Storytel hinta

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin vain.

Palvelussa on lähes miljoona tuotetta, joita ovat äänikirjat, e-kirjat ja Storytel Original -sisällöt, joiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin kiinnostavaa.

Voit valita haluatko suoratoistaa kirjan suoraan sovelluksesta vai ladata sen helposti offline-tilaan, jolloin voit nauttia siitä ilman internetyhteyttä.

Storytel hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin palveluihin, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat tilausmallit ja laaja kirjavalikoima.

Storytel hinnat
Basic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Premium tilaus nyt -50%Premium

Sinulle joka kuuntelet ja luet usein.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaUnlimited

Sinulle joka haluat rajattomasti tarinoita.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele ja lue rajattomasti
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaFamily

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 2-6 käyttäjätiliä
 • 100 h/kk jokaiselle tilille
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
21.98-49.94
€/kk

Storytel tilausten hinnat

Storytel on suosittu äänikirja– ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kuunneltavaa ja luettavaa eri genreissä. Äänikirjapalvelu on tunnettu sen monipuolisista tilausvaihtoehdoista, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita ja -toiveita.

Basic-tili on perustason tilausvaihtoehto, joka maksaa 9,99€ kuukaudessa. Tämä tili sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua äänikirjapalveluihin ilman suuria taloudellisia sitoumuksia. Tarkista Storytelin taulukosta, mitkä ominaisuudet sisältyvät Basic-tilaukseen, kuten äänikirjojen ja e-kirjojen määrä ja saatavilla olevat kielet.

Premium-tili tarjoaa laajemmat käyttöoikeudet ja sisällön kuin Basic-tili ja se maksaa 14,99€ kuukaudessa. Tämä tilausmalli on suunnattu aktiivisemmille kuuntelijoille ja lukijoille, jotka arvostavat suurempaa valikoimaa ja parempaa saatavuutta. Premium-tilin tarkat edut, kuten äänikirjojen määrä, e-kirjat ja mahdolliset lisäominaisuudet, löytyvät Storytelin hinnastosta.

Unlimited-tili on Storytelin kattavin tilausvaihtoehto, joka maksaa 24,99€ kuukaudessa. Tämä tili on tarkoitettu niille, jotka haluavat pääsyn palvelun koko sisältöön ilman rajoituksia. Unlimited-tiliin kuuluvat edut, kuten rajaton pääsy äänikirjoihin ja e-kirjoihin, useilla laitteilla kuuntelu ja mahdollisuus luoda useita käyttäjäprofiileja, on selitetty tarkemmin palvelun taulukossa.

Family-tili alkaa hinnaltaan 21,98€ kuukaudessa ja se on suunniteltu perheiden tarpeisiin. Tämä tili mahdollistaa useamman käyttäjän lisäämisen samaan tilaukseen, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun perheille, jotka haluavat nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista yhdessä. Tarkista tarkat tiedot, kuten käyttäjämäärät ja muut perhekohtaiset edut, Storytelin sivustolta.

Storytel tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi määrätyn ajan kautta sivustonsa. Kokeilujakson kesto voi vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa saatavilla oleva kokeilujakson pituus ja ehdot suoraan Storytelin verkkosivuilta. Painikkeet ja linkit Storytelin sivustolla ovat aina ajankohtaisia, ja niiden kautta voi usein saada pisimmän mahdollisen kokeilujakson palveluun.

Lisätietoa Storytelin hinnastosta

Storytel tarjoaa laajan valikoiman tilausvaihtoehtoja, jotka vastaavat eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Aloittelijoille tai satunnaisille kuuntelijoille Storytelin Basic-tilauksen hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mikä on edullinen tapa päästä alkuun äänikirjojen ja e-kirjojen maailmassa. Storytelin hinnasto on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle jotakin, ja Basic-tilaus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia jopa 20 tuntia sisältöä kuukaudessa.

Niille, jotka löytävät itsensä kuuntelemasta tai lukemasta useammin, Storytelin Premium-tilaus voi olla houkuttelevampi vaihtoehto. Premium-tilauksen hinta on 14,99 euroa kuukaudessa, mikä mahdollistaa pääsyn suurempaan määrään sisältöä – jopa 100 tuntia kuukaudessa. Tämä tekee Storytelin Premium-tilauksesta loistavan valinnan aktiivisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Kuitenkin, jos olet intohimoinen tarinoiden ystävä, joka haluaa pääsyn rajoittamattomaan määrään kirjoja ja äänikirjoja, Storytelin Unlimited-tilaus voi olla täydellinen valinta. Storytelin Unlimited-tilauksen hinta on 24,99 euroa kuukaudessa, mikä avaa ovet rajattomaan lukemiseen ja kuunteluun ilman mitään rajoituksia.

Perheille, jotka haluavat jakaa äänikirjakokemuksen keskenään, Storytel tarjoaa Family-tilauksen, jonka hinnat alkavat 21,98 eurosta kuukaudessa. Tämä Storytelin hinnasto mahdollistaa useiden käyttäjätilien luomisen, jotta koko perhe voi nauttia laajasta valikoimasta tarinoita.

Storytelin hinnasto tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat käyttäjän tarpeiden mukaan: Basic-tilauksen edullisesta 9,99 eurosta kuukaudessa Premium-tilauksen 14,99 euroon ja Unlimited-tilauksen 24,99 euroon kuukaudessa, aina Family-tilauksen joustavaan hintaan, joka alkaa 21,98 eurosta kuukaudessa.

Kuinka paljon Storytel maksaa?

Storytel on tilauspohjainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä eri genreissä. Palvelun kustannukset Suomessa vaihtelevat tällä hetkellä noin 9,99 eurosta 28,97 euroon kuukaudessa. Tämä hintavaihtelu johtuu eri tilausmallien tarjoamista ominaisuuksista ja sisältömääristä. Koska Storytel on tilauspohjainen, käyttäjät voivat valita itselleen sopivimman tilausvaihtoehdon, joka vastaa heidän kuuntelu- tai lukutarpeitaan.

Storytelin hinta riippuu valitsemastasi tilausmallista. Vaihtoehtoja on useita, ja jokainen niistä on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita. Oli kyseessä sitten satunnainen kuuntelija tai kirjoihin syventyvä lukija, Storytel tarjoaa eri tasoisia tilauksia, jotka mukautuvat monenlaisiin kuuntelu- ja lukutapoihin.

Storytel hinta voi vaihdella ajan myötä johtuen erilaisista kampanjoista, alennuksista tai palvelun päivityksistä. Tästä syystä on suositeltavaa tarkistaa aika ajoin Storytelin verkkosivuilta ajantasaiset tiedot tilaushinnoista ja mahdollisista tarjouksista. Uusille asiakkaille tarjottava ilmainen kokeilujakso antaa mahdollisuuden tutustua palveluun ennen minkäänlaisen sitoutumisen tekemistä. Kokeilujakson aikana voit testata, sopiiko palvelu omiin tarpeisiisi, ja päättää sen perusteella, haluatko jatkaa maksullista tilausta.

Kun harkitset Storytelin tilaamista, on hyvä muistaa, että Storytelin hinta ja tarjolla olevat ominaisuudet voivat olla ratkaisevia tekijöitä päätöksenteossa. Storytelin joustavat tilausvaihtoehdot ja mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi antavat hyvän lähtökohdan löytää itselle sopivin äänikirja- ja e-kirjapalvelu.

Storytel hinta eri tilausvaihtoehdoilla

Storytelin tarjoamat tilausvaihtoehdot tarjoavat laajan valikoiman sisältöä eri käyttäjäryhmille, ja jokainen tilaus sisältää vakio-ominaisuudet, jotka tekevät palvelun käytöstä nautinnollisen. Jokainen Storytelin tilaus sisältää pääsyn mobiilisovellukseen, satoihin tuhansiin kirjoihin monilla eri kielillä, sekä mahdollisuuden kuunnella ääni- että lukea E-kirjoja. Lisäksi kaikki tilaukset mahdollistavat sovelluksen käytön offline-tilassa, joten voit nauttia sisällöstä missä tahansa, milloin tahansa.

Storytelin hinta vaihtelee valitun tilausvaihtoehdon mukaan. BASIC-tilaus maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja se tarjoaa 20 tunnin kuunteluoikeuden kuukaudessa yhdelle käyttäjälle. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka kuuntelevat tai lukevat satunnaisesti.

Toinen vaihtoehto on PREMIUM-tilaus, jonka hinta on 14,99 euroa kuukaudessa. Tämä tilaus sisältää 100 tunnin kuunteluoikeuden yhdelle käyttäjälle kuukaudessa, tehden siitä hyvän valinnan aktiivisemmille kuuntelijoille ja lukijoille.

Kolmas vaihtoehto on UNLIMITED-tilaus, joka maksaa 24,99 euroa kuukaudessa. Tämä tilaus tarjoaa rajattoman kuunteluoikeuden yhdelle käyttäjälle ja on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat pääsyn koko valikoimaan ilman rajoituksia.

Neljäs vaihtoehto on PERHE-TILI, jonka hinta alkaa 21,98 eurosta kuukaudessa. Tämä tilausvaihtoehto sisältää rajattoman kuunteluoikeuden kahdelle kuudeen käyttäjälle, riippuen tilauksen hinnasta, ja on suunnattu perheille, jotka haluavat jakaa Storytel-kokemuksen keskenään.

On tärkeää huomata, että Storytel hinnat voivat vaihdella ajan myötä ja eri markkina-alueilla. Siksi on suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset hinnat ja tilausvaihtoehdot suoraan Storytelin verkkosivuilta. Storytel tarjoaa yleensä uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jolloin palvelua voi kokeilla sitoutumatta heti tilaukseen, mikä antaa hyvän mahdollisuuden arvioida, sopiiko palvelu omiin tarpeisiin ennen maksullisen tilauksen tekemistä.

Storytel perhetilin hinta

Storytelin perhetili on kustannustehokas ja joustava tilausvaihtoehto perheille, jotka haluavat nauttia laajasta kirjavalikoimasta yhdessä. Se on suunniteltu erityisesti huomioimaan perheiden tarpeet, joissa on useampi kuin yksi käyttäjä. Tämän tilauksen avulla koko perhe voi hyödyntää Storytelin tarjoamaa ääni- ja e-kirjavalikoimaa rajattomasti.

Perhetilin ainutlaatuinen piirre on sen kyky tarjota rajaton kuuntelu- ja lukuoikeus useammalle käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen voi omalla profiilillaan kuunnella ja lukea mitä tahansa palvelun kirjoista milloin tahansa. Tämä on erityisen hyödyllistä perheille, sillä se mahdollistaa yksilöllisten mieltymysten mukaisten sisältöjen valitsemisen jokaiselle jäsenelle.

Storytel perhetili tarjoaa erityisiä hallintatyökaluja vanhemmille. Vanhemmat voivat luoda erilliset käyttäjätunnukset lapsilleen ja rajoittaa pääsyä tiettyyn sisältöön, mikä tekee palvelun käytöstä turvallisen ja ikäsoveltuvan. Tämä auttaa varmistamaan, että lasten lukemisto on sopivaa heidän ikätasolleen ja vanhempien toiveille.

Storytel perhetili mahdollistaa myös offline-tilan käytön, joten perheenjäsenet voivat ladata kirjoja laitteisiinsa ja nauttia niistä ilman aktiivista internet-yhteyttä. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä matkustettaessa tai alueilla, joilla internet-yhteys on heikko.

Hintansa puolesta Storytelin perhetili tarjoaa suurta arvoa, sillä se yhdistää useita käyttäjätiliä yhdeksi edulliseksi paketiksi, joka alkaa 21,98 eurosta kuukaudessa. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon verrattuna usean erillisen tilauksen hankkimiseen. Hinnan ollessa huomattavasti edullinen ominaisuuksiin nähden, Storytel perhetili on loistava investointi perheille, jotka arvostavat yhdessä lukemisen ja kuuntelemisen iloa.

Muistathan tarkistaa aina viimeisimmät Storytel hinnat ja tilausehdot suoraan palvelun verkkosivuilta, sillä hinnat ja tarjoukset voivat vaihdella.

Kokeile Storytel palvelua ilmaiseksi

Jos mietit, sopiiko Storytel sinulle ja pohdit Storytelin hintaa, sinulla on nyt loistava mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi. Storytelin tarjous antaa uusille asiakkaille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua palveluun maksutta rajoitetun ajan. Tämä tarkoittaa, että voit sukeltaa Storytelin laajaan kirjavalikoimaan, nauttia monipuolisista ääni- ja e-kirjoista eri kielillä ja tutkia kaikkia niitä ominaisuuksia, joita Storytel tarjoaa, ilman että sinun tarvitsee sitoutua taloudellisesti.

Hyödyntämällä Storytelin ilmaisen kokeilujakson, saat mahdollisuuden kokeilla palvelua kaikessa rauhassa. Voit kuunnella ja lukea niin monta kirjaa kuin ehdit kokeilujakson aikana, ja saat samalla mahdollisuuden arvioida, kuinka palvelu sopii omaan elämäntyyliisi ja tarpeisiisi. Tämä on erinomainen tapa varmistaa, että Storytel vastaa odotuksiasi ennen kuin teet päätöksen jatkosta.

Kokeilujakson aikana voit käyttää kaikkia Storytelin vakio-ominaisuuksia, kuten mobiilisovellusta, offline-tilaa, sekä pääsyä tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin. Tämä antaa sinulle kattavan käsityksen palvelun tarjoamasta sisällöstä ja toiminnallisuudesta.

Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena. Jos olet tyytyväinen kokemukseesi ja löydät Storytelista arvoa, voit valita itsellesi sopivimman tilausvaihtoehdon ja jatkaa lukemattomien tarinoiden nauttimista. Jos taas päätät, että Storytel ei ole sinulle sopiva, voit peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä ilman lisäkustannuksia.

Storytelin ilmaisen kokeilujakson avulla pääset helposti selvittämään, mikä Storytelin hinta tai tilausvaihtoehto sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Älä siis epäröi, vaan hyödynnä tämä tarjous ja aloita kirjaseikkailusi jo tänään. Kokeilujakson jälkeen tiedät varmasti, onko Storytel oikea valinta sinulle.

Storytel hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Kun vertaillaan Storytelin hintaa muihin Suomen markkinoilla toimiviin äänikirjapalveluihin, on tärkeää ottaa huomioon palveluiden tarjoamat erilaiset hintavaihtoehdot ja tilausmallit. Storytelin hinta on usein verrattuna muihin palveluihin kilpailukykyinen, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat ominaisuudet, kuten laaja kirjavalikoima, monikielisyys, offline-kuuntelu ja mobiilisovelluksen muut ominaisuudet.

Suomen markkinoilla toimii useita erilaisia äänikirjapalveluita, kuten Bookbeat, Nextory, Elisa kirja, Audible ja Podit. Kun vertailet eri palveluita, huomioi paitsi kuukausimaksut, myös kirjojen määrä, saatavilla olevat genret, käyttöliittymän helppokäyttöisyys ja muut käyttäjäkokemukseen vaikuttavat tekijät. Näin saat kattavan ymmärryksen siitä, mikä palvelu tarjoaa parhaan vastineen rahallesi.

Lisäksi on hyvä huomioida, että monet äänikirjapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisia kokeilujaksoja, mikä antaa mahdollisuuden testata palvelun toimivuutta ja sisältöä ennen sitoutumista mihinkään tilausmaksuun. Tämä on erinomainen tapa selvittää, mikä palvelu sopii parhaiten omaan käyttöön ja makuun.

Storytelin hinta voi näyttää ensisilmäyksellä korkeammalta verrattuna joissakin palveluissa tarjottaviin perustilauksiin. Kuitenkin kun otetaan huomioon Storytelin tarjoamat laajat ominaisuudet ja monipuolinen kirjavalikoima, hinta voi osoittautua monille käyttäjille kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi. On tärkeää arvioida, kuinka paljon arvoa saat tilauksellesi – esimerkiksi kuinka monta tuntia kuuntelet kuukaudessa ja kuinka laajaa sisältöä tarvitset.

Muista, että paras tapa selvittää sopivin palvelu ja tilausvaihtoehto on vertailla eri palveluiden tarjoamia kokeilujaksoja ja ominaisuuksia. Näin löydät palvelun, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja tarjoaa parhaan vastineen investoinnillesi. Storytelin kilpailukykyinen hinta yhdistettynä sen kattaviin palveluihin tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo