Storytel koodi

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin vain.

Palvelussa on lähes miljoona tuotetta, joita ovat äänikirjat, e-kirjat ja Storytel Original -sisällöt, joiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin kiinnostavaa.

Voit valita haluatko suoratoistaa kirjan suoraan sovelluksesta vai ladata sen helposti offline-tilaan, jolloin voit nauttia siitä ilman internetyhteyttä.

Storytel koodi ei sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi, joten voit kokeilla palvelua ensin ilmaiseksi ja halutessasi lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Storytel alennuskoodit
Basic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Premium tilaus nyt -50%Premium

Sinulle joka kuuntelet ja luet usein.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaUnlimited

Sinulle joka haluat rajattomasti tarinoita.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele ja lue rajattomasti
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaFamily

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 2-6 käyttäjätiliä
 • 100 h/kk jokaiselle tilille
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
21.98-49.94
€/kk

Mikä Storytel koodi on?

Storytel koodi on alennuskoodi tai kampanjakoodi, jota käytetään digitaalisten kirjojen ja äänikirjojen äänikirjapalvelu Storytelissa. Sen avulla uudet ja joskus myös nykyiset käyttäjät voivat saada alennuksia palvelun kuukausimaksusta tai kokeilla palvelua maksutta ennalta määrätyn ajan. Storytel koodi tai tarjous on erityisen houkutteleva uusille asiakkaille, sillä se antaa heille mahdollisuuden tutustua palvelun laajaan kirjavalikoimaan ja ominaisuuksiin ilman taloudellista sitoumusta.

Suosituin Storytel koodi tarjoaa yleensä uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson, jonka kesto voi vaihdella. Tyypillisesti nämä kokeilujaksot kestävät 7–45 päivää, mutta kampanjasta riippuen tarjolla voi olla myös pidempiä jaksoja. Käyttäjät voivat löytää näitä Storytel koodeja usein verkosta hakusanoilla kuten ”Storytel koodi 30 päivää”, ”Storytel koodi 40 päivää” tai ”Storytel koodi 60 päivää”, viitaten kokeilujakson pituuteen.

Kun käyttäjä lunastaa Storytel koodin, hän syöttää koodin maksutietojen yhteydessä tai erillisellä koodinsyöttösivulla palvelun verkkosivustolla tai sovelluksessa tai se aktivoituu automaattisesti. Koodin aktivoitua, käyttäjä voi nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista ilman maksua koko kokeilujakson ajan. On tärkeää huomioida, että vaikka palvelu on kokeilujakson ajan maksuton, se saattaa vaatia maksutietojen syöttämisen ja muuttuu automaattisesti maksulliseksi kokeilujakson päättyessä, ellei tilausta peruuteta ajoissa.

Storytel alennuskoodit ovat loistava tapa tutustua palveluun ja löytää uusia kirjoja ja äänikirjoja ilman välitöntä taloudellista sitoumusta. Käyttäjien kannattaa kuitenkin muistaa lukea kampanjaehtojen yksityiskohdat huolellisesti ja varmistaa, että he ymmärtävät milloin ja miten tilaus on peruutettava, jotta vältetään ei toivotut maksut.

Miten Storytel alennuskoodi toimii?

Storytel koodi toimii hieman eri tavalla kuin perinteiset alennuskoodit, erityisesti kun se liittyy Äänikirjapalvelut.fi sivuston tarjoamiin etuihin. Tässä tapauksessa, kun puhutaan ”Storytel koodista”, ei viitatakaan perinteiseen syötettävään alennuskoodiin, vaan linkkiin, joka johtaa suoraan kampanjaetuun.

Kun olet uusi asiakas ja haluat hyödyntää Storytelin tarjoaman ilmaisjakson, sinun ei tarvitse murehtia Storytel koodin löytämisestä tai syöttämisestä. Sen sijaan, sinun tulee vierailla Äänikirjapalvelut.fi palvelussa ja etsiä sieltä Storytelin tarjoama kampanjalinkki. Tämä linkki on erityisesti suunniteltu ohjaamaan uudet käyttäjät suoraan tarjoukseen, joka oikeuttaa heidät määriteltyyn ilmaisjaksoon palvelun käyttöön.

Kun klikkaat tätä linkkiä, sinut ohjataan suoraan Storytelin kampanjasivulle. Täällä prosessi on tehty mahdollisimman helpoksi: sinun ei tarvitse syöttää erillisiä alennuskoodeja, sillä kampanjaetu aktivoituu automaattisesti linkistä. Sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä palveluun, jos et ole jo Storytelin asiakas. Tämä saattaa vaatia perustietojesi, kuten sähköpostiosoitteen ja maksutietojen, antamista. On tärkeää muistaa, että vaikka maksutietoja pyydetään rekisteröitymisen yhteydessä, et joudu maksamaan palvelusta mitään ilmaisjakson aikana, kunhan peruutat tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä.

Tämäntyyppinen ”Storytel koodi”, joka on käytännössä kampanjalinkki, tekee uusien käyttäjien elämästä helpompaa, sillä se poistaa tarpeen muistaa ja syöttää erillisiä alennuskoodeja. Sen sijaan kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä nauttiaksesi Storytelin tarjoamasta ilmaisesta kuuntelujaksosta, on klikata linkkiä, rekisteröityä palveluun ja aloittaa kuuntelu.

Miksi Storytel kampanjakoodeja tarjotaan?

Storytel kampanjakoodeja tarjotaan useasta syystä, joista tärkein on uusien asiakkaiden hankkiminen ja palvelun markkinointi. Storytel koodi, erityisesti ne, jotka mahdollistavat palvelun kokeilemisen täysin ilmaiseksi, ovat houkutteleva etu uusille käyttäjille. Ne antavat mahdollisuuden tutustua Storytelin tarjoamiin kirjoihin ja äänikirjoihin ilman taloudellista riskiä.

Kun uudet asiakkaat saavat mahdollisuuden kokeilla palvelua esimerkiksi 30 päivän ajan ilmaiseksi, he voivat tutustua sen laajaan valikoimaan ja käyttöliittymän helppokäyttöisyyteen. Tämä kokemus voi vakuuttaa heidät palvelun arvosta, mikä puolestaan voi rohkaista heitä jatkamaan tilausta ilmaisjakson päätyttyä. Vaikka kaikki kokeilujakson käyttäneet eivät päätä jatkaa palvelun maksullisena tilaajina, tarpeeksi suuri osuus heistä yleensä tekee niin, mikä kasvattaa Storytelin asiakaskuntaa ja lisää tuloja pitkällä tähtäimellä.

Kun ihmiset käyttävät Storytel koodia ja kokeilevat palvelua, he saattavat suositella sitä ystävilleen ja perheenjäsenilleen, mikäli he pitävät siitä. Tämä suusanallinen markkinointi on arvokasta ja voi johtaa lisääntyneeseen asiakashankintaan ilman suoria markkinointikuluja.

Storytel kampanjakoodien tarjoaminen on myös tapa erottua kilpailijoista. Digitaalisten kirjojen ja äänikirjojen markkina on kilpailtu, ja ainutlaatuisten tarjousten, kuten ilmaisten kokeilujaksojen, tarjoaminen voi auttaa houkuttelemaan asiakkaita valitsemaan juuri Storytelin muiden tarjoajien sijaan.

Kampanjakoodien hyödyntäminen antaa kuluttajille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilman sitoumuksia. He voivat päättää milloin tahansa ilmaisjakson aikana, haluavatko he perua tilauksensa vai jatkavatko he palvelun käyttöä ja alkavat maksaa siitä. Tämä joustavuus vähentää uusien käyttäjien kynnystä kokeilla palvelua, sillä he tietävät voivansa perua sen milloin tahansa ilman kuluja.

Kuinka kauan Storytel koodi on voimassa?

Storytel koodien voimassaoloaika voi vaihdella riippuen siitä, mistä alennuskoodin on saanut ja millaisen tarjouksen se sisältää. Äänikirjapalvelut.fi-sivustolla esillä olevat Storytel koodit ovat yleensä voimassa toistaiseksi, mutta on tärkeää ymmärtää, että nämä koodit voivat vaihtua, muuttua tai poistua kokonaan ilman ennakkoilmoitusta. Tämä tarkoittaa, että jos löydät Storytel koodin, joka vaikuttaa houkuttelevalta, on suositeltavaa hyödyntää se mahdollisimman pian, jotta et menetä tarjottua etua.

Storytel alennuskoodeja voi olla erilaisia, ja ne tarjoavat eri pituisia kokeilujaksoja uusille asiakkaille. Esimerkiksi jotkut koodit tarjoavat 7 päivän mittaisen ilmaisen kokeilujakson, kun taas toiset voivat tarjota 30, 45 tai jopa 60 päivän ilmaisia kokeilujaksoja. Kun hyödynnät tällaisen koodin, ilmaisjakson pituus määräytyy koodissa ilmoitetun ajan mukaan.

Jos esimerkiksi käytät Storytel-koodia, joka tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, etusi on voimassa tämän 30 päivän ajan siitä hetkestä lähtien, kun olet rekisteröitynyt palvelun asiakkaaksi. On tärkeää huomioida, että ilmaisjakson pituus alkaa heti rekisteröitymisen yhteydessä, eikä sitä voi ”pysäyttää” tai ”jäädyttää” käytön aikana. Jos päätät jatkaa palvelun käyttöä ilmaisjakson jälkeen, tilauksestasi tulee maksullinen ja sinulta veloitetaan kuukausittainen maksu palvelun käytöstä.

Muista aina tarkistaa Storytel kampanjakoodin ehdot ennen sen käyttöä, mukaan lukien voimassaoloaika ja mahdolliset erityisehdot. Näin varmistat, että ymmärrät, mitä sitoumuksia koodin käyttö tuo tullessaan ja miten ja milloin tilaus tulee peruuttaa, jos et halua jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tilaajana ilmaisjakson päätyttyä.

Mistä löydän parhaat Storytel alennuskoodit?

Parhaat Storytel koodit löydät kätevästi Äänikirjapalvelut.fi-sivustolta. Kyseessä on vertailupalvelu, joka on erikoistunut kokoamaan yhteen ajankohtaiset ja käyttäjien kannalta parhaimmat alennuskoodit eri äänikirjapalveluihin. Sivusto tarjoaa kattavan valikoiman alennuskoodeja paitsi Storyteliin, myös muihin suosittuihin äänikirjapalveluihin, kuten Bookbeat, Nextory, Audible, Elisa Kirja ja Podit.

Äänikirjapalvelut.fi tekee alennuskoodien löytämisestä ja vertailemisesta helppoa ja vaivatonta. Voit tutustua eri palveluiden tarjouksiin yhdessä paikassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan alennuskoodin. Tämä on erinomainen tapa säästää rahaa ja kokeilla erilaisia äänikirjapalveluita edullisesti tai jopa ilmaiseksi.

Kun etsit Storytel koodeja, on hyvä pitää mielessä, että tarjoukset ja kampanjakoodit voivat vaihdella ajankohtaisuuden ja saatavuuden mukaan. Siksi on suositeltavaa tarkistaa Äänikirjapalvelut.fi-sivusto säännöllisesti uusimpien alennuskoodien ja kampanjoiden varalta.

Äänikirjapalvelut.fi tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri äänikirjapalveluiden hintoja ja ominaisuuksia, mikä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä palvelu sopii parhaiten tarpeisiisi. Vertailutyökalun avulla voit helposti arvioida, mikä palvelu tarjoaa parhaan vastineen rahallesi, ja mitkä erityispiirteet kussakin palvelussa korostuvat.

Muista, että kun löydät sopivan alennuskoodin, tarkista sen voimassaoloaika ja ehdot ennen käyttöä. Näin varmistat, että saat kaiken hyödyn irti valitsemastasi tarjouksesta.

Miksi Storytel koodi kannattaa hyödyntää?

Hyödyntämällä Storytel koodia voit avata ovet laajaan kirjastoon, joka sisältää tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua uusiin tarinoihin, kirjailijoihin ja genreihin ilman suurta taloudellista sitoumusta. Storytel koodi mahdollistaa palvelun kokeilemisen täysin ilmaiseksi tai alennettuun hintaan, mikä on erinomainen tapa selvittää, vastaako palvelu omia lukutottumuksiasi ja tarpeitasi.

Kun hyödynnät tällaisen koodin, saat tilaisuuden tutustua Storytelin monipuolisiin ominaisuuksiin, kuten offline-kuunteluun, erilaisiin äänikirjoihin eri kielillä ja käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään, ilman että sinun tarvitsee tehdä välitöntä taloudellista investointia. Tämä voi olla erityisen arvokasta, jos olet uusi digitaalisten kirjojen maailmassa ja haluat kokeilla, sopiiko tämäntyyppinen lukeminen sinulle.

Storytel koodin käyttäminen voi auttaa sinua löytämään uuden suosikkikirjailijan tai sarjan, jota et ehkä olisi kokeillut ilman kokeilujaksoa. Se voi laajentaa kirjallisia näköalojasi ja rikastuttaa vapaa-aikaasi. Mikäli palvelu osoittautuu sopivaksi, voit jatkaa tilaustasi ja jatkaa lukemattomien tarinoiden nauttimista. Toisaalta, jos päätät, että Storytel ei ole sinulle, voit yksinkertaisesti peruuttaa tilauksesi ilmaisjakson aikana ilman lisäkuluja.

Storytel alennuskoodin hyödyntäminen tarjoaa riskittömän tavan tutustua digitaalisten kirjojen maailmaan, laajentaa lukuhorisonttiasi ja nauttia lukemisesta ja kuuntelemisesta uudella tavalla.

Voinko peruuttaa kokeilujakson tilaukseni?

Kyllä, voit ehdottomasti peruuttaa Storytelin ilmaisen kokeilujakson tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana täysin ilmaiseksi. Storytel koodi tarjoaa tämän ilmaisen kokeilujakson nimenomaan antaakseen uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua riskittömästi ja päättää, onko se heille sopiva ennen minkäänlaista taloudellista sitoumusta.

Kun rekisteröidyt Storytelin kokeilujaksoon käyttäen erityistä Storytel koodia, sinua pyydetään antamaan luottokorttitietosi. Tämä on tavallinen käytäntö monissa verkkopalveluissa, ja se on suunniteltu helpottamaan siirtymistä ilmaisjakson jälkeiseen maksulliseen tilaukseen, mikäli päätät jatkaa palvelun käyttöä. Tärkeää on kuitenkin huomata, että korttiasi ei veloiteta kokeilujakson aikana.

Jos päätät, että Storytel ei ole sinulle sopiva, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ennen ilmaisjakson päättymistä. Tämän ansiosta et joudu maksamaan palvelusta, eikä luottokortiltasi veloiteta. On suositeltavaa tehdä peruutus hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä, jotta vältät mahdolliset sekaannukset ja varmistat, ettei sinulta peritä maksua.

Peruutusprosessi on yleensä yksinkertainen ja voidaan tehdä suoraan Storytelin käyttöliittymän kautta. Yleensä sinun tulee kirjautua tilillesi, siirtyä tiliasetuksiin ja valita tilauksen peruutusvaihtoehto. Storytel saattaa pyytää sinua vahvistamaan peruutuksen ja antamaan palautetta, mutta prosessi on suunniteltu olemaan nopea ja helppo.

On tärkeää muistaa, että jos et peruuta tilaustasi ennen ilmaisjakson päättymistä, palvelu siirtyy automaattisesti maksulliseksi tilaukseksi ja luottokortiltasi aletaan veloittaa palvelumaksua. Siksi, jos et ole varma haluatko jatkaa palvelun käyttöä, on hyvä merkitä kokeilujakson päättymispäivä kalenteriisi muistutukseksi tilauksen peruuttamisesta.

Storytel koodi opiskelijoille

Storytel koodi opiskelijoille on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuus hyödyntää Storytel Unlimited -tilausta alennetulla hinnalla. Tämä Storytel alennuskoodi on erinomainen tapa säästää, samalla kun pääsee nauttimaan laajasta valikoimasta äänikirjoja ja e-kirjoja. Kun käytät Storytel kampanjakoodia, voit vahvistaa opiskelijastatuksesi SheerID:n kautta, mikä oikeuttaa sinut vastaanottamaan alennetun hinnan Storytel Unlimited -tilaukselle.

Uusien asiakkaiden tulee muistaa, että Storytel koodi opiskelijoille mahdollistaa opiskelija-alennuksen hyödyntämisen jo kokeilujakson aikana. Vahvistamalla opiskelijastatuksesi ennen kokeilujakson päättymistä varmistat, että voit jatkaa Storytel Unlimited -tilauksen käyttöä alennettuun hintaan. Mikäli palaat Storytelin käyttäjäksi, sinun tulee vahvistaa opiskelijastatuksesi uudelleen ennen kuin voit hyödyntää Storytel koodin tarjoaman alennuksen.

On tärkeää huomata, että jos aloitat Storytel Unlimited -tilauksen ilman opiskelijastatuksen vahvistusta, Storytel veloittaa täyden hinnan. Kuitenkin, jos vahvistat opiskelijastatuksesi myöhemmin, Storytel koodin avulla saat alennuksen sovellettua seuraavaan tilausjaksoosi. Muista, että Storytel koodi opiskelijoille vaatii vuosittaisen uusimisen, jotta voit jatkaa alennuksen hyödyntämistä, ja voit käyttää tätä alennusta enintään neljän vuoden ajan.

Hyödyntämällä Storytel alennuskoodin opiskelijoille saat siis mahdollisuuden tutkia ja nauttia monenlaisista kirjoista ja äänikirjoista alennettuun hintaan, mikä tekee opiskeluajastasi sekä informatiivisemman että viihdyttävämmän.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo