on erinomainen vaihtoehto kirjallisuuden ystäville, jotka haluavat nauttia kirjoista liikkeellä ollessaan tai vaikkapa rentoutuessaan kotona. Storytelin tarjoama sisältö kattaa monipuolisesti eri genrejä, mukaan lukien kaunokirjallisuus, tietokirjat, klassikot ja jopa lastenkirjat, tarjoten jokaiselle jotakin.

Storytelin käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, mikä mahdollistaa helpon pääsyn tuhansiin kirjoihin. Palvelu tarjoaa myös henkilökohtaisia suosituksia käyttäjän aikaisempien lukemis- ja kuuntelutottumusten perusteella, mikä tekee uusien kirjojen löytämisestä vaivatonta ja kiehtovaa.

Lisäksi Storytel eroaa monista muista alustoista siten, että se sallii käyttäjien ladata kirjoja offline-tilaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka matkustavat paljon tai asuvat alueilla, joilla internet-yhteys on epävakaa.

Storytelin tilausmalli on toinen käyttäjiä houkutteleva piirre. Kiinteällä kuukausimaksulla käyttäjät voivat nauttia rajattomasta pääsystä koko kirjastoon ilman lisämaksuja. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisille kirjakaupoille ja jopa muille digitaalisille kirjapalveluille.

Storytel tarjoaa helpon ja mukavan tavan nauttia kirjallisuudesta ja oppia uutta missä tahansa ja milloin tahansa. Sen rikas kirjavalikoima ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen palvelun moderneille kirjanystäville.

Mitä Storytel-palvelu tarjoaa?

Storytel on suosittu äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kirjoja ja äänikirjoja käyttäjilleen. Palvelu sisältää yli 700 000 kirjaa ja äänikirjaa eri kategorioista, kuten kaunokirjallisuus, tietokirjat, elämäkerrat, nuortenkirjat ja lastenkirjat. Kirjoja voi lukea tai kuunnella joko matkapuhelimella tai mobiililaitteella.

Palvelussa on tarjolla lukuisia e-kirjoja, joita voi lukea suoraan mobiililaitteelta tai tabletista. E-kirjojen valikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia oppikirjoja, tietokirjoja, elämäkertoja ja kaunokirjallisuutta. Palvelussa on myös laaja valikoima lastenkirjoja, jotka on jaettu eri ikäluokkiin.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja offline-tilassa, jolloin kirjoja voi kuunnella vaikka ilman internet-yhteyttä. Palvelu toimii myös monella eri kielellä, joten käyttäjät voivat valita kirjoja eri kielillä.

Storytel-palveluun sisältyy myös paljon lisämateriaalia, kuten kirjailijahaastatteluja, äänikirjojen esittelyjä, lukuvinkkejä ja kirjasuosituksia. Käyttäjät voivat myös seurata suosikkikirjailijoidensa uusia julkaisuja ja tilata uutiskirjeen, jossa kerrotaan uusista kirjoista ja tarjouksista.

Storytelin käyttäjät voivat valita erilaisia tilausvaihtoehtoja, joiden avulla he voivat kuunnella rajattomasti äänikirjoja ja lukea e-kirjoja. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana käyttäjät voivat tutustua palveluun ja sen tarjoamiin kirjoihin ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen ja ilmaisen sovelluksen, joka on äänikirjojen ja e-kirjojen kuunteluun tarkoitettu sovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Sovellus sisältää laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, joita käyttäjät voivat kuunnella ja lukea tilauksen mukaisesti.

Äänikirjapalvelun hinnat ja tarjoukset

Storytel on monipuolinen ja erittäin suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja eri kategorioista ja genreistä. Palvelu sisältää myös e-kirjoja, joita voi lukea älypuhelimella tai tabletilla. Storytelin avulla voit löytää uusia suosikkikirjoja ja nauttia niistä missä ja milloin tahansa.

Storytelin hinta määräytyy sen mukaan, minkä tyyppinen tilaus on valittu. Palvelu tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat keston ja hinnan mukaan. Palvelun valikoimassa on yhteensä 4 erilaista tilausvaihtoehtoa, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville.

Perustilauksen hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, ja se sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. Premium-tilauksen hinta on 14,99 euroa kuukaudessa ja se sisältää 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. Unlimited ja Family-tilausten hinta on 22,99 – 26,97 euroa kuukaudessa ja tarjoavat rajattoman määrän äänikirjoja sekä e-kirjoja.

Storytel tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkaille. Kokeilujakso on yleensä 14 tai 30 päivää, ja sen aikana voi tutustua palvelun tarjontaan ja kokeilla, sopiiko palvelu omaan käyttöön. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta.

Storytel tarjoaa myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia säännöllisesti. Esimerkiksi juhlapyhien aikana palvelu tarjoaa yleensä erikoistarjouksia uusille asiakkaille, jotka voivat saada esimerkiksi ilmaisen kokeilujakson tai alennuksen tilauksen hinnasta.

Vaikka Storytelin hinnat ovat kilpailukykyisiä, monet käyttäjät haluavat silti vertailla palvelun hintoja muihin äänikirjapalveluihin ennen tilauksen tekemistä. Vertailupalvelut, kuten Äänikirjapalvelut.fi, tarjoavat helpon tavan vertailla eri äänikirjapalveluiden hintoja, tarjouksia ja sisältöjä.

Storytel ilmainen kokeilujakso

Storytelin ilmainen kokeilujakso on houkutteleva tarjous uusille asiakkaille, jotka haluavat tutustua palvelun tarjoamiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin ennen sitoutumista maksulliseen tilaukseen. Kun aloitat tilauksen ensimmäistä kertaa, voit saada käyttöösi ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit hyödyntää Storytelin palveluja täysin maksutta.

Ilmaisen kokeilujakson kesto vaihtelee tarjouksesta riippuen, mutta sen avulla saat pääsyn Storytelin kattavaan kirjavalikoimaan. Tämä antaa uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ja selvittää, täyttääkö se heidän tarpeensa ja odotuksensa.

Kun ilmainen kokeilujakso päättyy, Storytelin järjestelmä uudistaa tilauksen automaattisesti normaalihintaiseksi kuukausitilaukseksi. Tämä tarkoittaa, että ellei tilausta ole peruttu kokeilujakson aikana, sinulta veloitetaan ensimmäinen kuukausimaksu heti kokeilujakson päättymisen jälkeen. Tilaus uusiutuu sen jälkeen automaattisesti 30 päivän välein, kunnes päätät perua sen.

Jos päätät, että Storytel ei ole sinulle sopiva palvelu, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana. On suositeltavaa tehdä peruutus viimeistään vuorokautta ennen kokeilujakson päättymistä, jotta välttyisit seuraavan kuukauden veloitukselta. Huomioithan, että kun peruutat tilauksesi kokeilujakson aikana, tilauksesi päättyy välittömästi, eikä palvelua voi enää käyttää peruutuksen jälkeen.

Jos haluat jatkaa Storytelin käyttöä kokeilujakson jälkeen tai peruutuksen jälkeen, sinun tulee aloittaa uusi tilaus. Tämä on helppo tehdä palvelun käyttöliittymän kautta, ja voit aloittaa nauttimaan kirjoista uudelleen milloin tahansa.

Miten käyttää Storytel-palvelua?

Storytel-palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Ensin täytyy rekisteröityä palveluun joko verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä pääsee valitsemaan haluamansa tilauksen ja aloittamaan äänikirjojen kuuntelun.

Sovellus on käyttäjäystävällinen ja siinä on selkeät navigointitoiminnot. Käyttäjä voi etsiä äänikirjoja helposti hakutoiminnolla tai selata erilaisia kategorioita, kuten suosituimpia tai uusimpia julkaisuja. Sovelluksessa on myös suosikkilistojen ja kirjanmerkkien toiminnot, joiden avulla käyttäjä voi tallentaa suosikkiäänikirjojaan ja jatkossa löytää ne helposti.

Storytel-sovellus on saatavilla useille eri alustoille, kuten iOS, Android, Windows ja macOS, joten käyttäjä voi käyttää palvelua haluamallaan laitteella. Sovelluksen kautta käyttäjä voi myös ladata äänikirjoja offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella ilman internetyhteyttä esimerkiksi matkoilla tai liikkeellä ollessa.

Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden jakaa äänikirjojen kuuntelukokemuksia sosiaalisen median kautta. Käyttäjä voi jakaa kirjailija- tai kirjakohtaisia suosituksia ja kommentteja Facebookissa tai Twitterissä.

Storytel-palveluun kuuluu myös lastenkirjoja ja -tarinoita. Lasten oma sovellus, Storytel Kids, tarjoaa lapsille ikärajattoman valikoiman äänikirjoja, joita voi kuunnella turvallisesti omalla sovelluksellaan.

Kaiken kaikkiaan Storytel-palvelu on helppo ja käyttäjäystävällinen, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja eri kategorioista. Palvelu on saatavilla useilla alustoilla ja tarjoaa mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja offline-tilassa sekä jakaa kuuntelukokemuksia sosiaalisessa mediassa.

Storytel-käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Storytel on kerännyt laajalti positiivisia arvosteluja käyttäjiltään ympäri maailmaa. Monet käyttäjät ovat kiitelleet palvelun laajaa valikoimaa eri kirjallisuuden lajeista ja korkeatasoista äänikirjojen tuotantoa. Useat ovat myös huomauttaneet palvelun käytön helppoudesta ja vaivattomuudesta.

Käyttäjien mukaan Storytelin sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida, mikä tekee äänikirjojen kuuntelusta miellyttävää ja nautinnollista. Lisäksi moni käyttäjä on kiitellyt sovelluksen teknistä suorituskykyä, joka on mahdollistanut häiriöttömän äänikirjojen kuuntelun.

Yksi suuri etu Storytelin käyttäjille on myös se, että palvelu tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja useilla eri kielillä. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan tai oppia uutta kieltä.

Toisaalta jotkut käyttäjät ovat huomauttaneet, että äänikirjojen valikoima on toisinaan rajoitettu, ja että palvelu ei ehkä tarjoa kaikkia haluttuja kirjoja. Tämä voi olla pettymys joillekin käyttäjille, mutta toisaalta palvelu päivittää jatkuvasti valikoimaansa ja pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen valikoiman.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Storytel on kerännyt positiivisia arvosteluja käyttäjiltään sen laadukkaan tuotannon, käyttäjäystävällisyyden ja monipuolisen valikoiman ansiosta. Palvelu onkin yksi suosituimmista äänikirjapalveluista ympäri maailmaa.

Kilpailijat ja vertailu muihin äänikirjapalveluihin

Storytel on yksi johtavista äänikirjapalveluista maailmassa, mutta kilpailu alalla on kovaa. Suurimmat kilpailijat ovat muun muassa BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja.

Kun vertaillaan Storytel-palvelua muihin äänikirjapalveluihin, on tärkeää ottaa huomioon kilpailijat, kuten BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja. Nämä palvelut tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia, kuten suuren valikoiman äänikirjoja ja kirjoja, henkilökohtaisia suosituksia ja rajoittamattoman kuuntelumäärän kuukausimaksulla.

BookBeat on yksi Storytelin suurimmista kilpailijoista, ja se tarjoaa käyttäjilleen yli 800 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Palvelun hinta on samankaltainen kuin Storytelillä, ja se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. BookBeatin käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja palvelu sisältää myös henkilökohtaisia suosituksia ja kirjanmerkkejä.

Nextory on toinen suosittu kilpailija äänikirjapalveluiden markkinoilla. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen yli 100 000 äänikirjaa ja e-kirjaa, ja se on hinnoiteltu samankaltaisesti kuin Storytel ja BookBeat. Nextoryllä on myös henkilökohtaisia suosituksia, ja se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Palvelun käyttöliittymä on myös selkeä ja helppokäyttöinen.

Elisa Kirja on suosittu äänikirjapalvelu Suomessa, joka tarjoaa käyttäjilleen yli 10 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Palvelu on hinnoiteltu edullisemmin kuin Storytel, BookBeat ja Nextory, mutta sen valikoima on hieman suppeampi. Elisa Kirja tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Palvelun käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen ja palvelu tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös yksittäisiä kirjoja.

Kaikki nämä palvelut tarjoavat hyviä ominaisuuksia äänikirjojen ja e-kirjojen kuunteluun. Tärkeintä on löytää juuri omaan tarpeeseen sopiva palvelu ja vertailla eri palveluiden valikoimia, hintoja ja käyttökokemuksia ennen kuin tekee päätöksen.

Miksi valita Storytel?

Storytel on erinomainen valinta niille, jotka haluavat laadukkaita äänikirjoja monipuolisesti eri kategorioista ja helppokäyttöisen palvelun, joka sopii niin aloitteleville äänikirjakuuntelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Storytel tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, joita voi kuunnella rajattomasti kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelun käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä, ja sovellus toimii useilla eri alustoilla. Palvelussa on myös hyvät suodatus- ja hakutoiminnot, joiden avulla voi löytää haluamansa kirjat nopeasti ja helposti.

Storytelin hinta on kilpailukykyinen, ja palvelussa on usein tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjousjaksoja uusille käyttäjille. Asiakaspalvelu on myös saanut kiitosta nopeasta ja ystävällisestä palvelusta.

Vaikka kilpailijoina onkin muita laadukkaita äänikirjapalveluita, kuten BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja, on Storytelin valikoima ja käyttökokemus silti omalla tasollaan. Storytelin valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen, ja sovelluksen käyttö on todella helppoa ja intuitiivista.

Storytel on siis loistava valinta niille, jotka haluavat kuunnella laadukkaita äänikirjoja monipuolisesti eri kategorioista ja haluavat helppokäyttöisen ja toimivan palvelun. Voit aloittaa käytön hyödyntämällä ilmaisen kokeilujakson, jonka ansiosta voit käyttää palvelua täysin ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Storytel?

Storytel on ruotsalainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja.

Mitä Storytel-palvelu tarjoaa?

Storytel-palvelu tarjoaa käyttäjilleen pääsyn yli 700 000 äänikirjaan ja e-kirjaan. Palvelussa on myös mahdollisuus kuunnella kirjoja offline-tilassa ja luoda henkilökohtaisia kirjastoja. Lisäksi palvelussa on sisäänrakennettu lukunopeuden säätöominaisuus sekä mahdollisuus kuunnella kirjoja usealla laitteella.

Miten käyttää Storytel-palvelua?

Storytel-palvelua käytetään lataamalla sovellus älypuhelimeen tai tablettiin. Palveluun rekisteröidyttyään käyttäjä voi selata kirjavalikoimaa, lisätä kirjoja henkilökohtaiseen kirjastoonsa, ladata kirjoja offline-tilassa ja kuunnella niitä omalla laitteellaan.

Mikä on Storytel-palvelun hinta?

Storytel-palvelun hinta vaihtelee maittain ja tarjousten mukaan. Esimerkiksi Suomessa hinta vaihtelee 9,99 € ja 26,97 € välillä kuukaudessa. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille.

Miten peruuttaa Storytel-tilaus?

Storytel-tilauksen voi peruuttaa koska tahansa tilin hallintasivulta tai asiakaspalvelun kautta. Jos tilaus on maksettu etukäteen, käyttäjä voi käyttää palvelua peruutuksen tekemisen jälkeen tilauksen voimassaoloajan loppuun asti.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo