BookBeat hinta

BookBeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, jonka kattavasta valikoimasta löytyy jo yli 800 000 e- ja äänikirjaa eri genreistä ja kielistä.

Palvelusta löydät uutuudet, jännittävimmät dekkarit, romanttisimmat romaanit, elämänmakuiset elämäkerrat ja paljon muuta luettavaa ja kuunneltavaa.

BookBeatin rekisteröitymisen ja sovelluksen lataamisen jälkeen voit nauttia lukemisesta ja kuuntelemisesta helposti missä ja milloin vain itse haluat.

Voit valita haluatko suoratoistaa kirjan suoraan sovelluksesta vai ladata sen helposti offline-tilaan, jolloin voit nauttia siitä ilman internetyhteyttä.

BookBeat hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin palveluihin, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat tilausmallit ja laaja kirjavalikoima.

BookBeat hinnat

Kokeile 90 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 4,90 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksiStandard

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän enemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 40 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 5,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksiPremium

Suosituin valinta, joka sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 6,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

BookBeat tilausten hinnat

BookBeat tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joista jokainen on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjien tarpeita. BookBeat hinta riippuu valitusta tilausmallista.

Basic-tili on hinnoiteltu 9,99 euroon kuukaudessa ja on tarkoitettu käyttäjille, jotka nauttivat äänikirjoista satunnaisesti. Standard-tili, maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja se on suunniteltu säännöllisemmille kuuntelijoille, jotka haluavat laajemman valikoiman ja enemmän kuunteluaikaa. Premium-tili, maksaa 19,99 euroa kuukaudessa ja tarjoaa vielä enemmän kuunteluaikaa koko kirjavalikoimaan, mikä on ihanteellinen ratkaisu ahkerille äänikirjojen kuluttajille.

Kaikissa BookBeat tilausvaihtoehdoissa, huolimatta niiden hinnasta, sisältyvät samat perusominaisuudet, kuten pääsy mobiilisovellukseen, kirjojen kuuntelu offline-tilassa ja laaja valikoima kirjoja useilla kielillä. Lisäksi BookBeat tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voi testata äänikirjapalvelua ja sen ominaisuuksia ennen minkäänlaista sitoutumista.

Vertaillessasi BookBeat hintaa eri tilausvaihtoehtojen kesken, on tärkeää miettiä, kuinka paljon aikaa käytät kuuntelemiseen kuukaudessa ja millaista sisältöä haluat kuunnella. Lisäksi on hyvä hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa, joka antaa mahdollisuuden arvioida palvelun soveltuvuutta omiin tarpeisiin ennen tilauksen aloittamista. Näin voit varmistaa, että valitsemasi BookBeat hinta vastaa tarpeitasi ja kulutustottumuksiasi.

Lisätietoa BookBeat hinnastosta

BookBeat tarjoaa monipuolisen hinnaston, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuuntelu- ja lukutottumuksia. BookBeat hinta vaihtelee riippuen siitä, kuinka paljon aikaa käytät kirjojen kuunteluun tai lukemiseen kuukaudessa, ja äänikirjapalvelu tarjoaa mahdollisuuden lisätä tilaukseen lisäprofiileja pienellä lisämaksulla.

Aloittelijoille tai niille, jotka kuluttavat kirjoja vain satunnaisesti, BookBeat tarjoaa Basic-paketin, joka sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 euroa. Tämä paketti sopii käyttäjille, jotka kuuntelevat ja lukevat vähän vähemmän. Jos haluat jakaa tilisi perheenjäsenten tai ystävien kanssa, voit lisätä tilaukseen lisäprofiileja 4,90 euron kuukausimaksulla per profiili.

Niille, jotka nauttivat kirjojen kuuntelusta tai lukemisesta vähän enemmän, BookBeat tarjoaa Standard-paketin. Tämä paketti sisältää 40 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa ja se maksaa 14,99 euroa kuukaudessa. Lisäprofiileja voi lisätä 5,99 euron kuukausimaksulla per profiili.

BookBeatin suosituin valinta on Premium-paketti, joka tarjoaa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Tämä paketti on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat nauttia kirjoista rajoituksetta, ja se maksaa 19,99 euroa kuukaudessa. Premium-paketin lisäprofiilit ovat saatavilla 6,99 euron kuukausimaksulla per profiili.

Kaikki BookBeat tilauspaketit antavat käyttäjilleen pääsyn laajaan kirjavalikoimaan ja sisältävät mahdollisuuden kuunnella kirjoja offline-tilassa. Lisäksi voit milloin tahansa peruuttaa tai vaihtaa tilauspakettiasi, mikä antaa joustavuutta ja vapauden valita juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Erityisesti opiskelijoille BookBeat tarjoaa vieläkin edullisemman vaihtoehdon. BookBeat hinta opiskelijoille on Basic-paketille vain 4,99 euroa kuukaudessa käyttäen alennuskoodia ”opiskelija”. Tämä tekee BookBeatista houkuttelevan vaihtoehdon myös tiukemmalla budjetilla eläville kuuntelijoille ja lukijoille.

Kuinka paljon BookBeat maksaa?

BookBeat on suosittu tilauspohjainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia laajasta valikoimasta kirjoja. BookBeat hinta Suomessa vaihtelee tilausmallista riippuen, ja se on tällä hetkellä asetettu välille 9,99€ – 19,99€ kuukaudessa ilman lisäprofiileja. Valitsemasi tilausmalli määrittää, kuinka monta tuntia voit kuunnella tai lukea kirjoja kuukaudessa, ja mahdollistaa sisällön käytön laitteillasi.

BookBeatin hinnat ja tilausvaihtoehdot on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuuntelu- ja lukutottumuksia, joten on tärkeää miettiä, mikä paketti sopii parhaiten omaan käyttöösi. Jos kuuntelet kirjoja vain satunnaisesti, perustason BookBeat Basic -tilaus voi olla riittävä. Aktiivisemmille käyttäjille suunnatut Standard- tai Premium-tilaukset tarjoavat enemmän kuunteluaikaa ja pääsyä suurempaan kirjavalikoimaan.

BookBeat tarjoaa yleensä uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit testata palvelun toimivuutta ja kirjatarjontaa ilman taloudellista sitoutumista. Kokeilujakson kesto ja ehdot voivat vaihdella, joten ne kannattaa tarkistaa suoraan BookBeatin verkkosivuilta.

Opiskelijoille BookBeat tarjoaa erityisen alennushinnan, joka on huomattavasti tavallista tilaushintaa edullisempi. Opiskelijat voivat hyödyntää BookBeat palvelua hintaan 4,99€ kuukaudessa, mikä tekee palvelusta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon kirjojen ystäville, jotka opiskelevat.

On suositeltavaa tarkistaa viimeisimmät BookBeat hinnat ja tarjoukset suoraan palvelun verkkosivuilta, sillä hinnat ja tarjoukset voivat vaihdella ja uusia kampanjoita saattaa olla saatavilla. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen diilin tilaamallesi palvelulle.

BookBeat hinta eri tilausvaihtoehdoilla

BookBeat, äänikirja- ja e-kirjapalvelu, tarjoaa käyttäjille erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan eri kuuntelu- ja lukutottumuksia. Palvelun tarjoama Basic-tilaus on hinnaltaan 9,99 euroa kuukaudessa ja se on suunnattu käyttäjille, jotka kuluttavat kirjoja vain satunnaisesti. Tämän tilauksen avulla saa 20 tunnin kuunteluoikeuden kuukaudessa.

Standard-tilaus, jonka kuukausittainen BookBeat hinta on 14,99 euroa, tarjoaa enemmän, eli 40 tunnin kuunteluoikeuden, mikä sopii niille, jotka viettävät enemmän aikaa kirjojen parissa. Niille, jotka haluavat nauttia kirjoista lähes rajoituksetta, on tarjolla Premium-tilaus, jonka BookBeat hinta on 19,99 euroa kuukaudessa. Premium-tilaus tarjoaa puolestaan 100 tuntia kuunteluaikaa, ja se on hyvä valinta niille, jotka kuuntelevat paljon.

Jokainen näistä tilausvaihtoehdoista sisältää samat vakio-ominaisuudet, kuten pääsyn satoihin tuhansiin kirjoihin monilla eri kielillä, sekä äänikirjat että e-kirjat, ja mahdollisuuden käyttää sovellusta offline-tilassa. BookBeat tarjoaa lisäksi uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi määrätyn ajan, joten voit tutustua palvelun tarjontaan ennen sitoutumista mihinkään.

Opiskelijat voivat hyötyä alennetusta BookBeat hinnasta, joka on vain 4,99 euroa kuukaudessa alennuskoodilla. Tarkka BookBeat hinta ja saatavilla olevat tarjoukset kannattaa aina tarkistaa suoraan palvelun verkkosivuilta, sillä hinnat ja tarjoukset voivat vaihdella ajan myötä.

BookBeat perhetilin hinta

Jos mietit BookBeat hintaa perheellesi, on tärkeää muistaa, että vaikka BookBeat ei tarjoa erityistä perhetilin vaihtoehtoa, voit muokata olemassa olevaa tilausta lisäämällä siihen maksullisia lisäprofiileja. Jokaisen lisäprofiilin BookBeat hinta vaihtelee riippuen alkuperäisestä tilauspaketistasi, ja voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia perustilaukseesi, mikä tekee palvelusta monipuolisen vaihtoehdon perheenjäsenten yhteiseen käyttöön.

Perustilauksen, kuten Basic, Standard tai Premium, BookBeat hinta asettuu alueelle 9,99€ – 19,99€ kuukaudessa, ja lisäprofiilien kustannukset lisätään tähän. Jokainen perheenjäsen voi käyttää palvelua samanaikaisesti omilla profiileillaan, ja heillä on käytössään omat kirjalistansa ja kirjahistoriansa. Tämä joustava ratkaisu mahdollistaa yksilöllisen käyttökokemuksen jokaiselle käyttäjälle, säilyttäen samalla perheen yhteisen BookBeat tilauksen edut.

BookBeat hinta perheen lisäprofiileille määrittyy tilauksen tyypin mukaan, ja nämä hinnat ovat ilmoitettu BookBeatin verkkosivuilla. Tämä tarkoittaa, että perheen kokonaishinta riippuu valitsemistasi lisäprofiileista ja tilauspaketista. Muista tarkistaa ajankohtaiset hinnat suoraan BookBeatin verkkosivuilta, jotta voit suunnitella budjettisi ja valita parhaan mahdollisen vaihtoehdon perheellesi.

BookBeat hinta opiskelijoille

Opiskelijoille suunnattu BookBeat hinta on suunniteltu vastaamaan erityisesti heidän taloudellisia ja akateemisia tarpeitaan. BookBeat tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia laajasta valikoimasta kirjoja edulliseen hintaan, mikä tekee tästä palvelusta loistavan lisän opiskelijaelämään. Erityisen houkutteleva on BookBeat hinta opiskelijoille, joka on vain 4,99 euroa kuukaudessa. Tällä hintalla opiskelijat voivat kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia kuukaudessa, mikä tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta erittäin edullista.

Lisäksi kaikki uudet asiakkaat, mukaan lukien opiskelijat, voivat hyödyntää BookBeatin tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa. Tämä antaa mahdollisuuden kokeilla palvelua ja sen sisältöä ennen kuin sitoudutaan mihinkään maksuun. Kokeilujakson jälkeen, mikäli palvelu on mieluinen, opiskelijat voivat jatkaa käyttöä erityisen edullisella BookBeat hinnalla. Tämä BookBeat hinta opiskelijoille tarjoaa taloudellisen ja joustavan tavan päästä käsiksi satoihin tuhansiin kirjoihin, parantaen sekä opiskelua että vapaa-aikaa.

Mikäli BookBeat ei vastaa odotuksiasi tai tarpeitasi, voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi. Tämä joustavuus varmistaa, että et joudu maksamaan palvelusta, joka ei ole sinulle sopiva. BookBeat hinta opiskelijoille, vain 4,99 euroa kuukaudessa, tekee BookBeatista riskittömän vaihtoehdon niille, jotka haluavat tutustua äänikirjojen ja e-kirjojen maailmaan.

Tämä edullinen BookBeat hinta opiskelijoille on suunniteltu erityisesti auttamaan opiskelijoita pysymään budjetissaan samalla, kun he laajentavat tietämystään ja viihdyttävät itseään kirjallisuuden avulla.

Kokeile BookBeat palvelua ilmaiseksi

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan äänikirja- ja e-kirjapalveluita, mutta BookBeat hinta mietityttää, nyt on oiva tilaisuus tutustua tähän palveluun ilman taloudellista sitoumusta. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille houkuttelevan mahdollisuuden kokeilla heidän palveluaan täysin maksutta rajoitetun ajan. Tämä tarjous on erinomainen tapa selvittää, vastaako palvelu omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ennen minkäänlaista taloudellista sitoutumista.

Kun hyödynnät BookBeat tarjouksen, saat pääsyn palvelun laajaan kirjavalikoimaan ilman välitöntä maksuvelvoitetta. Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea niin monta kirjaa kuin ehdit, ja tutustua erilaisiin genreihin ja kirjailijoihin. Tämä antaa sinulle kattavan kuvan palvelun sisällöstä ja toiminnoista, jotta voit tehdä perustellun päätöksen palvelun jatkamisesta.

BookBeat tarjoama ilmaiskokeilu antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua kaikessa rauhassa. Sinulla on aikaa tutkia, miten palvelu sopii päivittäisiin rutiineihisi, onko äänikirjojen ja e-kirjojen valikoima mieleisesi, ja miten sovellus toimii eri laitteillasi. Tämä kokeilujakso on erityisen arvokas, sillä se antaa sinulle todellisen käsityksen palvelun käytöstä ilman että tarvitsee sitoutua kuukausimaksuihin heti alkuun.

Jos kokeilujakson jälkeen päätät, että BookBeat ei ole sinulle sopiva, voit helposti peruuttaa tilauksesi ilman lisämaksuja. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla palvelua täysin riskittömästi. Jos taas löydät palvelusta uuden suosikkitavan nauttia kirjallisuudesta, voit jatkaa tilaustasi ja valita itsellesi sopivimman tilausvaihtoehdon.

Kokeilujakson päättyessä sinulla on selkeä kuva siitä, miten BookBeat sopii sinulle, ja tiedät tarkalleen, mikä BookBeat hinta tai tilauspaketti vastaa parhaiten tarpeitasi. Tämä tekee päätöksenteosta helppoa ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen arvon rahoillesi. Älä siis epäröi hyödyntää tätä tilaisuutta tutustua BookBeatin tarjoamaan kirjojen maailmaan ilmaiseksi.

BookBeat hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Kun vertaillaan BookBeat hintaa muihin markkinoilla oleviin äänikirjapalveluihin, kuten Storytel, Nextory, Elisa kirja, Audible ja Podit, huomataan, että BookBeat tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja joustavat tilausvaihtoehdot, jotka sopivat erilaisiin kuuntelutarpeisiin. BookBeat hinnasto kattaa kolme erilaista tilausta: Basic, Standard ja Premium, joiden hinnat vaihtelevat 9,99 eurosta 19,99 euroon kuukaudessa.

Basic-tilaus, jonka hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, tarjoaa käyttäjille 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Tämä paketti soveltuu hyvin niille, jotka kuuntelevat äänikirjoja vain satunnaisesti. Standard-tilaus puolestaan maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja sisältää 40 tuntia kuunteluaikaa, mikä on ihanteellinen vaihtoehto säännöllisille kuuntelijoille, jotka viettävät enemmän aikaa kirjojen parissa. Premium-tilauksen hinta on 19,99 euroa kuukaudessa, ja se tarjoaa peräti 100 tuntia kuunteluaikaa, sopien erinomaisesti ahkerille äänikirjojen kuluttajille.

Vertailtaessa BookBeat hinnastoa muihin vastaaviin palveluihin, on huomattava, että monet äänikirjapalvelut tarjoavat eri hintaluokissa olevia tilausvaihtoehtoja, jotka vastaavat eri käyttäjäryhmien tarpeita. Kuitenkin BookBeat erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla selkeän ja ymmärrettävän hinnoittelumallin, joka tekee palvelun valinnasta helppoa ja läpinäkyvää.

Jos haluat jakaa BookBeat tilauksen perheesi tai ystäviesi kanssa, voit lisätä tilaukseesi lisäprofiileja hintaan 4,90 euroa 6,99 euroon kuukaudessa, riippuen valitsemastasi paketista. Tämä lisäominaisuus tekee BookBeatista joustavan valinnan perheille ja ystäväryhmille, jotka haluavat jakaa kirjojen ilon keskenään.

Kun otetaan huomioon BookBeat hinta ja sen tarjoamat palvelut, voidaan todeta, että se on kilpailukykyinen vaihtoehto muihin äänikirjapalveluihin nähden. Se tarjoaa käyttäjille eri tasoisia tilausvaihtoehtoja, jotka soveltuvat monenlaisiin kuuntelutottumuksiin. Ennen kuin teet päätöksen, kannattaa hyödyntää BookBeatin tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, jotta voit arvioida, miten palvelu vastaa omiin tarpeisiisi verrattuna muihin saatavilla oleviin äänikirjapalveluihin.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo