Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin – Tietoa muutoksesta

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin 17. kesäkuuta 2024, jolloin Elisa Kirja poistuu käytöstä. Muutoksen myötä kaikki Elisa Kirjan kuukausimaksulliset tilaukset sekä omaksi ostetut ja maksutta lunastetut kirjat siirtyvät automaattisesti BookBeatiin. Tämä siirto tarjoaa käyttäjille pääsyn BookBeatin laajaan yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoimaan kiinteällä kuukausihinnalla. Lisäksi asiakkaiden kuuntelu- ja lukuhistoria sekä asiakastiedot siirtyvät vaivattomasti uuteen palveluun. Muutospäivänä asiakkaille lähetetään sähköpostitse ohjeet, joiden avulla he voivat jatkaa palvelun käyttöä BookBeatissa.

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin 17. kesäkuuta 2024, kuten Elisa Kirja on tiedottanut sivuillaan. Elisa Kirja -asiakkaat saavat tietoa muutoksesta sähköpostitse vaiheittain. Tiedot ja ohjeet muutoksen vaikutuksista kuukausimaksullisen palvelun tilaajiin sekä ääni- ja e-kirjoja omaksi ostaneisiin asiakkaisiin löytyvät Elisa Kirjan sivuilta. Elisa Kirjan asiakkaana saat sähköpostitiedotteen, joka koskee juuri sinun palveluasi ja siihen tulevia muutoksia.

Mikä tulee muuttumaan?

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin 17. kesäkuuta 2024, jolloin Elisa Kirja poistuu käytöstä.

Muutoksen vaikutukset:

 • Kuukausimaksulliset tilaukset: Kaikki Elisa Kirjan kuukausimaksulliset tilaukset siirtyvät automaattisesti BookBeatiin ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään toimenpiteitä.
 • Omiksi ostetut ja maksutta lunastetut kirjat: Elisa Kirjasta omaksi ostetut sekä maksutta lunastetut ääni- ja e-kirjat siirtyvät pääosin BookBeatiin. Joitain yksittäisiä kirjoja ei kuitenkaan välttämättä siirretä.
 • Kirjojen käyttö: Jatkossa omia kirjoja voi kuunnella ja lukea maksutta BookBeat-sovelluksella.
 • Kirjojen latausmahdollisuus: Halutessaan asiakkaat voivat ladata Elisa Kirjasta omat kirjat itselleen 31. elokuuta 2024 saakka.

Nämä muutokset tekevät siirtymästä sujuvan ja varmistavat, että kaikki asiakkaat voivat edelleen nauttia kirjoistaan BookBeat-palvelussa.

Mikä BookBeat on?

BookBeat on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin. Äänikirjapalvelu sisältää tuhansia kirjoja, mukaan lukien suosituimmat äänikirjat ja e-kirjat, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. BookBeatia voi käyttää kätevästi kiinteään kuukausihintaan, mikä tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta helppoa ja edullista.

BookBeatin edut:

 • Laaja valikoima: Tuhansia ääni- ja e-kirjoja eri genreistä, mukaan lukien kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, lastenkirjat ja paljon muuta.
 • Kätevä käyttö: Valitse sopiva tilauspaketti ja kuuntele ja lue kirjoja missä ja milloin vain.
 • Helppo käyttöliittymä: BookBeat-sovellus on käyttäjäystävällinen ja sen avulla voit ladata kirjoja offline-tilaan, joten voit nauttia niistä missä ja milloin tahansa.
 • Kaikenikäisille: Laaja valikoima sisältää kirjoja kaikenikäisille, joten koko perhe löytää jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa.

BookBeat tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta vaivatonta ja nautinnollista, tuoden kirjallisuuden lähelle käyttäjiään.

Milloin muutos tapahtuu ja mitä minun täytyy tehdä?

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin maanantaina 17. kesäkuuta 2024, jolloin Elisa Kirja poistuu käytöstä.

Muutospäivänä:

 • Sähköposti BookBeatilta: Saat BookBeatilta sähköpostin, jonka kautta pääset kirjautumaan BookBeatiin ja jatkamaan kirjojen kuuntelua ja lukemista BookBeat-sovelluksella.

Ennen muutosta:

 • Tarkista sähköpostiosoitteesi: Varmista ajoissa, että Elisa Kirjassa oleva sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta saat muutokseen liittyvät tiedotteet.
 • Päivitä tarvittaessa: Jos sähköpostiosoitteesi on vanhentunut tai haluat varmistaa sen oikeellisuuden, voit päivittää sen Elisa Kirjan Omat tiedot -sivulla. Kirjaudu sivulle samoilla tunnuksilla, joilla käytät Elisa Kirja -sovellusta.

Voinko ostaa BookBeatista ääni- ja e-kirjoja omaksi?

Ei, BookBeatista ei voi ostaa ääni- ja e-kirjoja omaksi. BookBeat on kuukausimaksullinen palvelu, joka tarjoaa pääsyn yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoimaan kätevästi kiinteällä kuukausihinnalla. Tämä tarkoittaa, että maksamalla yhden kuukausimaksun saat pääsyn koko palvelun kirjavalikoimaan.

Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja kirjojen kuuntelu ja lukeminen onnistuu vaivattomasti BookBeat-sovelluksen kautta, joka on saatavilla useille laitteille. Vaikka kirjoja ei voi ostaa kappalehinnalla omaksi, kiinteä kuukausimaksu tarjoaa mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja ilman lisäkustannuksia.

Minulla on ilmainen kokeilujakso, joka jatkuu pidempään kuin 17.6.

Jos sinulla on Elisa Kirjan kuukausimaksullisessa tilauspalvelussa maksuton kokeilujakso, joka jatkuu pidempään kuin 17. kesäkuuta 2024, tilauksesi päättyy automaattisesti kyseisenä päivänä. Tämä tarkoittaa, että maksuton kokeilujakso ei siirry BookBeatiin.

Voit kuitenkin käyttää maksuttomaan kokeilujaksoosi sisältyviä tunteja normaalisti muutospäivään asti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää jäljellä oleva kokeiluaika täysimääräisesti ennen kuin Elisa Kirja poistuu käytöstä.

Muutokset Elisa Kirja Mini -tilaajalle

Miten tilaukseni muuttuu?

Elisa Kirja Mini -tilauksesi, sekä tilaukseen liittyvät asiakastiedot ja kuuntelu-/lukukohtasi siirtyvät automaattisesti ilman eri toimenpiteitä BookBeatiin. Siirron myötä saat käyttöösi BookBeat Basic -palvelun, johon sisältyy kuuntelu- ja lukuaikaa 20 tuntia kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi. Myös mahdollinen kampanjahinta säilyy tilatun etujakson loppuun, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana Elisa Kirjan normaalihinnalla 9,99 €/kk.

Mitä muuta muutoksen myötä?

Muutoksen myötä saat käyttöösi laajemman, yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoiman, sekä uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi kuuntelu- ja lukuaikasi nollautuu muutospäivänä, eli BookBeatiin siirtyessäsi käytössäsi on täysi tuntimäärä. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa BookBeatin käytön täydellä kuuntelu- ja lukuaikakiintiöllä heti muutospäivänä.

Muutokset Elisa Kirja Premium -tilaajalle

Miten tilaukseni muuttuu?

Elisa Kirja Premium -tilauksesi, sekä tilaukseen liittyvät asiakastiedot ja kuuntelu-/lukuhistoriasi siirtyvät automaattisesti ilman eri toimenpiteitä BookBeatiin. Siirron myötä saat käyttöösi BookBeat Premium -palvelun, johon sisältyy 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi. Myös mahdollinen kampanjahinta säilyy etujakson loppuun, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana Elisa Kirjan normaalihinnalla 16,99 €/kk (BookBeat Premiumin normaalihinta on 19,99 €/kk).

Mitä muuta muutoksen myötä?

Muutoksen myötä saat käyttöösi laajemman, yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoiman sekä uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi kuuntelu- ja lukuaikasi nollautuu muutospäivänä, eli BookBeatiin siirtyessäsi sinulla on käytössäsi täysi 100 tunnin kuuntelu- ja lukuaikakiintiö. Tämä mahdollistaa uuden palvelun täysimääräisen hyödyntämisen heti muutospäivästä alkaen.

Muutokset Elisa Kirja kuukausitilaus -tilaajalle

Miten tilaukseni muuttuu?

Elisa Kirja kuukausitilaus -tilauksesi, sekä tilaukseen liittyvät asiakastiedot ja kuuntelu-/lukukohtasi siirtyvät automaattisesti ilman eri toimenpiteitä BookBeatiin. Siirron myötä saat käyttöösi BookBeat Premium -palvelun, johon sisältyy kuuntelu- ja lukuaikaa 100 tuntia kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi, ja mahdollinen kampanjahinta säilyy entisellään.

Mitä muuta muutoksen myötä?

Muutoksen myötä saat käyttöösi laajemman, yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoiman sekä uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Kuuntelu- ja lukuaikasi nollautuu muutospäivänä, joten BookBeatiin siirtyessäsi sinulla on käytössäsi täysi 100 tunnin kuuntelu- ja lukuaikakiintiö. Tämä mahdollistaa uuden palvelun täysimääräisen hyödyntämisen heti muutospäivästä alkaen.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo