Nextory

Nextory on erittäin suosittu Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu, jonka valikoimassa on jopa satojatuhansia kirjoja.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja valintansa mukaan ja tilauksen voi lopettaa ilman sitoumuksia.

Palvelu on saanut hyvän vastaanoton yli 11 000 käyttäjältä, jotka ovat arvostelleet sen viidellä tähdellä App Storessa ja Google Play -kaupassa.

Palvelu sopii mainiosti koko perheelle, sillä sen laajasta valikoimasta löytyy varmasti kirjoja kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Nextoryn käyttö on helppoa ja joustavaa, lataa vain sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ja nauti kirjoista missä ja milloin tahansa.

Valitse tilauspaketti

Kokeile 30 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele 30 h/kk
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited

Sinulle joka kuuntelet ja luet enemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited 2 - 4

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirjapalveluista

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen suositut äänikirjat ja e-kirjat. Palvelu on perustettu vuonna 2015 ja se on kasvanut nopeasti vuosien varrella. Nykyään Nextorylla on satojatuhansia käyttäjiä Pohjoismaissa, ja sen valikoimaan kuuluu yli 100 000 kirjaa.

Nextoryn käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Palvelusta löytyy monipuolinen valikoima kirjoja eri kategorioissa, kuten kaunokirjallisuus, dekkarit, lastenkirjat, elämäkerrat ja itseapu. Käyttäjät voivat valita, haluavatko he lukea kirjaa vai kuunnella sitä äänikirjana. Nextoryn äänikirjavalikoima on laaja, ja sieltä löytyy niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin teoksia.

Nextory tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka tekevät lukemisesta ja kuuntelemisesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Esimerkiksi palvelusta löytyy mahdollisuus luoda omia kirjastoja, merkitä kirjoja suosikeiksi ja jatkaa kuuntelua tai lukemista siitä mihin jäi. Lisäksi Nextoryn sovellus on saatavilla useille eri laitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille.

Vaikka Nextory onkin yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirjapalveluista, on sillä myös kilpailijoita markkinoilla. Kilpailijoihin verrattuna Nextoryn valikoima on kattava ja käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Palvelun tilaus on myös joustava ja ei sido käyttäjää pitkiksi ajoiksi. Kaiken kaikkiaan Nextory on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia kirjojen lukemisesta tai kuuntelusta helposti ja vaivattomasti.

Yli satojatuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja

Nextory on yksi suurimmista ja suosituimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen yli satojatuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja eri kategorioissa. Palvelun kattava valikoima sisältää niin suosikkikirjoja kuin uutuuksia ja harvinaisuuksia eri kielillä. Palvelu on suunnattu kaikille kirjojen ystäville, jotka haluavat löytää uusia kirjoja helposti ja vaivattomasti.

Nextoryn valikoimasta löytyy kirjoja niin lapsille kuin aikuisillekin, ja kirjojen aiheet vaihtelevat kaunokirjallisuudesta tietokirjoihin ja elämäkertoihin. Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman podcasteja ja äänisarjoja eri aiheista. Kirjoja voi kuunnella tai lukea älypuhelimella ja tabletilla Nextoryn sovelluksen kautta.

Palvelun käyttäminen on helppoa ja joustavaa. Nextoryn tilaajat voivat kuunnella tai lukea kirjoja rajoituksetta ja tarvittaessa milloin tahansa muuttaa tilauksensa tai lopettaa sen ilman sitoumuksia. Palvelun käyttö onnistuu myös ilman internetyhteyttä, sillä kirjat voi ladata offline-tilaan ja kuunnella tai lukea niitä missä ja milloin vain.

Nextory erottuu kilpailijoistaan muun muassa laajan valikoimansa ja joustavan tilausmallinsa ansiosta. Palvelu tarjoaa myös suomenkielisen asiakaspalvelun, joka auttaa asiakkaita kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Nextoryn tavoitteena on tarjota käyttäjilleen laadukasta kirjallisuutta ja parantaa lukutaitoa ja -innostusta. Palvelu onkin saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään, jotka ovat kehuneet palvelun laajaa valikoimaa, helppokäyttöisyyttä ja joustavaa tilausmallia.

Nextoryn joustavat tilausvaihtoehdot

Nextory äänikirjapalvelu tarjoaa käyttäjilleen yli satojatuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja. Palvelun valikoimaan kuuluu niin kaunokirjallisuutta kuin tietokirjojakin, ja se sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Nextoryn tavoitteena on tarjota käyttäjilleen mahdollisuus lukea ja kuunnella kirjoja juuri silloin kun he haluavat, missä tahansa he ovatkin.

Nextoryn tilausvaihtoehdot ovat erittäin joustavia, mikä tekee palvelusta houkuttelevan vaihtoehdon monille. Palvelun ilmainen kokeilujakso antaa mahdollisuuden tutustua sen tarjoamaan valikoimaan ennen varsinaisen tilauksen tekemistä. Tämän jälkeen käyttäjällä on mahdollisuus valita itselleen sopivin tilausvaihtoehto.

Pronssi-tilaus maksaa 11,99 €/kk ja sisältää mahdollisuuden lukea ja kuunnella jopa 30 tuntia kuukaudessa. Tällä tilauksella voi luoda neljä erillistä profiilia, joista yksi voi käyttää sovellusta kerrallaan.

Kulta-tilaus maksaa 16,99 €/kk ja sisältää rajoittamattoman määrän lukemista ja kuunneltavaa. Tälläkin tilauksella voi luoda neljä erillistä profiilia, joista yksi voi käyttää sovellusta kerrallaan.

Perhe-tilaus on hintaluokaltaan 20,99-27,99 €/kk ja se sisältää rajoittamattoman määrän lukemista ja kuunneltavaa. Tällä tilauksella voi luoda neljä erillistä profiilia, joista kaksi tai neljä voi käyttää sovellusta samanaikaisesti, riippuen tilauksen hinnasta.

Nextoryn joustavat tilausvaihtoehdot tekevät palvelusta houkuttelevan vaihtoehdon niin yksittäisille käyttäjille kuin perheillekin. Palvelun laaja valikoima takaa, että jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa.

Nextory tarjoukset – Hyödynnä ilmainen kokeilujakso

Nextory äänikirjapalveluun tutustuminen on helppoa ja riskitöntä, sillä kaikki uudet asiakkaat voivat hyödyntää Nextoryn ilmaista kokeilujaksoa. Ilmainen kokeilujakso antaa mahdollisuuden kokeilla palvelua maksutta ja tutustua sen tarjoamiin ominaisuuksiin ja sisältöihin. Kokeilujakson aikana käyttäjät voivat lukea ja kuunnella kirjoja ja tutustua Nextoryn käyttöliittymään sekä sovellukseen.

Nextoryn ilmainen kokeilujakso on erinomainen tilaisuus löytää uusia kiinnostavia kirjoja ja tutustua erilaisiin genreihin, kuten jännitykseen, romantiikkaan, fantasiaan, tietokirjoihin ja paljon muuhun. Kokeilujakson aikana voi myös kokeilla erilaisia lukunopeuksia ja säätää muita äänikirjaan liittyviä asetuksia.

Ilmainen kokeilujakso on myös hyvä tapa testata Nextoryn soveltuvuutta omaan elämäntyyliin. Kokeilujakson aikana voi esimerkiksi testata, kuinka paljon ehtii kuunnella tai lukea kirjoja päivittäin. Näin voi helposti arvioida, mikä Nextoryn maksullinen tilausvaihtoehto sopii parhaiten itselleen.

Nextoryn tilausvaihtoehdot ovat joustavia ja sopivat eri tarpeisiin. Pronssi-tilauksella käyttäjä voi lukea ja kuunnella jopa 30 tuntia kuukaudessa, kun taas Kulta-tilauksella rajoituksia ei ole. Perhe-tilaus sopii isommalle porukalle, jossa on käyttäjiä useammasta profiilista.

Kun kokeilujakso päättyy, käyttäjä voi halutessaan jatkaa palvelun käyttöä maksullisella tilauksella tai lopettaa sen ilman mitään sitoumuksia. Nextoryn käyttö onnistuu helposti matkapuhelimella ja tabletilla.

Nextoryn ilmainen kokeilujakso on hyvä tilaisuus tutustua palveluun, löytää uusia kirjoja ja arvioida, sopiiko palvelu omaan elämäntyyliin. Kokeilujakson aikana voi nauttia kirjoista ilman riskiä ja löytää uusia suosikkeja.

Erinomaiset käyttäjäarvostelut ja käyttökokemukset

Nextory on saanut erinomaisia käyttäjäarvosteluja ja positiivisia käyttökokemuksia niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Palvelun käyttäjät ovat kehuneet sen laajaa valikoimaa, helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia toimintoja.

Nextoryn käyttäjät ovat antaneet palvelulle erinomaisia arvosteluja sekä App Storessa että Google Play -kaupassa. Palvelun keskiarvoarvosana on molemmissa kaupoissa yli neljä tähteä, mikä kertoo tyytyväisyydestä palvelun käyttäjien keskuudessa.

Käyttäjäarvostelut ovat tärkeä mittari äänikirjapalveluiden laadulle, sillä ne antavat todellisen kuvan siitä, miten hyvin palvelu vastaa käyttäjien tarpeita ja odotuksia. Positiiviset käyttäjäkokemukset ja arvostelut vahvistavat Nextoryn mainetta luotettavana ja laadukkaana äänikirjapalveluna.

Käyttäjäarvostelujen lisäksi Nextory on saanut myös positiivista palautetta eri medioissa. Esimerkiksi useat tunnetut lehdet on arvioinut Nextoryn yhdeksi parhaista äänikirjapalveluista ja kehunut sen laajaa valikoimaa ja helppokäyttöisyyttä.

Nextoryn käyttäjäarvostelujen ja positiivisen medianäkyvyyden perusteella voidaan todeta, että palvelu on erinomainen valinta niille, jotka haluavat löytää laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja helppokäyttöisellä ja joustavalla palvelulla. Ilmaisen kokeilujakson avulla uudet käyttäjät voivat tutustua palveluun riskittä ja päättää sen jälkeen, sopiiko se heidän tarpeisiinsa.

Nextory äänikirjapalvelu tarjoaa sisältöä koko perheelle

Nextory äänikirjapalvelu tarjoaa sisältöä koko perheelle. Palvelun valikoimasta löytyy lukemista ja kuunneltavaa kaikenikäisille, aina lapsille asti. Palvelusta löytyy suomenkielisiä lastenkirjoja, nuortenkirjoja, klassikkoja, tietokirjoja ja aikuisille suunnattuja romaaneja ja dekkareita.

Lastenkirjojen valikoimasta löytyy niin suosittuja satuja kuin uusia lastenkirjoja. Tarjolla on myös lastenkirjoja, joissa yhdistyvät äänikirja ja perinteinen kuvakirja. Lastenkirjojen lukeminen yhdessä lasten kanssa on hauska ja opettavainen tapa viettää aikaa.

Aikuisten kirjojen valikoima on myös laaja ja monipuolinen. Tarjolla on esimerkiksi bestseller-romaaneja, dekkareita, elämäkertoja ja tietokirjoja eri aiheista. Nextoryn avulla voit pysyä ajan tasalla uusimmista kirjauutuuksista ja löytää uusia kiinnostavia kirjoja.

Nextory tarjoaa myös paljon aikuisille suunnattuja äänikirjoja, joita voi kuunnella esimerkiksi työmatkalla tai lenkillä. Kuuntele vaikka itsesi kehittämiseen liittyviä kirjoja, joista saat inspiraatiota ja uusia ajatuksia. Tai valitse rentouttava äänikirja, joka auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen.

Nextoryn perhetilauksella koko perhe voi nauttia palvelun tarjoamista äänikirjoista ja e-kirjoista. Perhetilauksella on mahdollista luoda jopa neljä profiilia, joten jokaiselle perheenjäsenelle löytyy varmasti sopivaa luettavaa tai kuunneltavaa.

Nextoryn valikoima on laaja ja monipuolinen, joten se sopii hyvin koko perheen käyttöön. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen myös käyttäjäystävällisen sovelluksen, jonka avulla kirjojen lukeminen ja kuunteleminen on helppoa ja miellyttävää.

Nextoryn sovelluksen ominaisuudet ja käyttöohjeet

Nextoryn sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Sovelluksen avulla voit lukea ja kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa. Kun olet rekisteröitynyt Nextory-palveluun, voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi. Kirjautumalla sisään sovellukseen pääset heti käyttämään palvelua.

Sovelluksen aloitusnäytöllä näet valitsemasi kirjat ja voit jatkaa lukemista tai kuuntelua siitä, mihin jäit edellisellä kerralla. Sovelluksen yläpalkissa on navigointipainikkeet, joiden avulla voit selata eri osioita ja löytää uusia kirjoja.

Kirjaan siirtyminen tapahtuu napauttamalla sen kantta aloitusnäytöllä. Voit valita haluatko lukea kirjaa vai kuunnella sitä äänikirjana. Äänikirjan kuunteluun tarvitset vain kuulokkeet tai kaiuttimen.

Sovelluksessa on myös mahdollisuus asettaa kirjan lukunopeus ja tallentaa kirjan kirjanmerkkeihin. Näin voit jatkaa lukemista tai kuuntelua tarkalleen siitä kohtaa, mihin jäit.

Nextoryn sovelluksessa on myös lasten osio, josta löydät sopivaa luettavaa tai kuunneltavaa lapsille. Lasten osiossa on erilaisia kategorioita, kuten satuja, tarinoita ja tietokirjoja.

Jos tarvitset apua sovelluksen käytössä, Nextoryn asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai chatin kautta.

Nextoryn sovellus on helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet kirjojen lukemiseen ja kuunteluun. Sovelluksen avulla voit nauttia sadoistatuhansista kirjoista missä ja milloin tahansa, ilman rajoituksia.

Nextoryn tarjoamat kuuntelu- ja lukuvinkit eri tilanteisiin

Nextory on monipuolinen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nauttia kirjoista missä ja milloin vain. Sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää, ja se sisältää monia käteviä ominaisuuksia.

Yksi Nextoryn tärkeimmistä ominaisuuksista on sen laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja eri kategorioissa. Kirjojen etsiminen on helppoa, sillä ne on järjestetty eri kategorioihin, kuten kauhu, jännitys, tietokirjat ja lastenkirjat.

Matkustettaessa, esimerkiksi junassa tai lentokoneessa, Nextory tarjoaa helpon tavan kuluttaa aikaa lukemalla tai kuuntelemalla kirjoja. Treenatessa, esimerkiksi juostessa tai kuntosalilla, äänikirjat voivat tarjota mukavaa seuraa treenin aikana. Rentoutumishetkiin, kuten saunassa tai illalla ennen nukkumaanmenoa, sopivat puolestaan rauhallisemmat kirjat.

Sovellus tarjoaa myös monia käteviä toimintoja, kuten mahdollisuuden säätää lukunopeutta ja kirkkautta, merkitä suosikkikirjat, tehdä muistiinpanoja, luoda oma kirjakirjastonsa ja jakaa kirjasuosituksia ystävien kanssa.

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöön, Nextory tarjoaa käyttöohjeita, joiden avulla voit helposti oppia käyttämään kaikkia sovelluksen toimintoja. Tämä tekee Nextorysta ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat löytää uusia ja mielenkiintoisia kirjoja, mutta tarvitsevat lisätietoja sovelluksen käytöstä.

Kaiken kaikkiaan Nextoryn tarjoamat lukuvinkit ja käyttöohjeet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia kirjoista missä ja milloin vain, ja kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Nextory vs kilpailijat: Mikä erottaa Nextoryn muista palveluista?

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöä niin äänikirjojen kuin e-kirjojen muodossa. Kilpailijat kuten Storytel, Bookbeat, Elisa Kirja ja Podit tarjoavat myös vastaavanlaisia palveluja, mutta mikä erottaa Nextoryn muista palveluista?

Yksi Nextoryn tärkeimmistä kilpailueduista on sen perheystävällinen hinnoittelu. Nextoryn Perhe-tilauksella voi jakaa palvelun neljälle käyttäjälle ja samanaikaisesti käyttää palvelua jopa neljällä laitteella. Tämä mahdollistaa koko perheelle laajan valikoiman sisältöä, joka sopii kaikenikäisille ja eri kiinnostuksen kohteisiin.

Toinen merkittävä kilpailuetu on Nextoryn helppokäyttöisyys. Sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tarjoaa käyttäjilleen selkeän käyttöliittymän. Lisäksi palvelu mahdollistaa kirjojen lataamisen offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella tai lukea ilman internetyhteyttä.

Nextoryn tarjoama laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja sekä sen monipuolinen sisältö tekee siitä houkuttelevan kilpailijoihin verrattuna. Palvelu on myös joustava ja tarjoaa eri vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin sopivasti.

Vaikka kilpailijat, kuten Storytel ja Bookbeat, tarjoavat myös vastaavia palveluita, Nextoryn monipuolinen valikoima sisältöä, helppokäyttöisyys ja perheystävällinen hinnoittelu erottavat sen muista kilpailijoista.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Nextory on?

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirja- ja e-kirjapalveluista, joka tarjoaa rajattoman pääsyn satojatuhansiin kirjoihin kuukausimaksulla. Palvelussa on laaja valikoima eri genrejä, ja käyttäjät voivat lukea ja kuunnella kirjoja missä tahansa ja milloin tahansa.

Mitkä ovat Nextoryn tilausvaihtoehdot?

Nextoryn tilausvaihtoehdot ovat Pronssi, Kulta ja Perhe. Pronssitilaus maksaa 11,99 €/kk ja siihen sisältyy mahdollisuus lukea ja kuunnella jopa 30 tuntia kuukaudessa. Kultatilaus maksaa 16,99 €/kk ja siihen sisältyy rajaton lukeminen ja kuunteleminen. Perhetilauksessa hinta vaihtelee 20,99-27,99 €/kk riippuen siitä, kuinka monella henkilöllä on käyttöoikeus.

Millä laitteilla voin käyttää Nextorya?

Nextoryn sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille, ja sen voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Palvelu ei ole saatavilla selaimella, joten sitä ei voi käyttää tietokoneella.

Onko Nextoryssa ilmainen kokeilujakso?

Kyllä, Nextoryssa on ilmainen kokeilujakso, jonka kesto on yleisesti 30 päivää. Kokeilujakson aikana käyttäjät voivat tutustua palveluun ja sen sisältöön maksutta ennen kuin päättävät tilata palvelun.

Voinko perua Nextory-tilaukseni?

Kyllä, voit perua tilauksesi milloin tahansa. Tämä onnistuu helposti tilisi asetuksista.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo