Äänikirjasovellukset

Äänikirjapalvelut.fi on suomalainen vertailusivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen kattavan katsauksen suosituimpiin äänikirjasovelluksiin.

Palvelusta löydät kattavasti tietoa eri äänikirjasovellusten hinnoista, ominaisuuksista ja heidän tarjoamista ilmaisista kokeilujaksoista.

Hyödyntämällä ilmaisen kokeilujakson, voit kokeilla valitsemaasi äänikirjasovellusta täysin ilmaiseksi ennen tilauksen tekemistä.

Äänikirjapalvelut.fi auttaa käyttäjiä valitsemaan sopivan sovelluksen, jolloin voit nauttia kirjoista missä ja milloin tahansa.

Kaikki uudet asiakkaat saavat kokeilla sovelluksia ilmaiseksi

Premium tilaus nyt -50%
Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile nyt ja hyödynnä ajankohtainen tarjous.
 • Noin 1 000 000 kirjaa
 • 8 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +8 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikille + Storytel Original -alkuperäissisällöt yksinoikeudella
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksi
Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile nyt ja hyödynnä ajankohtainen tarjous.
 • Yli 900 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +7 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Suosittu äänikirjapalvelu, jossa satojentuhansien e-kirjojen ja äänikirjojen valikoima.
 • Yli 400 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +2 muuta kieltä
 • Kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina. Hyödynnä ajankohtainen tarjous.
 • Yli 20 lehden valikoima
 • 2 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kaikki artikkelit suomeksi
 • Mielenkiintoista kuunneltavaa jokaisen makuun
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Mitä äänikirjasovellukset ovat?

Äänikirjasovellukset ovat digitaalisia alustoja tai mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat äänikirjojen kuuntelun erilaisilla älylaitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Nämä sovellukset tarjoavat käyttäjilleen pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja monista eri genreistä ja aiheista, mahdollistaen kirjallisuuden nauttimisen ilman tarvetta fyysiselle kirjalle tai e-kirjan lukemiselle.

Äänikirjasovellukset ovat suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja mukavuuden vuoksi. Käyttäjät voivat kuunnella kirjoja matkustaessaan, harjoitellessaan, siivotessaan tai rentoutuessaan, mikä tekee kirjojen ”lukemisesta” mahdollista myös silloin, kun perinteinen lukeminen ei ole mahdollista. Äänikirjasovellus voi tarjota erilaisia toimintoja parantamaan kuuntelukokemusta, kuten nopeudensäätö, lesemerkkien asettaminen, uniajastimet ja kyky muuttaa äänentoistoa sopimaan henkilökohtaisiin kuuntelumieltymyksiin.

Lisäksi monet äänikirjapalvelut tarjoavat tilauspalveluja tai ostomahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hankkia uusia tai mielenkiintoisia äänikirjoja. Jotkut palvelut tarjoavat myös rajattoman pääsyn valikoimaansa kiinteää kuukausimaksua vastaan, kun taas toiset mahdollistavat yksittäisten kirjojen ostamisen tai vuokraamisen.

Äänikirjasovellukset hyödyntävät myös pilvipalveluita, joten käyttäjät voivat jatkaa kuuntelua eri laitteilla siitä, mihin viimeksi jäätiin, mikä tekee käyttökokemuksesta saumattoman ja joustavan. Monet sovellukset tarjoavat myös käyttäjilleen suosituksia ja arvosteluja, jotka auttavat löytämään uutta kuunneltavaa perustuen aiempiin mieltymyksiin ja kuunteluhistoriaan.

Mikä on suosituin äänikirjasovellus?

Suomen suosituimmat äänikirjasovellukset ovat Storytel, BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja. Näiden joukossa valikoiman laajuudella on merkittävä rooli käyttäjien valinnassa.

Storytel on mainostanut olevansa suurin pohjoismainen äänikirjasovellus, ja se tarjoaa vaikuttavan valikoiman lähes 1 000 000 äänikirjaa. Palvelun laajuus ei rajoitu pelkästään määrään, sillä tarjolla on sekä kauno- että tiedekirjallisuutta, sekä runsaasti lastenkirjoja. Storytel erottuu myös kielivalikoimallaan, sillä se tarjoaa sisältöä useilla kielillä, mukaan lukien ruotsi, espanja ja saksa.

BookBeat kilpailee tiukasti Storytelin kanssa, sillä sen valikoima käsittää yli 900 000 äänikirjaa. BookBeat tarjoaa samoin laajan kirjon kauno- ja tiedekirjallisuutta sekä lastenkirjoja. Sen vahvuus on erityisesti monipuolisessa kielivalikoimassa, jossa se tarjoaa kuunneltavaa monilla eri kielillä, tehden siitä erinomaisen valinnan monikielisille käyttäjille.

Nextory jää valikoiman suhteen hieman jälkeen edellä mainituista, mutta tarjoaa silti yli 400 000 äänikirjan valikoiman. Nextoryssa on myös kattava tarjonta kauno- ja tiedekirjallisuutta sekä runsaasti sisältöä lapsille ja nuorille.

Elisa Kirja tarjoaa pienemmän valikoiman äänikirjoja verrattuna kolmeen muuhun palveluun, mutta sillä on silti laaja kirjasto, joka sisältää kymmeniä tuhansia kirjoja. Vaikka sen valikoima jää numeroiden valossa pienemmäksi, se tarjoaa silti laajan valikoiman suomenkielistä kirjallisuutta sekä jonkin verran ruotsin- ja englanninkielistä sisältöä.

Kaikkien äänikirjasovellusten valikoimissa on suomenkielisten kirjojen lisäksi myös ruotsin- ja englanninkielistä kirjallisuutta, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja monikielisille käyttäjille. Storytelin ja BookBeatin tarjoama lisäkielinen sisältö on erityisen laaja, mikä tekee niistä erinomaisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kuunnella äänikirjoja useilla kielillä.

Hyödynnä ilmainen kokeilujakso

Äänikirjasovellusten ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa tutustua eri palveluihin ja löytää se, joka parhaiten vastaa omia tarpeita ja mieltymyksiä. Suomen suosituimmat äänikirjasovellukset, kuten Storytel, BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja, tarjoavat kaikki uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palveluaan ilmaiseksi.

Ilmaisen kokeilujakson aikana käyttäjät voivat tutustua sovelluksen käyttöliittymään, äänikirjojen valikoimaan ja muihin ominaisuuksiin ilman sitoutumista tai kuluja. Kokeilujakson kesto vaihtelee tyypillisesti 7 ja 40 päivän välillä riippuen sovelluksesta, mikä antaa runsaasti aikaa arvioida palvelun sopivuutta omiin tarpeisiin.

Kokeilujakson aikana on suositeltavaa tutustua erityisesti äänikirjojen valikoimaan, kuuntelutoimintoihin, käyttöliittymän helppokäyttöisyyteen ja muihin palvelun tarjoamiin ominaisuuksiin. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka monenlaisia kirjoja palvelusta löytyy, ovatko tarjolla olevat äänikirjat ja e-kirjat sellaisia, joita itse haluaisi kuunnella, ja miten laaja kielivalikoima on.

Erilaiset äänikirjasovellukset tarjoavat erilaisia käyttäjäkokemuksia, joten hyödyntämällä ilmaisen kokeilujakson, voi selvittää, mikä palvelu vastaa parhaiten omia odotuksia. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut erityisesti lastenkirjoista, tarkista, millainen valikoima kullakin palvelulla on tällä saralla. Jos taas arvostat mahdollisuutta kuunnella kirjoja useilla eri kielillä, vertaile, mitkä äänikirjasovellukset tarjoavat laajimman kielivalikoiman.

On myös tärkeää huomioida, mitä tapahtuu kokeilujakson päätyttyä. Monet palvelut vaativat luottokorttitiedot rekisteröitymisen yhteydessä ja alkavat veloittaa automaattisesti, kun ilmainen kokeilujakso päättyy. Siksi on viisasta muistaa peruuttaa palvelu ajoissa, jos päätät, että et halua jatkaa sen käyttöä kokeilujakson jälkeen.

Hyödyntämällä ilmaista kokeilujaksoa voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä äänikirjasovellus sopii sinulle parhaiten ilman taloudellista riskiä.

Äänikirjasovellukset vertailussa

Kun etsit itsellesi sopivinta äänikirjasovellusta, on hyvä vertailla eri vaihtoehtoja, kuten Storytelia, BookBeatia, Nextorya ja Elisa Kirjaa, sillä jokaisella sovelluksella on omat vahvuutensa ja erikoisominaisuutensa. Äänikirjasovellukset eroavat toisistaan valikoiman laajuudessa, hinnoittelumalleissa, käyttöliittymän helppokäyttöisyydessä ja lisäominaisuuksissa, kuten kuuntelunopeuden säädössä tai uniajastimessa.

Äänikirjasovellukset, kuten Storytel ja BookBeat, tarjoavat laajat kirjavalikoimat, jotka kattavat niin kaunokirjallisuuden kuin tietokirjallisuudenkin eri genreissä. Lisäksi nämä äänikirjasovellukset tarjoavat usein sisältöä useilla kielillä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monikielisille käyttäjille.

Hinnoittelussa äänikirjasovellukset voivat merkittävästi erota toisistaan. Esimerkiksi Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja riippuen siitä, kuinka paljon aiot kuunnella. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka kuuntelevat äänikirjoja vain silloin tällöin. Toisaalta, Storytel ja BookBeat tarjoavat usein kiinteähintaisia tilauksia, jotka voivat olla kustannustehokkaampia niille, jotka kuuntelevat äänikirjoja säännöllisesti.

Perheille sopivat äänikirjasovellukset, kuten BookBeat ja Storytel, tarjoavat perhetilejä, jotka mahdollistavat useamman käyttäjän kuuntelemisen samalla tilauksella, mikä voi tarjota huomattavia säästöjä. Vastaavasti pariskunnille sopivat äänikirjasovellukset, kuten Storytel tai Nextory, voivat tarjota jaetun tilausvaihtoehdon, joka sopii kahden ihmisen tarpeisiin.

Opiskelijoille monet äänikirjasovellukset, kuten Storytel ja BookBeat, tarjoavat alennettuja hintoja, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille kuuntelijoille.

Millä sovelluksella on kattavin valikoima?

Kun puhutaan äänikirjasovelluksista ja niiden valikoimista, on tärkeää mainita, että eri äänikirjasovellukset, kuten Storytel, BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja, tarjoavat eri kokoisia ja eri tyyppisiä valikoimia. Jokaisella äänikirjasovelluksella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja valinnan tekeminen riippuu pitkälti siitä, mitä erityisesti etsit äänikirjasovellukselta.

Storytel on yksi äänikirjasovelluksista, joka tarjoaa valtavan valikoiman, lähes 1 000 000 äänikirjaa. Se on tunnettu laajasta kirjavalikoimastaan, joka sisältää kaikkea uutuuskirjoista vanhoihin klassikoihin ja tietokirjallisuuteen. Äänikirjasovelluksena Storytel on monen käyttäjän suosikki juuri sen monipuolisuuden vuoksi.

Toinen merkittävä äänikirjasovellus on BookBeat, jonka valikoima ylittää 900 000 äänikirjan rajan. BookBeat erottuu erityisesti Storytelin ohella tarjoamalla kattavasti niin kaunokirjallisuutta kuin tietokirjallisuuttakin, sekä suuren valikoiman lastenkirjoja. Lisäksi äänikirjasovellus tarjoaa laajan kirjon vieraskielistä sisältöä.

Nextory, vaikka pienempi äänikirjasovellus valikoimaltaan kuin Storytel tai BookBeat, tarjoaa silti yli 400 000 äänikirjan valikoiman. Nextoryn äänikirjasovellus on hyvä valinta niille, jotka etsivät monipuolista valikoimaa, mutta eivät välttämättä tarvitse yhtä laajaa kirjoa kuin suuremmat palvelut tarjoavat.

Elisa Kirja, vaikka se ei yllä samoihin lukemiin valikoiman suuruudessa, tarjoaa silti kunnioitettavan määrän äänikirjoja ja on erityisen vahva suomenkielisen kirjallisuuden osalta. Tämän äänikirjasovelluksen avulla käyttäjät pääsevät käsiksi laajaan valikoimaan kotimaista sisältöä.

Kun vertaillaan näitä äänikirjasovelluksia, on tärkeää muistaa, että jokainen palvelu tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja että parhaan valinnan tekeminen riippuu omista kuuntelutottumuksista ja kiinnostuksen kohteista. Äänikirjasovellusten ilmaiset kokeilujaksot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua kunkin palvelun valikoimaan ja ominaisuuksiin ennen sitoutumista.

Mikä on paras äänikirjasovellus?

Valittaessa parasta äänikirjasovellusta, on tärkeää ymmärtää, että ”paras” on erittäin subjektiivinen termi ja riippuu paljolti käyttäjän omista tarpeista ja mieltymyksistä. Jokaisella äänikirjasovelluksella, kuten BookBeatilla, Storytelilla, Nextorylla ja Elisa Kirjalla, on omat vahvuutensa ja ominaisuutensa, jotka voivat tehdä niistä ihanteellisen valinnan tietylle käyttäjälle.

Kaikki nämä äänikirjasovellukset tarjoavat perusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kuunnella kirjoja offline-tilassa, kirjautumisen nettiselaimen kautta, sovelluksen lataamisen eri laitteisiin sekä äänikirjan lukunopeuden säätelyn. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät äänikirjojen kuuntelemisesta helppoa ja mukavaa missä tahansa olosuhteissa.

Eroavaisuudet alkavat näkyä, kun tarkastellaan lisätoimintoja ja palvelun yksityiskohtia. Esimerkiksi BookBeat, Storytel ja Nextory tarjoavat mahdollisuuden luoda lapsille omat käyttäjätilit, mikä rajoittaa heidän pääsyään vain lapsille soveltuvaan sisältöön. Tämä tekee sovelluksista houkuttelevia perheille, jotka haluavat varmistaa turvallisen kuunteluympäristön lapsilleen.

Toisaalta, jos olet aikuinen kuuntelija, joka nauttii äänikirjojen kuuntelemisesta nukkumaan mennessä, kaikkien mainittujen äänikirjasovellusten tarjoama uniajastin on ominaisuus, jota arvostat. Uniajastimen ansiosta voit asettaa sovelluksen lopettamaan toiston automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joten voit nukahtaa kuuntelematta koko yötä.

Lopulta paras äänikirjasovellus riippuu siitä, mitä arvostat eniten. Haluatko laajan kirjavalikoiman? Silloin Storytel voi olla paras valinta. Arvostatko lapsiystävällisiä toimintoja ja perheen yhteiskäyttöä? Tällöin BookBeat tai Nextory saattavat olla houkuttelevampia. Jos taas haluat keskittyä suomalaiseen sisältöön, Elisa Kirja saattaa olla paras vaihtoehto.

Muista, että kaikki nämä äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla niitä itse ja nähdä, mikä sovellus vastaa parhaiten omia kuuntelutarpeitasi ennen kuin sitoudut mihinkään palveluun. Tämä voi olla helpoin tapa selvittää, mikä on paras äänikirjasovellus juuri sinun tarpeisiisi.

Halvin äänikirjasovellus yhdelle käyttäjälle

Jos etsit itsellesi halvinta äänikirjasovellusta ja kuuntelet äänikirjoja yksin, on hyvä tietää, että äänikirjasovellukset – Nextory, Storytel, BookBeat ja Elisa Kirja – tarjoavat erilaisia paketteja, jotka vastaavat erilaisia kuuntelutarpeita.

Kaikilla näillä palveluilla on tarjolla peruspaketteja, jotka maksavat noin 9,99 euroa kuukaudessa. Tämä on edullinen hinta, joka sopii erinomaisesti yksittäisille käyttäjille, jotka kuuntelevat äänikirjoja satunnaisesti. Nextory erottuu tässä joukossa tarjoamalla 25 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, mikä on viisi tuntia enemmän kuin muiden palveluiden vastaavissa paketeissa, jotka tarjoavat 20 tuntia kuukaudessa. Näin ollen, jos kuunteluaikasi on rajoitettu mutta haluat saada eniten irti kuukausimaksustasi, Nextory saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Mikäli kuitenkin huomaat, että 20 tuntia kuussa ei ole tarpeeksi ja tarvitset enemmän kuunteluaikaa, äänikirjasovellus Storytel tarjoaa seuraavaksi edullisimman vaihtoehdon 100 tunnilla kuukaudessa hintaan 14,99 euroa kuukaudessa. Tämä paketti tarjoaa huomattavasti enemmän kuunteluaikaa ja on hyvä valinta aktiivisille kuuntelijoille, jotka haluavat enemmän sisältöä kohtuulliseen hintaan.

Jos taas haluat kuunnella äänikirjoja rajoituksetta, Nextoryn rajaton paketti hintaan 19,99 euroa kuukaudessa on edullisin vaihtoehto. Tämä on ihanteellinen valinta niille, jotka viettävät paljon aikaa äänikirjojen parissa. Vertailun vuoksi, Storytelin vastaava rajaton paketti maksaa hieman enemmän, 22,99 euroa kuukaudessa, ja BookBeat ei tällä hetkellä tarjoa lainkaan rajattoman kuunteluoikeuden pakettia.

Jos olet yksittäinen käyttäjä etsimässä edullista äänikirjasovellusta, Nextoryn peruspaketti tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen tarjoamalla eniten kuunteluaikaa alhaisimmalla kuukausimaksulla. Kuitenkin, jos kuuntelet äänikirjoja enemmän, kannattaa harkita Storytelin 100 tunnin pakettia tai Nextoryn rajatonta pakettia.

Halvin sovellus pariskunnille

Kun etsitään halvinta äänikirjasovellusta pariskunnille, monet tekijät tulevat peliin, kuten kuuntelun määrä, valikoiman laajuus ja yksittäisten palveluiden tarjoamat paketit. Pariskunnille, jotka jakavat äänikirjaintohimon, taloudellinen näkökulma on usein tärkeä osa päätöksentekoa.

Storytel on mainittu hyväksi valinnaksi pariskunnille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua. Sen kahden henkilön paketti maksaa 20,98 euroa kuukaudessa ja sisältää 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa per käyttäjä. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon, erityisesti kun otetaan huomioon Storytelin laaja valikoima. Satatuntinen kuunteluaika kuukaudessa on useimmille käyttäjille riittävä, tekee tästä paketista erinomaisen valinnan pariskunnille, jotka kuuntelevat äänikirjoja säännöllisesti mutta eivät jatkuvasti.

Toisaalta, Nextory tarjoaa pariskunnille paketin, jossa on rajattomat kuunteluoikeudet hintaan 23,99 euroa kuukaudessa. Jos molemmat kuuntelevat paljon ja haluavat pääsyn laajaan valikoimaan ilman kuuntelurajoituksia, Nextory voi olla parempi vaihtoehto, huolimatta hieman korkeammasta kuukausihinnasta.

Jos taas pariskunta kuuntelee äänikirjoja vain satunnaisesti, BookBeat voi olla paras äänikirjasovellus. BookBeatin Basic-tili yhdellä lisätilillä varustettuna maksaa 14,89 euroa kuukaudessa ja sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa per käyttäjä. Tämä on edullisin vaihtoehto pariskunnille, jotka kuuntelevat äänikirjoja vain harvoin.

Jokaisen pariskunnan tilanne on yksilöllinen, ja paras äänikirjasovellus riippuu siitä, kuinka paljon ja mitä he haluavat kuunnella. On tärkeää vertailla eri palveluiden hintoja ja ominaisuuksia, sekä ottaa huomioon oma kuuntelutottumus ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Äänikirjasovellusten ilmaisia kokeilujaksoja kannattaa hyödyntää, jotta löydätte juuri teille sopivan palvelun.

Halvimmat äänikirjasovellukset perheille

Kun perheet etsivät itselleen sopivinta ja edullisinta äänikirjasovellusta, heidän on otettava huomioon sekä tarvittava kuunteluaika että se, kuinka monelle käyttäjälle he haluavat oman tilin. Tässä tulevat peliin erilaiset äänikirjapalvelujen tarjoamat paketit ja hinnoitteluvaihtoehdot.

Pienemmille perheille, joissa esimerkiksi kaksi henkilöä haluaa käyttää palvelua yhtä aikaa, BookBeatin BASIC-paketti on usein edullisin vaihtoehto. Tämän paketin hinta on 14,89 euroa kuukaudessa ja se sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa molemmille käyttäjille. Tämä on kustannustehokas ratkaisu, jos kuunteluaika perheessä on maltillinen.

Jos tarvitsette enemmän kuunteluaikaa, Storytelin äänikirjasovelluksen kahden henkilön tilaus voi olla parempi vaihtoehto. Tässä paketissa kumpikin käyttäjä saa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa ja paketin hinta on 20,98 euroa. Tämä sopii perheille, jotka haluavat enemmän sisältöä kuukausittaiseen kuunteluunsa.

Rajatonta kuunteluaikaa arvostaville perheille Nextoryn rajaton paketti kahdelle henkilölle hintaan 23,99 euroa kuukaudessa voi olla paras valinta. Vaikka sen kirjavalikoima voi olla suppeampi kuin Storytelin, rajaton kuunteluoikeus takaa, että kuuntelu ei keskeydy kuunteluaikarajojen vuoksi.

Kolmen henkilön perheille äänikirjasovellus BookBeat jatkaa edullisena vaihtoehtona BASIC-tilillä, jonka hinta on 19,79 euroa kuukaudessa, tarjoten jokaiselle 20 tuntia kuunteluaikaa.

Suuremmille perheille, jotka koostuvat neljästä tai useammasta henkilöstä, BookBeat ja Nextory tarjoavat joustavia ratkaisuja. BookBeatin BASIC-tili neljälle maksaa 24,69 euroa kuukaudessa, ja jos tarvitaan rajatonta kuunteluaikaa, Nextoryn paketti neljälle on hintaan 28,99 euroa kuukaudessa. Storytel tarjoaa puolestaan sadan tunnin kuunteluaikaa, mutta sen hinta on korkeampi, 32,96 euroa neljälle käyttäjälle.

Perheiden, jotka koostuvat viidestä tai kuudesta henkilöstä ja tarvitsevat paljon kuunteluaikaa, kannattaa harkita Storytelin pakettia, jonka kuukausihinta on 38,95 euroa viidelle ja 44,94 euroa kuudelle käyttäjälle. Perheiden kannattaa valita äänikirjasovellus tarpeidensa, kuuntelutottumustensa ja budjettinsa mukaan.

Halvin äänikirjasovellus opiskelijoille

Opiskelijoille suunnatut äänikirjasovellukset tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden säästää rahaa samalla, kun he voivat nauttia laajasta kirjovalikoimasta. Tällä hetkellä, sekä BookBeat että Storytel tarjoavat merkittäviä alennuksia opiskelijoille, mikä tekee niistä erittäin houkuttelevia vaihtoehtoja.

Storytel tarjoaa UNLIMITED-paketin opiskelijoille puoleen hintaan. Kun opiskelijastatus on vahvistettu, he voivat hyödyntää rajatonta kuuntelua hintaan 8,49 euroa kuukaudessa. Tämä on erinomainen diili niille opiskelijoille, jotka kuluttavat paljon äänikirjoja, sillä he voivat kuunnella niin paljon kuin haluavat ilman kuuntelurajoituksia.

Äänikirjasovellus BookBeat tarjoaa BASIC-paketin myös puoleen hintaan opiskelijoille. Tämä paketti sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa ja sen hinta on opiskelijoille vain 4,99 euroa. Tämä vaihtoehto sopii hyvin opiskelijoille, jotka kuuntelevat äänikirjoja satunnaisesti tai jotka eivät tarvitse rajatonta kuunteluaikaa.

Vaikka molemmat palvelut tarjoavat houkuttelevia alennuksia, paras äänikirjasovellus opiskelijoille riippuu heidän yksilöllisistä kuuntelutottumuksistaan. Jos olet opiskelija, joka kuuntelee paljon äänikirjoja, Storytelin UNLIMITED-paketti voi olla sinulle sopivin, koska se tarjoaa rajattoman kuuntelun. Toisaalta, jos kuuntelet äänikirjoja harvemmin, BookBeatin BASIC-paketti voi olla kustannustehokkaampi valinta.

On tärkeää vertailla näitä kahta vaihtoehtoa ja miettiä, kuinka paljon todella kuuntelet äänikirjoja kuukaudessa, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan äänikirjasovelluksen. Muut äänikirjasovellukset eivät tarjoa erityisiä alennuksia opiskelijoille, mutta tilanne voi kuitenkin tulevaisuudessa muuttua.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo