Storytel tarjous

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin vain.

Palvelussa on lähes miljoona tuotetta, joita ovat äänikirjat, e-kirjat ja Storytel Original -sisällöt, joiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin kiinnostavaa.

Voit valita haluatko suoratoistaa kirjan suoraan sovelluksesta vai ladata sen helposti offline-tilaan, jolloin voit nauttia siitä ilman internetyhteyttä.

Storytel tarjous ei sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi, joten voit kokeilla palvelua ensin ilmaiseksi ja halutessasi lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Storytel tarjoukset
Basic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Premium tilaus nyt -50%Premium

Sinulle joka kuuntelet ja luet usein.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaUnlimited

Sinulle joka haluat rajattomasti tarinoita.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele ja lue rajattomasti
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaFamily

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 2-6 käyttäjätiliä
 • 100 h/kk jokaiselle tilille
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
21.98-49.94
€/kk

Mikä Storytel tarjous on?

Storytelin tarjous on suunniteltu houkuttelemaan uusia asiakkaita kokeilemaan heidän äänikirja– ja e-kirjapalvelujaan riskittömästi. Tämä tarjous yleensä sisältää 7, 14, 30 tai 40 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana uudet asiakkaat voivat tutustua palvelun laajaan valikoimaan täysin ilmaiseksi. Tämä antaa potentiaalisille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ja sen ominaisuuksia ennen kuin he päättävät sitoutua kuukausimaksulliseen tilaukseen.

Storytel tarjoaa alennuskoodeja, jotka mahdollistavat opiskelijoiden ja tietyt muut käyttäjäryhmät saamaan alennusta palvelun normaalihinnasta. Nämä alennuskoodit tarjoavat merkittäviä säästöjä, mikä tekee Storytelin palvelusta vielä houkuttelevamman niille, jotka voivat hyödyntää tällaisia tarjouksia.

Suosituin Storytel tarjous on ilmaisen kokeilujakson tarjoaminen uusille asiakkaille. Tämä tarjous on erittäin suosittu, koska se mahdollistaa käyttäjien tutustua palveluun ilman taloudellista riskiä ja kokeilla eri tyylilajien kirjoja ja kuunnella erilaisia tarinoita ilmaiseksi. Monet uudet käyttäjät hakevat tätä tarjousta netistä käyttäen hakusanoja, kuten ”Storytel tarjous 30 päivää”, ”Storytel tarjous 40 päivää”, tai toisinaan jopa ”Storytel tarjous 60 päivää”, vaikka yleisimmin tarjolla on 7-40 päivän kokeilujaksoja.

Storytelin tarjous on erinomainen tapa uusille asiakkaille tutustua palveluun ja löytää uutta luettavaa tai kuunneltavaa ilman sitoutumista. Se tarjoaa joustavuuden kokeilla palvelua ja päättää, täyttääkö se käyttäjän odotukset ennen kuin he tekevät taloudellisen sitoumuksen. Suomen markkinoilla toimii useampi äänikirjapalvelu, joten kannattaa hyödyntää Storytel tarjous.

Miten Storytel tarjoukset toimii?

Storytel tarjous toimii tavalla, joka helpottaa uusien käyttäjien pääsyä palvelun kokeiluun. Äänikirjapalvelut.fi-sivustolla mainittu Storytel tarjous on yleensä linkki, joka johtaa suoraan kampanjaetuihin. Tämä tarkoittaa, että kun olet uusi asiakas ja kiinnostunut kokeilemaan Storytelia, sinun ei tarvitse kirjoittaa tai muistaa erillistä alennuskoodia. Sen sijaan sinun tarvitsee vain klikata Äänikirjapalvelut.fi-sivustolla olevaa linkkiä, joka ohjaa sinut Storytelin sivulle, missä voit lunastaa tarjotun ilmaisjakson.

Klikkaamalla tätä linkkiä kampanjaetu aktivoituu automaattisesti tilillesi, ja voit aloittaa palvelun käytön heti. Tämän linkin kautta saatettava etu voi sisältää esimerkiksi ilmaisen kokeilujakson, joka voi olla pituudeltaan 7, 14, 30 tai jopa enemmän päiviä riippuen tarjouksesta. Kokeilujakson aikana sinulla on täysi pääsy Storytelin laajaan kirjavalikoimaan, ja voit kuunnella tai lukea kirjoja.

Storytel tarjoaa myös erityisiä alennuskoodeja tietyille ryhmille, kuten opiskelijoille, nämä koodit täytyy yleensä syöttää erikseen rekisteröitymisen yhteydessä tai tilisi asetuksissa. Esimerkiksi opiskelijoille suunnattu Storytel tarjous voi olla alennuskoodi, joka antaa alennusta palvelun kuukausimaksusta. Tällöin sinun tulee syöttää koodi määritettyyn kohtaan saadaksesi alennuksen.

On tärkeää huomioida, että jos haluat hyödyntää ilmaisen kokeilujakson ja et halua siirtyä maksulliseen tilaukseen kokeilujakson päätyttyä, sinun on muistettava peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä. Peruuttamatta jättäminen johtaa automaattisesti tilauksen muuttumiseen maksulliseksi.

Storytel tarjous on suunniteltu tekemään palvelun kokeilemisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta uusille asiakkaille. Tarjouksen avulla voit tutustua palveluun ja sen tarjontaan ilman taloudellista sitoumusta, ja päättää kokeilujakson jälkeen, haluatko jatkaa palvelun käyttämistä.

Rekisteröidy Storyteliin ja lunasta tarjous

Rekisteröityminen Storyteliin ja tarjouksen lunastaminen on suoraviivaista ja käyttäjäystävällistä. Aloittaaksesi, sinun tulee ensin rekisteröityä Storytelin käyttäjäksi, mikä edellyttää henkilötietojen, kuten nimen ja osoitteen, antamista. Rekisteröitymisprosessin aikana sinua pyydetään myös syöttämään maksukortin tiedot. On tärkeää muistaa, että vaikka tarvitset maksukortin tiedot rekisteröitymiseen, sinua ei veloiteta mitään kokeilujakson aikana, kunhan peruutat tilauksen ennen ilmaisjakson päättymistä.

Kun olet täyttänyt vaadittavat tiedot ja rekisteröitynyt palveluun, voit aktiivisesti lunastaa tarjotun kokeilujakson. Tämän ilmaisjakson aikana sinulla on täydet käyttöoikeudet Storytelin laajaan kirjavalikoimaan, ja voit kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin vain haluat.

Muista, että kokeilujakson päätyttyä, ellei tilaustasi ole aktiivisesti irtisanottu, palvelu jatkuu automaattisesti maksullisena. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan käyttämältäsi maksukortilta. Jos siis päätät, että et halua jatkaa Storytelin käyttöä ilmaisjakson jälkeen, on olennaisen tärkeää, että irtisanot tilauksesi ennen ilmaisjakson päättymistä. Voit tehdä tämän helposti Storytelin käyttäjätilisi asetuksista.

Kokeilujakson aikana sinulla on myös mahdollisuus muuttaa tilisi kuukausitilausta. Voit valita korkeamman tai edullisemman tilausvaihtoehdon riippuen omista tarpeistasi ja siitä, miten paljon haluat hyödyntää palvelua. Tämä antaa joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä käyttökokemustasi Storytelin palvelussa.

Rekisteröityminen Storyteliin ja tarjouksen lunastaminen tarjoaa helpon tavan tutustua laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja. Varmista vain, että pidät huolta tilauksesi hallinnasta, jotta et joudu maksamaan palvelusta enempää kuin olet suunnitellut.

Muista Storytel tarjouksen päättymispäivä

Vaikka Storytel tarjous onkin erittäin houkutteleva ja tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua laajaan äänikirja- ja e-kirjavalikoimaan ilmaiseksi, on äärimmäisen tärkeää pitää mielessä kokeilujakson päättymispäivä. Ilmaiskokeilu antaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Storytelin palvelut ilman kustannuksia, mutta ilman oikea aikaista toimenpidettä, voit vahingossa sitoutua maksulliseen tilaukseen.

Jotta välttyisit ei toivotuilta veloituksilta, on suositeltavaa asettaa itsellesi muistutus kokeilujakson päättymispäivästä. Tämän voi tehdä helposti käyttämällä esimerkiksi puhelimesi kalenteria. Kun hyödynnät Storytel tarjouksen, aseta muistutus hyvissä ajoin ennen varsinaista päättymispäivää, esimerkiksi päivä tai kaksi ennen, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa tehdä päätös palvelun jatkamisesta tai sen peruuttamisesta.

Kun asetat muistutusta, kirjaa selkeästi ylös, mikä päivämäärä ja kellonaika on viimeinen hetki, jolloin voit peruuttaa tilauksen ilman veloituksia. Näin varmistat, ettei sinulle aiheudu odottamattomia kuluja, jos päätät, ettei palvelu vastaakaan tarpeitasi tai odotuksiasi.

Muistaminen ja huolellinen suunnittelu ovat avainasemassa, kun hyödynnät Storytel tarjouksen. Kun pidät kokeilujakson päättymispäivän mielessä ja toimit sen mukaan, voit nauttia palvelun tarjoamasta sisällöstä täysin rinnoin ilman huolta jatkotilauksen kuluista. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja hallitsemaan tilaustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mistä löydän parhaat Storytel tarjoukset?

Parhaat ja ajankohtaisimmat Storytel tarjoukset löydät kätevästi äänikirjapalvelut.fi-sivustolta. Tämä sivusto on erinomainen vertailupalvelu, sillä se on koonnut yhteen kaikki käytettävissä olevat Storytel tarjoukset, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä eri paikoista. Sivustolta löydät monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotka voivat sisältää ilmaisia kokeilujaksoja, alennettuja hintoja ja muita erityisetuja, jotka on suunniteltu uusille ja palaaville käyttäjille.

Äänikirjapalvelut.fi tarjoaa yleiskatsauksen muiden suosittujen äänikirjapalveluiden, kuten Bookbeat, Nextory, Audible, Elisa Kirja ja Podit, alennuskoodeihin ja tarjouksiin. Tämä mahdollistaa palveluiden vertailun samalla sivustolla, mikä säästää aikaa ja vaivaa, kun etsit sinulle sopivinta äänikirjapalvelua parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Sivusto tarjoaa mahdollisuuden vertailla erilaisia alennuskoodeja ja tarjouksia täysin ilmaiseksi ja helposti netissä. Tämä tekee siitä arvokkaan työkalun, kun haluat hyödyntää parhaat äänikirjapalveluiden tarjoukset ja löytää juuri sinulle sopivan palvelun.

Muista, että tarjoukset ja alennuskoodit voivat vaihdella ja niillä on usein voimassaolorajoituksia, joten on suositeltavaa toimia nopeasti ja hyödyntää saatavilla olevat Storytel tarjoukset, kun ne vielä ovat voimassa. Samalla kannattaa tarkistaa kunkin tarjouksen ehdot ja varmistaa, että ymmärrät, miten ja milloin voit käyttää kyseisen tarjouksen edut parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi Storytel tarjoaa ilmaisen kokeilujakson?

Storytel tarjous on saatavilla monista syistä, jotka yhdessä muodostavat sekä palvelun markkinointistrategian että tarjoavat arvoa potentiaalisille käyttäjille.

Ilmaisen kokeilujakson tarjoaminen on tehokas tapa houkutella uusia asiakkaita. Monet ihmiset ovat halukkaampia kokeilemaan uutta palvelua, kun he voivat tehdä sen riskittömästi ilman välitöntä kustannusta. Storytelin tarjous ja ilmainen kokeilujakso mahdollistaa käyttäjien tutustumisen palveluun ja sen sisältöön ennen kuin he sitoutuvat maksulliseen tilaukseen. Tämä voi lisätä luottamusta palveluun ja vähentää epäröintiä sen kokeilemisessa.

Storytel tarjouksen avulla käyttäjät voivat kokea palvelun täyden arvon ja sen tarjoamat ominaisuudet. Käyttäjät voivat tutustua erilaisiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin, kokeilla eri laitteilla kuuntelua ja lukemista sekä hyödyntää muita Storytelin tarjoamia ominaisuuksia. Kun käyttäjät näkevät, kuinka paljon arvoa Storytel tarjous voi tarjota, he ovat todennäköisemmin valmiita jatkamaan palvelun tilaamista kokeilujakson jälkeen.

Ilmaisen kokeilujakson aikana saatu palaute on arvokasta Storytelille. Se auttaa ymmärtämään käyttäjien tarpeita, mieltymyksiä ja kokemuksia, joiden avulla Storytel voi jatkaa palvelunsa kehittämistä ja parantamista. Positiiviset käyttökokemukset voivat myös rohkaista käyttäjiä suosittelemaan Storyteliä ystävilleen ja perheenjäsenilleen, mikä auttaa palvelua kasvamaan ja saavuttamaan uusia käyttäjiä.

Storytel tarjous ja ilmainen kokeilujakso on osa palvelun laajempaa markkinointistrategiaa. Se erottaa Storytelin kilpailijoista ja luo myönteistä brändimielikuvaa tarjoamalla käyttäjille arvoa ja laadukkaita kokemuksia. Ilmaisen kokeilujakson avulla Storytel osoittaa potentiaalisille asiakkaille sitoutumisensa laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen.

Storytelin tarjous ja maksuton kokeilujakso on strateginen valinta, joka hyödyttää sekä palvelua että sen käyttäjiä. Se tarjoaa mahdollisuuden kokea ja arvioida palvelun arvo riskittömästi, mikä voi johtaa pitkäaikaisiin ja tyytyväisiin asiakassuhteisiin.

Kuinka kauan Storytel tarjous on voimassa?

Storytel tarjouksen voimassaoloaika voi vaihdella riippuen tarjouksen tyypistä ja siitä, missä se on julkaistu. Äänikirjapalvelut.fi-sivustolla esillä oleva Storytel tarjous on yleensä voimassa toistaiseksi, mutta on tärkeää huomata, että mikä tahansa Storytel tarjous voi muuttua, päivittyä tai poistua kokonaan ilman ennakkovaroitusta.

Storytel tarjouksia ja alennuskoodeja löytyy eri muodoissa, ja ne voivat tarjota uusille asiakkaille eri pituisia kokeilujaksoja ilmaiseksi – yleisesti tarjolla on esimerkiksi 7, 30, 40 tai jopa 60 päivän kokeilujaksot. Kun päätät hyödyntää tietyn Storytel tarjouksen, kuten 40 päivän ilmaisen kokeilujakson, tämä etu on voimassa kyseisen ajanjakson ajan siitä hetkestä lähtien, kun rekisteröidyt palveluun ja aktivoit tarjouksen.

Jos hyödynnät Storytel tarjouksen, muista, että sinun on aktiivisesti peruutettava tilauksesi ennen ilmaisjakson päättymistä, mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä maksullisena. Jos et peruuta tilausta ennen kokeilujakson päättymistä, palvelu siirtyy automaattisesti maksulliseen tilausvaiheeseen, ja ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä antamaltasi maksukortilta.

Kun päätät hyödyntää Storytel tarjouksen, on hyvä idea merkitä kokeilujakson päättymispäivä kalenteriisi tai asettaa muistutus, jotta muistat peruuttaa tilauksen ajoissa, jos et halua jatkossa käyttää palvelua. Tämä varmistaa, että pystyt hyödyntämään Storytel tarjouksen täysin ilman, että sinulle tulee yllättäviä kuluja.

Voinko peruuttaa kokeilujakson tilauksen?

Kyllä, voit peruuttaa Storytel kokeilujakson tilauksen milloin tahansa. Storytel tarjous on suunnattu uusille asiakkaille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeilleet palvelua, ja se antaa heille mahdollisuuden tutustua Storytelin laajaan äänikirja- ja e-kirjavalikoimaan ilmaiseksi määräajaksi.

Kun hyödynnät Storytel tarjouksen ja rekisteröidyt palveluun, sinulle annetaan mahdollisuus kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi kokeilujakson ajan. Jos kuitenkin päätät, että Storytel ei ole sinulle sopiva tai et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, voit peruuttaa tilauksesi helposti ja milloin tahansa ennen kokeilujakson päättymistä.

Peruuttaminen on yksinkertaista: Kirjaudu vain Storytel tilillesi, mene tiliasetuksiin ja etsi kohta, josta voit hallinnoida tilaustasi. Siellä pitäisi olla selkeästi näkyvillä vaihtoehto tilauksen peruuttamiseksi. Kun olet vahvistanut peruutuksen, tilauksesi päättyy eikä sinulta veloiteta mitään kokeilujakson päätyttyä.

On tärkeää muistaa, että jos et peruuta tilausta ennen ilmaisjakson päättymistä, palvelu jatkuu automaattisesti maksullisena tilauksena, ja sinulta veloitetaan ensimmäinen kuukausimaksu. Siksi on hyvä asettaa itsellesi muistutus peruutuksesta hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä, jotta vältät ei-toivotut veloitukset.

Storytel tarjouksen hyödyntäminen antaa uusille käyttäjille loistavan tilaisuuden kokeilla palvelua, ja voit helposti peruuttaa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana, jos päätät, ettei palvelu ole sinulle sopiva.

Storytel tarjous opiskelijoille

Storytel tarjous opiskelijoille on suunniteltu tarjoamaan erityisetuja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita laajasta äänikirja- ja e-kirjavalikoimasta. Tämä erityistarjous antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää Storytelin palveluita edullisemmin, mukaan lukien ilmainen kokeilujakso ja alennettu hinta Storytel Unlimited -tilauksesta.

Opiskelijana sinulla on mahdollisuus aloittaa Storytelin käyttö ilmaisen kokeilujakson kautta, joka antaa sinulle pääsyn tuhansiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin. Kokeilujakson ajan voit tutustua palvelun tarjontaan ja päättää, vastaako se omia tarpeitasi.

Jos päätät jatkaa Storytelin käyttöä kokeilujakson jälkeen, voit hyödyntää opiskelija-alennuksen Storytel Unlimited -tilaukseen. Alennuksen saaminen edellyttää, että rekisteröidyt käyttäjätilillesi Storytelin opiskelijasivun kautta. Tämän jälkeen sinun on vahvistettava opiskelijastatuksesi SheerID-vahvistuspalvelun kautta. Kun opiskelijastatus on vahvistettu, voit nauttia alennetusta kuukausihinnasta Storytel Unlimited -tilauksessa.

Tämä prosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Uutena asiakkaana voit suorittaa opiskelijastatuksen vahvistuksen suoraan kokeilujakson aikana. Jos taas olet palannut Storytelin käyttäjäksi, sinun tulee ensin vahvistaa opiskelijastatuksesi tilisi asetuksista ennen kuin voit hyödyntää Storytel tarjouksen.

Kun olet onnistuneesti vahvistanut opiskelijastatuksesi, alennettu hinta tulee voimaan automaattisesti seuraavassa tilauksesi veloituksessa. Jos olet jo aktiivinen Storytel Unlimited -tilaaja, sinun tulee käydä tilisi asetuksissa ja vahvistaa opiskelijastatuksesi siellä, jotta voit alkaa nauttia alennetusta kuukausihinnasta.

Storytel tarjous opiskelijoille on erinomainen tapa säästää rahaa samalla kun pääset nauttimaan laajasta kirjavalikoimasta. Muista vahvistaa opiskelijastatuksesi ja seurata tilisi veloituksia, jotta voit varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti tästä tarjouksesta.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo