Bookbeat

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, jonka kattavasta valikoimasta löytyy jo yli 800 000 e- ja äänikirjaa eri genreistä ja kielistä.

Palvelussa suosituimmat uutuudet, jännittävimmät dekkarit, romanttisimmat romaanit, elämänmakuiset elämäkerrat ja paljon muuta luettavaa ja kuunneltavaa.

Bookbeatin rekisteröitymisen ja sovelluksen lataamisen jälkeen voit nauttia lukemisesta ja kuuntelemisesta rajattomasti missä ja milloin vain itse haluat.

Voit kuunnella äänikirjoja vaivattomasti puhelimellasi tai tabletillasi esimerkiksi kotitöitä tehdessä, matkustaessa, treenatessa tai kotona rentoutuessa.

Bookbeatin joustava tilausmahdollisuus antaa sinulle vapauden lopettaa tilauksen koska tahansa.

Valitse tilauspaketti

Kokeile 30 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 4,90 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiStandard

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän enemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 40 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 5,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiPremium

Suosituin valinta, joka sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 6,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Bookbeat – Suomen suosituin äänikirjapalvelu

Bookbeat on varmasti yksi Suomen suosituimmista ja suurimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa valtavan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja käyttäjilleen. Palvelussa on yli 800 000 kirjaa eri kategorioissa, kuten kaunokirjallisuus, dekkarit, elämäkerrat, lastenkirjat ja bisneskirjat.

Bookbeat on suunniteltu helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi, joten kirjojen löytäminen ja lukeminen onnistuu vaivattomasti. Palvelun käyttäjät voivat kuunnella kirjoja suoraan matkapuhelimesta tai tabletista maksuttoman sovelluksen avulla, joka on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Bookbeatin tilaajilla on mahdollisuus kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti, ilman mainoksia ja minkäänlaisia rajoituksia. Lisäksi palvelu tarjoaa suosittujen kirjojen esimerkkiluvut ilmaiseksi, jotta käyttäjät voivat tutustua kirjoihin ennen niiden ostamista.

Bookbeatin tilausvaihtoehdot ovat joustavia ja sisältävät useita vaihtoehtoja. Palvelun valikoimassa on kaksi tilausvaihtoehtoa, joista äänikirjapalvelun käyttäjät voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Bookbeatilla on myös mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä.

Bookbeat on ollut suosittu äänikirjapalvelu jo pitkään, ja sen helppokäyttöisyys ja laaja kirjavalikoima ovat olleet suuri syy sen suosiolle. Palvelun kehitys ja parannukset jatkuvat kuitenkin edelleen, joten käyttäjät voivat odottaa entistäkin parempia käyttökokemuksia tulevaisuudessa.

Yli 800 000 e- ja äänikirjaa – Laaja valikoima aikuisille ja lapsille

Bookbeat äänikirjapalvelun valikoimasta löytyy yli 800 000 e- ja äänikirjaa. Laajan valikoiman ansiosta Bookbeatista löytyy lukemista ja kuunneltavaa kaikille, oli sitten kyseessä dekkarifani, romanttisten tarinoiden ystävä tai tietokirjojen ahmija. Mielenkiintoista sisältöä löytyy aikuisille, nuorille ja tietenkin myös lapsille.

Valikoima ei rajoitu pelkästään aikuisille suunnattuihin kirjoihin, vaan Bookbeatissa on myös laaja valikoima lastenkirjoja. Lapsille sopivat kirjat on helppo löytää käyttämällä hakutoimintoa ja suodattimia, jotka auttavat rajamaan hakutuloksia esimerkiksi iän tai kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Bookbeatin valikoimaan kuuluu suosittuja uutuuksia, klassikoita, bestsellereitä sekä harvinaisempia teoksia. Äänikirjoja on saatavilla niin suomeksi kuin englanniksi, ja niiden lukijoina toimivat niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin ääninäyttelijät ja näyttelijät.

Bookbeatin käyttö on helppoa: palveluun rekisteröityminen on nopeaa ja sen jälkeen käyttäjä voi ladata Bookbeat-sovelluksen älypuhelimelle tai tabletille ja aloittaa lukemisen tai kuuntelun. Kirjoja voi ladata offline-tilaan, jolloin niitä voi nauttia ilman internet-yhteyttä esimerkiksi lentokoneessa tai junassa matkustaessa.

Bookbeatin tilaus on joustava ja se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri käyttäjien tarpeisiin. Palvelusta voi valita eripituisia tilausjaksoja, jotka uusiutuvat automaattisesti, mutta tilauksen voi perua tai muuttaa milloin tahansa. Bookbeatin halvin tilausvaihtoehto maksaa 9,99 €/kk ja toinen 16,99 €/kk ja sen lisäksi palvelusta löytyy toisinaan tarjouksia esimerkiksi opiskelijoille.

Bookbeatin laaja valikoima ja helppo käytettävyys tekevät siitä suositun valinnan äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville Suomessa.

Kätevä ja helppokäyttöinen Bookbeat-sovellus – Lue ja kuuntele missä ja milloin tahansa

Bookbeat-sovellus on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen tapa lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa. Sovellus on saatavilla kaikille yleisimmille mobiililaitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille, ja sen käyttö onnistuu vaivattomasti.

Bookbeat-sovellus tarjoaa monipuoliset toiminnot kirjojen kuuntelemiseen ja lukemiseen. Voit ladata kirjat offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä myös ilman internetyhteyttä. Lisäksi voit säätää luku- tai kuuntelunopeutta ja tallentaa suosikkikohtiasi kirjasta.

Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä. Kirjavalikoima on jaettu selkeästi eri kategorioihin, kuten kaunokirjallisuus, jännitys, elämäkerrat ja lastenkirjat. Kirjat ovat helposti löydettävissä ja voit myös käyttää hakutoimintoa, jos etsit tiettyä kirjaa.

Bookbeat-sovellus on myös erittäin käytännöllinen matkustettaessa tai treenatessa. Voit kuunnella kirjoja kätevästi lenkillä tai junamatkalla ja näin hyödyntää aikaa lukemiseen tai kuuntelemiseen. Lisäksi Bookbeat-sovellus on loistava valinta silloin, kun haluat rentoutua kotona ja uppoutua hyvään kirjaan.

Bookbeat tarjoaa laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille lukijoille. Valikoimasta löytyy niin suosittuja uutuuksia kuin vanhoja klassikoita ja kirjoja eri genreistä. Lisäksi palvelusta löytyy runsaasti lastenkirjoja, joten Bookbeat on hyvä valinta koko perheelle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bookbeat-sovellus on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lukea tai kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöinen sovellus ja laaja kirjavalikoima tekevät kirjojen löytämisestä ja lukemisesta entistä helpompaa ja nautinnollisempaa.

Joustavat tilausvaihtoehdot – Valitse sopivin vaihtoehto tarpeidesi mukaan

Bookbeat äänikirjapalvelu tarjoaa asiakkailleen joustavat tilausvaihtoehdot, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että voit valita sopivan tilausvaihtoehdon tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Bookbeatin tilausvaihtoehdot on jaettu kahteen eri vaihtoehtoon, jotka ovat Basic ja Premium.

Basic-vaihtoehto sopii niille, jotka kuuntelevat ja lukevat hieman vähemmän. Tämän tilausvaihtoehdon hinta on 9,99 €/kk ja siihen kuuluu 20 tuntia lukemista tai kuuntelua kuukaudessa. Basic-tilaukseen voi lisätä jopa 4 profiilia, jotka kaikki voivat käyttää palvelua yhtä aikaa. Jokaisesta lisäprofiilista peritään 4,90 €/kk.

Premium-vaihtoehto puolestaan sopii niille, jotka haluavat käyttää Bookbeatia enemmän. Tämän tilausvaihtoehdon hinta on 16,99 €/kk ja siihen kuuluu 100 tuntia lukemista tai kuuntelua kuukaudessa. Premium-tilaukseen voi lisätä jopa 4 profiilia, ja jokaisesta lisäprofiilista peritään 5,99 €/kk.

Bookbeat tarjoaa myös uusille asiakkailleen ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutustua palvelun tarjoamaan sisältöön ja testata sen toimivuutta omalla laitteellasi. Ilmainen kokeilujakso kestää yleensä 30 päivää riippuen kampanjasta ja saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet tilausvaihtoehdosta riippumatta.

Lisäksi Bookbeat tarjoaa mahdollisuuden käyttää palvelua useilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla. Voit ladata kirjoja vaivattomasti offline-tilassa ja kuunnella tai lukea niitä missä ja milloin tahansa, jopa ilman internetyhteyttä.

Bookbeat äänikirjapalvelu tarjoaa joustavat tilausvaihtoehdot, joita voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan. Lisäksi Bookbeatin käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä palvelu on saatavilla useilla eri laitteilla ja sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen.

Bookbeat tarjoukset ja kampanjat – Säästä rahaa suosikkikirjoistasi

Bookbeat äänikirjasovellus tarjoaa säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden avulla voit säästää rahaa suosikkikirjoistasi. Erityisesti uusille asiakkaille äänikirjapalvelu tarjoaa houkuttelevan ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutustua palveluun ennen kuin sitoudut tilaukseen.

Ilmaisen kokeilujakson aikana voit lukea ja kuunnella Bookbeatin laajaa valikoimaa e- ja äänikirjoja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia suosikkeja ja tutustua palvelun käyttökokemukseen ennen kuin teet päätöksen tilauksesta.

Lisäksi Bookbeat tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jos olet kevyt käyttäjä ja kuuntelet tai luet kirjoja vain silloin tällöin, Basic-tilausvaihtoehto voi olla sopiva valinta. Se antaa sinulle 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa ja voit lisätä jopa neljä profiilia yhdelle tilille.

Jos käytät Bookbeattia useammin ja haluat päästä käsiksi laajempaan valikoimaan, Premium-tilausvaihtoehto voi olla parempi vaihtoehto. Siinä saat 100 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa ja voit lisätä jopa neljä profiilia yhdelle tilille.

Bookbeat tarjoaa myös erikoistarjouksia eri kohderyhmille, kuten opiskelijoille. Opiskelijat voivat tilata Bookbeatin erityisellä opiskelijahinnalla, joka on vain 4,99 €/kk. Tämä antaa sinulle 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa ja voit hyödyntää tarjousta riippumatta siitä, oletko uusi tai vanha asiakas.

Jos haluat pysyä ajan tasalla Bookbeatin tarjouksista ja kampanjoista, voit seurata heitä sosiaalisessa mediassa ja tilata uutiskirjeen. Näin varmistat, että et jää mistään tarjouksesta paitsi ja voit säästää rahaa suosikkikirjoistasi.

BookBeat vs kilpailijat: Miten Bookbeat eroaa muista palveluista?

BookBeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, ja se erottuu kilpailijoistaan monella tapaa. Kilpailijoihin lukeutuvat muun muassa Storytel, Nextory, Elisa Kirja ja Podit.

Yksi BookBeatin merkittävimmistä vahvuuksista on sen laaja valikoima, joka sisältää yli 800 000 e- ja äänikirjaa. Tämä on merkittävästi enemmän kuin kilpailijoiden valikoimat. Lisäksi BookBeatin valikoimasta löytyy kirjallisuutta kaikenikäisille äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville.

Toinen BookBeatin etu on sen käyttöliittymä ja sovellus. Sovellus on kätevä ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa. Sovellus on myös yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa.

BookBeatin joustavat tilausvaihtoehdot ovat myös yksi sen kilpailuvalteista. Voit valita sopivimman tilausvaihtoehdon tarpeidesi mukaan, ja vaihtaa vaihtoehtoa milloin tahansa. Lisäksi uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista kokeilujaksoa, joka antaa mahdollisuuden tutustua palveluun riskittömästi ennen tilauksen tekemistä.

Storytel, Nextory, Elisa Kirja ja Podit ovat kaikki vahvoja kilpailijoita BookBeatin kanssa. Esimerkiksi Storytel on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja käyttöliittymästään. Nextory taas on erikoistunut erityisesti perheille suunnattuihin kirjoihin ja tarjoaa myös pohjoismaisia kirjoja. Elisa Kirja puolestaan on täysin suomalainen äänikirjapalvelu, jonka valikoima on huomattavasti pienempi. Podit on suomalainen alusta, joka keskittyy erityisesti business-podcasteihin ja -äänikirjoihin.

Kaikilla näillä palveluilla on omat vahvuutensa, ja valinta palvelun välillä riippuu lopulta henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bookbeat?

Bookbeat on äänikirjapalvelu, joka tarjoaa yli 800 000 ääni- ja e-kirjaa. Palvelu on saatavilla lähes 30 eri maassa. Valikoimasta löytyy suosittuja uutuuksia, dekkareita, romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta.

Miten voin käyttää Bookbeatia?

Voit käyttää Bookbeatia älypuhelimella tai tabletilla. Rekisteröidy palveluun, lataa Bookbeatin sovellus laitteellesi ja kirjaudu sisään. Voit sitten selata valikoimaa ja kuunnella tai lukea kirjoja.

Kuinka paljon Bookbeat äänikirjapalvelu maksaa?

Bookbeatin hinta riippuu tilausvaihtoehdosta. Basic-tilaus maksaa 9,99 €/kk ja Premium-tilaus maksaa 16,99 €/kk. Uusille asiakkaille on tarjolla myös ilmaisia kokeilujaksoja.

Kuinka voin hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa?

Bookbeat tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voi tutustua palveluun maksutta. Kokeilujakso kestää yleensä 30 päivää ja sen aikana voi lukea ja kuunnella kirjoja.

Kuinka voin peruuttaa Bookbeat-tilauksen?

Voit peruuttaa Bookbeat-tilauksen milloin tahansa tilin asetuksista. Huomaa kuitenkin, että tilauksen peruuttaminen tarkoittaa myös kirjojen menetystä, jotka on ladattu offline-tilaan.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo