Nextory hinta

Nextory on erittäin suosittu Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu, jonka valikoimassa on jopa satojatuhansia kirjoja.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja valintansa mukaan ja tilauksen voi lopettaa ilman sitoumuksia.

Palvelu on saanut hyvän vastaanoton yli 41 000 käyttäjältä, jotka ovat arvostelleet sen viidellä tähdellä App Storessa ja Google Play -kaupassa.

Äänikirjapalvelu sopii mainiosti koko perheelle, sillä sen laajasta valikoimasta löytyy varmasti kirjoja kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Nextory hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin palveluihin, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat tilausmallit ja laaja kirjavalikoima.

Nextory hinnat

Kokeile 30 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele 30 h/kk
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited

Sinulle joka kuuntelet ja luet enemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited 2 - 4

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Nextory tilausten hinnat

Nextoryn palvelussa on useita erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin käyttäjätarpeisiin. Tilausten hinta vaihtelee niiden tarjoamien ominaisuuksien mukaan. Basic-tili, joka on tarkoitettu satunnaiseen käyttöön, maksaa 11,99€ kuukaudessa. Tämä taso on suunniteltu niille, jotka haluavat tutustua äänikirjoihin ja e-kirjoihin ilman suurta sitoutumista.

Unlimited-tilin hinta on 18,99€ kuukaudessa ja se tarjoaa rajattoman käytön Nextoryn kirjavalikoimaan. Tämä tilaus sopii paremmin aktiivisille käyttäjille, jotka nauttivat kirjojen kuuntelemisesta tai lukemisesta useammin.

Toinen Unlimited-tili, joka on vieläkin laajempi ja sisältää lisäominaisuuksia, maksaa 23,99€ kuukaudessa. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen todellisille kirjojen ystäville, jotka haluavat pääsyn suureen määrään teoksia ja nauttia lukemisesta ilman rajoituksia.

Yksityiskohtaiset tiedot kunkin tilausvaihtoehdon ominaisuuksista löytyvät Nextoryn sivustolta, jossa on taulukko, joka vertailee eri tilausten sisältöjä. Ennen kuin päätät, mikä tilausvaihtoehto on sinulle paras, voit hyödyntää Nextoryn tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa. Tämän jakson aikana voit tutustua palveluun ja sen tarjoamiin kirjoihin ilman kustannuksia.

Kokeilujakson pituus voi vaihdella, mutta Nextoryn sivustolta löytyvien linkkien kautta saat yleensä käyttöösi pisimmän mahdollisen kokeiluajan. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttämistä ja mikä tilausvaihtoehto vastaa parhaiten sinun lukemistarpeitasi ja budjettiasi.

Lisätietoa Nextory hinnastosta

Nextory tarjoaa eri tilausvaihtoehtoja, jotka on suunnattu erilaisille lukijoille ja kuuntelijoille. Nextoryn hinnasto on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita, ja se sisältää kolme päätilausta.

Kun luet vähemmän, voit valita Basic-tilauksen, joka on hinnoiteltu 11,99 € kuukaudessa. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka eivät kuluta suuria määriä kirjallisuutta kuukaudessa, mutta haluavat silti pääsyn valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja. Basic-tilauksella voit lukea ja kuunnella jopa 30 tuntia kuukaudessa, ja se sisältää mahdollisuuden luoda jopa neljä eri profiilia. Kuitenkin vain yksi profiili voi käyttää sovellusta kerrallaan.

Kun luet enemmän, sopiva vaihtoehto on Unlimited-tilaus, joka maksaa 18,99 € kuukaudessa. Tämä tilaus on tarkoitettu aktiivisille lukijoille ja kuuntelijoille, jotka haluavat pääsyn rajattomaan sisältöön. Samoin kuin Basic-tilauksessa, Unlimited-tilauksella voit luoda neljä profiilia, mutta edelleen vain yksi profiili voi käyttää sovellusta samanaikaisesti.

Jos haluat kaiken mahdollisen ja enemmänkin, voit valita Unlimited 2 – 4 -tilauksen, jonka hinta on 23,99 € kuukaudessa. Tämä on laajin saatavilla oleva tilausvaihtoehto ja se on suunnattu erityisesti perheille tai ryhmille. Samoin kuin muissakin tilauksissa, voit luoda jopa neljä profiilia, mutta Unlimited 2 – 4 -tilauksen erityispiirteenä on, että 2 – 4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille tai ystävyysporukoille, jotka haluavat jakaa tilauksen ja kuunnella tai lukea samanaikaisesti eri laitteilla.

Kaikissa Nextoryn tilausvaihtoehdoissa on omat erityispiirteensä ja ne on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita. Käyttäjät voivat valita itselleen sopivimman tilauksen tarpeidensa, lukutottumustensa ja budjettinsa mukaan. Nextory tarjoaa usein mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi määräajaksi, mikä antaa uusille käyttäjille mahdollisuuden tutustua palveluun ennen tilauksen aloittamista.

Kuinka paljon Nextory maksaa?

Nextory on suosittu tilauspohjainen äänikirja– ja e-kirjapalvelu, jonka kustannukset vaihtelevat valitsemasi tilausmallin mukaan. Nextoryn hinta Suomessa vaihtelee tällä hetkellä noin 11,99 eurosta 23,99 euroon kuukaudessa, riippuen siitä, millaisen käyttöoikeuden haluat palveluun.

Hinta määräytyy sen perusteella, kuinka paljon sisältöä haluat käyttöösi ja kuinka moni profiili voi käyttää palvelua yhtä aikaa. Alimmassa hintapäässä, noin 11,99€ kuukaudessa, voit päästä käsiksi perustason palveluun, joka on suunnattu käyttäjille, jotka eivät välttämättä lue tai kuuntele äänikirjoja päivittäin. Tämä Basic-taso tarjoaa rajoitetun määrän kuuntelutunteja ja mahdollistaa yhden profiilin käytön kerrallaan.

Jos olet aktiivisempi käyttäjä, voit valita Unlimited-tilauksen, joka maksaa noin 18,99€ kuukaudessa. Tämä paketti mahdollistaa rajattoman pääsyn Nextoryn koko sisältövalikoimaan ja sisältää samoin yhden aktiivisen profiilin käytön kerrallaan.

Perheille tai useammalle käyttäjälle sopiva Unlimited 2 – 4 -tilaus on hinnoiteltu noin 23,99€ kuukaudessa. Se tarjoaa samat edut kuin tavallinen Unlimited-tilaus, mutta sallii 2 – 4 profiilin käyttää palvelua yhtä aikaa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon yhteiskäyttöön.

On tärkeää muistaa, että Nextoryn hinta voi vaihdella ajan myötä ja mahdolliset erikoistarjoukset tai alennukset voivat vaikuttaa kuukausimaksuun. Nextory tarjoaa usein uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua palveluun ja sen tarjontaan ilman sitoumuksia. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä ja millä tilausvaihtoehdolla.

Nextoryn hinta kannattaa tarkistaa aina palvelun omilta verkkosivuilta, sillä sieltä löydät ajantasaisimmat tiedot hinnoittelusta, saatavilla olevista tilausvaihtoehdoista ja mahdollisista kampanjatarjouksista.

Nextory hinta eri tilausvaihtoehdoilla

Nextory tarjoaa kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka kaikki sisältävät useita vakio-ominaisuuksia käyttäjien nautittavaksi. Jokainen tilausvaihtoehto antaa pääsyn satoihin tuhansiin kirjoihin, jotka kattavat monia eri kieliä ja sisältävät sekä äänikirjat että e-kirjat. Lisäksi käyttäjät voivat ladata sisältöä ja käyttää sovellusta offline-tilassa, mikä tekee lukemisesta ja kuuntelemisesta joustavaa ja mukavaa.

Basic: Tämä tilaus on ihanteellinen niille, jotka nauttivat kirjojen lukemisesta tai kuuntelemisesta mutta tekevät sitä rajatun ajan kuukaudessa. Tilaus sisältää 30 tunnin lukemisen tai kuuntelun kuukaudessa, ja voit luoda jopa neljä eri profiilia. Kuitenkin vain yksi profiili voi käyttää sovellusta kerrallaan. Nextory tarjoaa ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksi, ja sen jälkeen tilauksen hinta on 11,99 € kuukaudessa.

Unlimited: Jos olet ahkerampi lukija tai kuuntelija, tämä tilaus tarjoaa rajattoman pääsyn koko kirjavalikoimaan. Voit lukea ja kuunnella niin paljon kuin haluat. Kuten Basic-tilauksessa, voit luoda jopa neljä profiilia, mutta vain yksi voi käyttää sovellusta kerrallaan. Unlimited-tilauksen voi aloittaa 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, jonka jälkeen hinta on 18,99 € kuukaudessa.

Unlimited 2 – 4: Tämä vaihtoehto on suunniteltu perheille tai useammalle käyttäjälle, jotka haluavat käyttää palvelua yhtä aikaa. Voit lukea ja kuunnella rajattomasti, luoda jopa neljä profiilia, ja 2 – 4 profiilia voi käyttää sovellusta samanaikaisesti. Myös tässä tilauksessa on tarjolla 30 päivän ilmainen kokeilujakso, ja sen jälkeen hinta alkaa 23,99 € kuukaudessa.

Kaikissa Nextoryn tilausvaihtoehdoissa on mukana perusominaisuudet, jotka tekevät lukemisesta ja kuuntelusta nautinnollista ja helppoa. Nextory hinnat heijastavat palvelun tarjoamaa joustavuutta ja sisältöjen laajuutta, ja ne on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita ja toiveita. Jotta voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon, kannattaa hyödyntää Nextoryn tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa.

Nextory perhetilin hinta

Jos mietit Nextoryn hintaa perheelle, on tärkeää huomata, että vaikka Nextory ei tarjoa erillistä ”perhetiliä” nimityksenä, heidän Unlimited 2 – 4 -tilausvaihtoehtonsa on suunniteltu palvelemaan perheitä tai useampia käyttäjiä, jotka haluavat käyttää palvelua yhtä aikaa. Tämä tilaus mahdollistaa 2 – 4 profiilin käytön samanaikaisesti, mikä tekee siitä hyvän valinnan perheille.

Nextoryn perheille suunnattu hinta perustuu tähän Unlimited 2 – 4 -tilaukseen, joka tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle mahdollisuuden nauttia laajasta kirjavalikoimasta omilla profiileillaan. Näin jokainen perheenjäsen voi kuunnella ja lukea samaan aikaan, pitäen yllä omia kirjalistojaan ja kirjahistoriaansa. Lisäksi, koska kaikki profiilit kirjautuvat sisään pääkäyttäjän sähköpostilla ja salasanalla, hallinnointi pysyy yksinkertaisena.

Unlimited 2 – 4 -tilauksen hinta alkaa yleensä 23,99€ kuukaudessa. Tämä hinta sisältää kaikki mainitut ominaisuudet ja on suunniteltu niin, että useampi käyttäjä voi nauttia palvelusta samanaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Mikäli perheesi tarpeet muuttuvat, voit lisätä lisäprofiileja tilillesi, jolloin kunkin perheenjäsenen käyttökokemus pysyy personoituna. Vaikka perus Unlimited 2 – 4 -tilaus sisältää jo useita profiileja, on tärkeää tarkistaa Nextoryn sivuilta, tarjoavatko he mahdollisuutta laajentaa profiilien määrää ja mikä on tämän lisäominaisuuden hinta.

Muista, että vaikka lisäprofiileja voi olla enintään neljä, jokainen lisäprofiili voi kuunnella ja lukea tilauspaketin tarjoaman sisällön mukaan. Tämä tarkoittaa, että perheesi jäsenet voivat nauttia lukemisesta ja kuuntelemisesta riippumatta siitä, missä he ovat tai mitä laitetta he käyttävät.

Tarkan Nextory hinnan ja mahdolliset lisävaihtoehdot löydät parhaiten suoraan Nextoryn omilta verkkosivuilta. Tämä varmistaa, että saat ajantasaisimman tiedon ja voit hyödyntää mahdolliset erikoistarjoukset tai alennukset, jotka tekevät palvelusta vieläkin houkuttelevamman perheillesi.

Nextory hinta opiskelijoille

Vaikka Nextory on suosittu äänikirjapalvelu, on tärkeä huomata, että he eivät tällä hetkellä tarjoa erityisiä alennuksia opiskelijoille. Nextoryn hinta opiskelijoille on siis sama kuin muillekin käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että opiskelijoiden on maksettava normaali hinta valitsemastaan tilausvaihtoehdosta.

Vaikka erityisiä opiskelija-alennuksia ei ole saatavilla, Nextory tarjoaa kaikille uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi rajoitetun ajan. Tämä kokeilujakso on erinomainen tilaisuus kaikille, myös opiskelijoille, tutustua Nextoryn valikoimaan ja selvittää, vastaako palvelu omia tarpeita, ennen kuin sitoutuu maksulliseen tilaukseen.

Kokeilujakson pituus voi vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa ajankohtaiset tiedot suoraan Nextoryn verkkosivuilta. Kokeilujakson aikana käyttäjät voivat nauttia täysipainoisesti Nextoryn tarjoamista palveluista, kuten laajasta kirjojen valikoimasta, mahdollisuudesta kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja eri kielillä, sekä käyttää sovellusta offline-tilassa.

Jos Nextoryn hinta tai palvelun tarjoama valikoima ei vastaa odotuksiasi tai tarpeitasi kokeilujakson jälkeen, voit perua tilauksen milloin tahansa. Tämä joustavuus tekee Nextorysta houkuttelevan vaihtoehdon opiskelijoille, jotka etsivät sopivaa äänikirja- ja e-kirjapalvelua ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Kokeile Nextory palvelua ilmaiseksi

Jos Nextoryn hinta mietityttää, ei ole syytä epäröidä. Voit nimittäin hyödyntää Nextoryn tarjouksen ja kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Tämä on loistava mahdollisuus kaikille uusille asiakkaille tutustua Nextoryn laajaan kirjavalikoimaan ilman taloudellista riskiä.

Nextoryn tarjoama maksuton kokeilujakso antaa sinulle pääsyn satoihin tuhansiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin, mahdollisuuden käyttää sovellusta offline-tilassa sekä tutustua eri kielillä olevaan sisältöön. Tänä aikana voit käyttää palvelua täysin vapaasti ja kokea itse, miten Nextory voisi rikastuttaa päivittäistä lukemista tai kuuntelua.

Kokeilujakson pituus vaihtelee, joten tarkista ajankohtaiset tiedot Nextoryn verkkosivuilta. Jakson aikana ei ole mitään velvoitetta jatkaa palvelun käyttöä, joten voit rauhassa päättää, vastaako Nextory sinun tarpeitasi ja odotuksiasi. Mikäli päätät, että Nextory ei ole sinulle sopiva, voit peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä ilman mitään kustannuksia.

Toisaalta, jos huomaat nauttivasi palvelusta ja haluat jatkaa sen käyttöä, voit siirtyä sujuvasti maksulliseen tilaukseen kokeilujakson jälkeen. Tällöin sinun tulee valita, mikä Nextoryn tilausvaihtoehdoista sopii parhaiten omaan käyttöösi ja budjettiisi.

Käyttämällä Nextoryn ilmaista kokeilujaksoa saat hyvän kuvan siitä, mitä palvelu tarjoaa ja voit tehdä tietoisen päätöksen sen suhteen, onko Nextoryn hinta sinulle sopiva vastine saamallesi sisällölle ja palvelulle.

Nextory hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Nextoryn hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoilla oleviin äänikirjapalveluihin, ja se vaihtelee 11,99€ ja 28,99€ kuukaudessa välillä. Hinta määräytyy valitun tilausvaihtoehdon ja mahdollisten lisäprofiilien määrän mukaan. Tämä hintaskaala mahdollistaa sen, että sekä satunnaiset kuuntelijat että intensiiviset kirjojen ystävät löytävät itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kun vertaillaan Nextorya muihin suosittuihin äänikirjapalveluihin, kuten Storytel, Bookbeat, Elisa kirja, Audible ja Podit, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten kirjavalikoiman laajuus, käytettävissä olevat tilausvaihtoehdot, sekä lisäominaisuudet kuten offline-kuuntelu ja monikielinen sisältö. Nextory erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja monilla kielillä, sekä mahdollisuuden käyttää sovellusta offline-tilassa.

Yli 41 000 ihmisen antama viiden tähden arvio App Storessa ja Google Playssä kertoo käyttäjien tyytyväisyydestä palveluun. Käyttäjäkokemus, asiakaspalvelun laatu, ja helppokäyttöisyys ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat näihin arvioihin. Positiiviset arviot voivat heijastaa sitä, että Nextory tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja että se on luotettava ja käyttäjäystävällinen palvelu.

Vertailussa muiden palveluiden kanssa, on hyvä huomioida, että jotkut palvelut saattavat tarjota alhaisempia perushintoja, mutta niillä voi olla rajoitettu valikoima tai vähemmän ominaisuuksia verrattuna Nextoryyn. Toisaalta, kalliimmat palvelut eivät välttämättä tarjoa merkittävästi lisäarvoa, joka oikeuttaisi korkeamman hinnan.

Kun valitset äänikirjapalvelua, on tärkeää arvioida, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja kuinka paljon olet valmis maksamaan niistä. Vertaile Nextoryn hintoja ja palveluita muihin vastaaviin palveluihin, ja ota huomioon käyttäjäarvostelut, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen sopivimman palvelun valinnassa.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo