Podit hinta

Podit on uusi mielenkiintoinen ja täysin suomalainen alusta, joka tarjoaa parhaan valikoiman business-podcasteja ja -äänikirjoja.

Valikoimassa on äänikirjoja johtavilta kustantamoilta, Podit Originals -podcasteja yksinoikeudella ja julkisesti saatavilla olevia podcasteja.

Podit on paras paikka löytää laadukkaita asiasisältöisiä podcasteja ja tietoäänikirjoja, jotka auttavat kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta.

Palvelun helppokäyttöisyyden ansiosta voit löytää nopeasti ja helposti kiinnostavat podcastit ja äänikirjat yhdeltä ja samalta alustalta.

Podit hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin palveluihin, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat tilausmallit ja kirjavalikoima.

Podit hinnat

Kokeile 14 päivää ilmaiseksiKuukausitilaus

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele rajattomasti
 • Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Säästä lähes 80€ vuodessaVuositilaus

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän enemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele rajattomasti
 • Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Podit tilausten hinnat

Podit on podcastien kuunteluun ja hallintaan suunniteltu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa: kuukausimaksullinen ja vuositilaus. Podit hinta vaihtelee valitun tilausmallin mukaan, joten käyttäjät voivat valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Podit palvelun kuukausimaksullinen tilaus on hinnoiteltu 14,99 euroon kuukaudessa. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat joustavuutta ja haluavat ehkä kokeilla palvelua ensin lyhyemmän aikaa ilman pitkäaikaista sitoutumista. Kuukausitilauksella saat täyden pääsyn palvelun tarjoamiin ominaisuuksiin ja sisältöihin, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Toisaalta Podit vuositilaus tarjoaa merkittävää säästöä pitkäaikaisille käyttäjille. Vuositilauksen hinta on 99,99 euroa, mikä jakautuu kuukausitasolla huomattavasti edullisemmaksi verrattuna kuukausitilaukseen. Vuositilaus sopii erinomaisesti niille, jotka ovat jo kokeilleet palvelua ja tietävät käyttävänsä sitä säännöllisesti.

Kaikki Podit tilausvaihtoehdot sisältävät pääsyn laajaan äänikirjat ja podcast-valikoimaan, mahdollisuuden kuunnella jaksoja offline-tilassa sekä käyttää erilaisia käyttäjäystävällisiä toimintoja. Tarkemmat tiedot tilausten ominaisuuksista ja sisällöstä löytyvät palvelun verkkosivuilta olevasta taulukosta.

Podit palvelu tarjoaa myös uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutustua palveluun ennen tilauksen tekemistä. Kokeilujakson pituus voi vaihdella, mutta palvelun verkkosivuilla olevat linkit ovat aina ajantasaisia ja tarjoavat mahdollisuuden pisimpään saatavilla olevaan kokeiluun. Tämä on loistava tapa selvittää, vastaako Podit palvelu omia tarpeitasi ennen kuin sitoudut mihinkään maksulliseen tilaukseen.

Podit hinta ja tilausvaihtoehdot tarjoavat joustavuutta ja vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille, riippuen heidän kuuntelutottumuksistaan. On suositeltavaa hyödyntää ilmainen kokeilujakso ja tarkistaa taulukosta, mikä tilausvaihtoehto sopii parhaiten juuri sinun käyttöösi.

Lisätietoa Podit hinnastosta

Podit palvelun hinnasto on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita ja tarjoamaan joustavuutta niille, jotka haluavat tutustua palveluun ennen pitkäaikaista sitoutumista. Podit hinta vaihtelee riippuen siitä, haluatko kokeilla palvelua kuukausimaksullisena vai valitsetko kerralla koko vuoden kestävän tilauksen.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Podit palvelua lyhyemmällä aikavälillä, kuukausimaksullinen vaihtoehto maksaa 14,99 euroa kuukaudessa. Tämä tilausvaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka eivät ole varmoja palvelun pitkäaikaisesta käytöstä tai haluavat joustavuutta tilauksensa kanssa. Miellyttävänä lisänä Podit tarjoaa uusille kuukausitilauksen käyttäjille 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit testata palvelun kaikkia ominaisuuksia ja kirjojen valikoimaa maksutta. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena.

Jos olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa ja haluat säästää rahaa pitkällä tähtäimellä, Podit tarjoaa vuositilauksen, jonka hinta on 99,99 euroa vuodessa. Vaikka vuositilaukseen ei sisälly ilmaista kokeilujaksoa kuten kuukausitilaukseen, se tarjoaa merkittävän taloudellisen säästön verrattuna kuukausittain maksamiseen – lähes 80 euron säästön vuodessa. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti niille, jotka ovat jo kokeilleet palvelua ja tietävät haluavansa käyttää sitä jatkuvasti.

Molemmat tilausvaihtoehdot – sekä kuukausi- että vuositilaus – antavat käyttäjille täyden pääsyn Podit palvelun kaikkiin kirjoihin. Voit nauttia laajasta valikoimasta sisältöä ja hyödyntää kaikkia palvelun tarjoamia ominaisuuksia riippumatta siitä, kumman tilausvaihtoehdon valitset. Lisäksi Podit palvelu tarjoaa joustavuutta: voit milloin tahansa peruuttaa tai vaihtaa tilauspakettiasi, jos tarpeesi tai tilanteesi muuttuvat.

Kun harkitset Podit palvelun käyttöä, on tärkeää arvioida omia kuuntelutarpeitasi ja budjettiasi. Podit hinta on suunniteltu olemaan kilpailukykyinen ja tarjoamaan arvoa niin satunnaisille kuuntelijoille kuin ahkerillekin kirjojen ystäville. Ennen kuin teet päätöksen, hyödynnä saatavilla olevat kokeilujaksot ja vertaa eri tilausvaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Kuinka paljon Podit maksaa?

Podit on suosittu tilauspohjainen palvelu, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille laadukkaita kuuntelukokemuksia. Jos mietit, kuinka paljon Podit maksaa, hinta riippuu valitsemastasi tilausmallista sekä mahdollisista voimassa olevista alennuksista. On tärkeää huomioida, että Podit hinta voi vaihdella ajan myötä, joten ajantasaisen tiedon saamiseksi kannattaa aina tarkistaa palvelun omilta verkkosivuilta.

Tällä hetkellä Suomessa Podit hinta on asetettu kahdelle eri tasolle: kuukausimaksulliselle ja vuositilaukselle. Kuukausitilauksen hinta on 14,99 euroa kuukaudessa, mikä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat joustavuutta ja kokeilla palvelua ilman pitkäaikaista sitoutumista. Vuositilaus on hintaan 99,99 euroa vuodessa, joka tarjoaa merkittävän säästön verrattuna kuukausittain maksamiseen. Vuositilaus sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet palveluun ja tietävät käyttävänsä sitä aktiivisesti pitkän aikaa.

Lisäksi Podit tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua maksutta rajoitetun ajan kuluessa. Tämä ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa tutustua Podit palvelun tarjontaan ja ominaisuuksiin ennen minkäänlaista rahallista sitoutumista. Ilmaisen kokeilujakson pituus voi vaihdella, joten tarkka tieto on hyvä tarkistaa suoraan Poditin verkkosivuilta.

Muista, että vaikka valitsetkin maksullisen tilauksen, Poditin joustavien tilausmallien ansiosta voit milloin tahansa peruuttaa tai vaihtaa tilauspakettiasi, mikäli tarpeesi muuttuvat. Tämä lisää palvelun käyttömukavuutta ja antaa sinulle vapauden muokata tilaustasi elämäntilanteesi mukaan.

Podit hinta on kilpailukykyinen ja joustava, tarjoten eri vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Olipa kyseessä kuukausimaksu tai vuositilaus, Podit pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen arvoa ja laatua. Muista kuitenkin tarkistaa ajantasaiset hinnat ja tarjoukset suoraan Poditin verkkosivuilta, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen palvelusta.

Podit hinta eri tilausvaihtoehdoilla

Podit palvelu tarjoaa kattavan kuuntelukokemuksen, joka sopii niin äänikirjojen ystäville kuin podcastien kuuntelijoillekin. Kun pohdit Podit hintaa ja eri tilausvaihtoehtoja, on hyvä huomioida, että palvelu tarjoaa kaksi peruspakettia, jotka molemmat sisältävät samat vakio-ominaisuudet. Nämä ominaisuudet kattavat pääsyn laajaan kirjavalikoimaan, johon kuuluvat äänikirjat Suomen johtavilta kustantamoilta, yksinoikeudella tarjottavat Podit® Originals -podcastit sekä julkisesti saatavilla olevat podcastit.

Podit kuukausitilaus on hinnoiteltu 14,99 euroon kuukaudessa. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat joustavuutta ja eivät ole vielä varmoja siitä, kuinka pitkään he haluavat käyttää palvelua. Kuukausitilauksen avulla voit tutustua palvelun tarjontaan ja päättää omalla ajallasi, sopiiko Podit juuri sinun kuuntelutottumuksiisi.

Toisaalta Podit vuositilaus tarjoaa merkittävän säästön vuoden mittaan, sillä sen hinta on 99,99 euroa vuodessa. Tämä tilausvaihtoehto on loistava valinta niille, jotka nauttivat säännöllisestä kuuntelusta ja haluavat sitoutua palveluun pidemmäksi aikaa. Lisäksi, kun valitset vuositilauksen nyt, saat elinikäisen ensitilaajan edun, joka tarkoittaa, että Podit peruspalvelun hinta pysyy sinulle samana, 99,99 euroa vuodessa, niin kauan kuin jatkat tilausta. Tämä edun arvo on 79,89 euroa vuodessa verrattuna kuukausitilauksen kustannuksiin laskettuna.

On tärkeää huomioida, että Podit hinnat voivat vaihdella ajan myötä ja eri markkina-alueilla, joten suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset tiedot suoraan Poditin verkkosivuilta. Lisäksi Podit tarjoaa usein uusille asiakkaille mahdollisuuden ilmaiseen kokeilujaksoon, mikä antaa loistavan tilaisuuden testata palvelua ja sen tarjoamia sisältöjä ennen minkäänlaista sitoutumista. Kokeilujakson jälkeen voit arvioida, mikä Podit hinta tai tilauspaketti palvelee parhaiten omia kuuntelutarpeitasi.

Podit perhetilin hinta

Jos olet kiinnostunut selvittämään Podit hintaa perheellesi, on hyvä ottaa huomioon, että vaikka Podit ei tarjoa erityistä perhetilivaihtoehtoa, perheen yhteinen kuuntelukokemus on silti mahdollista järjestää. Tämä tapahtuu valitsemalla jokaiselle perheenjäsenelle erikseen sopiva tilauspaketti ja laskemalla näiden yhteishinta.

Koska Podit kuukausitilaus on hinnoiteltu 14,99 euroon per käyttäjä ja vuositilaus 99,99 euroon per käyttäjä, perheen kokonaishinta riippuu tilattavien tilausten määrästä. Esimerkiksi, jos perheessä on neljä jäsentä ja jokainen haluaa käyttää palvelua, kuukausitilausten yhteishinta olisi 59,96 euroa (4 x 14,99€). Vastaavasti, vuositilauksien yhteishinta olisi 399,96 euroa (4 x 99,99€), mutta tässä tapauksessa kustakin perheenjäsenestä tulisi sitoutua vuodeksi palvelun käyttöön.

Tämä hinnoittelumalli antaa perheille joustavuutta valita, miten he haluavat järjestää Podit palvelun käytön. Jokainen perheenjäsen voi valita itselleen sopivan tilausvaihtoehdon, ja näin ollen perhe voi mukauttaa Podit käytön kokonaisbudjettinsa mukaisesti. Vaikka erillistä perhetiliä ei olekaan saatavilla, perheenjäsenet voivat silti jakaa kuuntelukokemuksia keskenään, vaikkapa keskustelemalla kuunnelluista kirjoista ja jaksoista.

Muista, että vaikka valitsette perheelle yksittäisiä tilauksia, Podit palvelun tarjoama sisältö ja ominaisuudet pysyvät samoina jokaiselle käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen pääsee nauttimaan laajasta valikoimasta äänikirjoja ja podcasteja sekä muita palvelun vakio-ominaisuuksia.

Kun mietit Podit hintaa perheellesi, on tärkeää harkita kaikkien perheenjäsenten kuuntelutottumuksia ja budjettia. Muista, että Podit hinta voi vaihdella ajan myötä, joten ajantasaisen tiedon saamiseksi kannattaa tarkistaa palvelun viimeisimmät tiedot suoraan Poditin verkkosivuilta.

Kokeile Podit palvelua ilmaiseksi

Jos Podit hinta herättää kysymyksiä tai olet vielä epävarma palvelun sopivuudesta omiin tarpeisiisi, Poditin tarjoama maksuton kokeilujakso on loistava mahdollisuus tutustua palveluun ilman taloudellista sitoutumista. Tämä ilmaiskokeilu on suunnattu kaikille uusille asiakkaille, ja se antaa sinulle pääsyn palvelun koko kirjavalikoimaan ja ominaisuuksiin rajoitetun ajan ajan.

Hyödyntämällä Podit tarjouksen, voit kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi ja kaikessa rauhassa. Kokeilujakson aikana voit kuunnella erilaisia äänikirjoja ja podcasteja, tutustua Podit® Originals -sisältöihin sekä nauttia kaikista muista palvelun tarjoamista ominaisuuksista. Tämä on erinomainen tilaisuus selvittää, vastaako Podit palvelu henkilökohtaisia kuuntelutottumuksiasi ja sisältötarpeitasi.

Kokeilujakson jälkeen sinulla on parempi käsitys siitä, mikä Podit hinta tai tilausvaihtoehto sopii parhaiten juuri sinulle. Jos päätät, että Podit vastaa odotuksiasi ja haluat jatkaa palvelun käyttöä, voit valita joko joustavan kuukausitilauksen, joka maksaa 14,99 euroa kuukaudessa, tai vuositilauksen, joka on hinnoiteltu edullisemmin, 99,99 euroa vuodessa. Vuositilaus tarjoaa lisäarvoa pitkäaikaisille käyttäjille, sillä se on merkittävästi edullisempi kuin kuukausitilaus laskettuna vuoden mittakaavassa.

Jos taas päätät, ettei Podit ole sinulle sopiva, voit helposti peruuttaa tilauksesi kokeilujakson aikana ilman kustannuksia. Tämä joustavuus varmistaa, että et joudu maksamaan palvelusta, joka ei täytä odotuksiasi tai tarpeitasi.

Muista, että ajan myötä Podit hinta ja palvelun tarjoamat tilausvaihtoehdot voivat muuttua, joten on suositeltavaa pitää silmällä ajankohtaisia tietoja Poditin verkkosivuilla. Käyttämällä hyväksi ilmaisen kokeilujakson, saat arvokasta tietoa siitä, miten Podit palvelu voi rikastuttaa päivittäistä kuuntelukokemustasi ja tehdä päätöksen, joka perustuu henkilökohtaiseen kokemukseesi.

Podit hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Kun vertaillaan Podit hintaa muihin markkinoilla oleviin äänikirjapalveluihin, kuten Storytel, Bookbeat, Audible, Nextory, Podit, Elisa kirja, huomataan, että Podit tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun. Poditin hinnat, jotka vaihtelevat 14,99 eurosta kuukaudessa 99,99 euroon vuodessa, tarjoavat asiakkaille joustavuutta ja valinnanvaraa riippuen heidän kuuntelutottumuksistaan ja budjetistaan.

Poditin kuukausitilauksen hinta on asetettu 14,99 euroon, mikä on verrattavissa monien muiden äänikirjapalveluiden kuukausihintoihin. Tämä hinta tarjoaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja ja podcasteja, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka nauttivat kirjojen ja sarjojen kuuntelusta liikkeellä ollessaan tai vapaa-ajallaan.

Vuositilauksen osalta Podit tarjoaa hintaan 99,99 euroa vuodessa, mikä on merkittävä säästö verrattuna kuukausittaiseen maksuun laskettuna. Tämä tilaus sopii erityisesti pitkäaikaisille ja aktiivisille kuuntelijoille, jotka haluavat hyödyntää palvelua säästeliäästi koko vuoden ajan. Vuositilaus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää jatkuvan uusimisen vaivan ja nauttia äänikirjoista ja podcasteista häiriöttä.

Kun Podit hinta verrataan muihin äänikirjapalveluihin, on tärkeää ottaa huomioon, mitä kunkin palvelun tilaus sisältää: kirjojen ja sarjojen määrä, käytettävyys, sovelluksen ominaisuudet ja lisäpalvelut, kuten yksinoikeudella tarjottavat sisällöt. Monet palvelut tarjoavat samankaltaisia perusominaisuuksia, mutta eroja löytyy usein yksityiskohdista, kuten käyttöoikeuksien laajuudesta, offline-toimintojen saatavuudesta ja käyttöliittymän helppokäyttöisyydestä.

Valittaessa äänikirjapalvelua, on hyvä punnita hintojen lisäksi myös palveluiden sisältöä ja laatuun liittyviä tekijöitä. Vaikka Podit hinta on kilpailukykyinen, jokaisen käyttäjän on arvioitava itselleen, tarjoaako palvelu riittävästi arvoa hintaansa nähden verrattuna muihin saatavilla oleviin vaihtoehtoihin. Käyttäjien kannattaa hyödyntää ilmaisia kokeilujaksoja ja tutkia eri palveluiden tarjoamia tilausvaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo