Elisa Kirja

Elisa Kirja on suomalainen ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman suomenkielisiä äänikirjoja ja e-kirjoja.

Palvelu tarjoaa kuumimmat uutuudet, puhutuimmat kirjahitit, rakastetuimmat klassikot sekä tietenkin lasten suosikit.

Elisa Kirjan tilaajat voivat valita kahdesta tilauspaketista sopivan vaihtoehdon ja kuunnella sekä lukea kirjoja kuukausimaksulla.

Elisa Kirja tarjoaa nyt kaikille uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelun käyttöä ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Valitse tilauspaketti

Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Mini

Vähemmän kuunteleville ja lukeville.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Premium

Sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 110 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Miten Elisa Kirja ääni- ja e-kirjapalvelu toimii?

Elisa Kirja on ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kirjoja eri kategorioista. Palvelun käyttöön tarvitaan ainoastaan Elisa Kirja -sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta. Kirjoihin pääsee käsiksi tilaamalla palvelun ja luomalla käyttäjätunnuksen samalla. Palvelun tilaaminen on helppoa ja nopeaa, siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Elisa Kirja tarjoaa kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa: Premium ja Mini. Premium -palvelu sopii useimmille ja tilausvaihtoehto sisältää kuuntelu- ja lukuaikaa 110 tuntia kuukaudessa, mikä vastaa noin 8-10 normaalipituista kirjaa. Mini -palvelu puolestaan sopii hieman vähemmän kuunteleville ja tilausvaihtoehto sisältää kuuntelu- ja lukuaikaa 20 tuntia kuukaudessa, mikä vastaa noin 1-2 kirjaa.

Elisa Kirjan käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä. Palvelun kirjoja pääsee kuuntelemaan ja lukemaan ilmaisella sovelluksella, joka on ladattavissa puhelimeen tai tablettiin. Kirjoja voi lukea ja kuunnella myös ilman internetyhteyttä, sillä halutut kirjat voi ladata sovellukseen silloin, kun laite on yhteydessä internetiin. Kaikki offline-tilaan ladatut kirjat ovat kuunneltavissa myös ilman internet-yhteyttä.

Elisa Kirja -palvelun käyttäjät voivat valita laajasta valikoimasta eri kategorioita, mukaan lukien jännitys, dekkarit, romantiikka, elämäkerrat, lastenkirjat ja tietokirjallisuus. Palvelun laaja valikoima ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee kirjojen lukemisesta ja kuuntelemisesta nautinnollista ja vaivatonta. Valitsemalla sopivan tilausvaihtoehdon, käyttäjät voivat hyödyntää palvelua joustavasti ja edullisesti. Elisa Kirja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia kirjoista ajasta ja paikasta riippumatta.

Mitä kirjoja Elisa Kirja palvelussa on?

Elisa Kirja -palvelussa on valtava valikoima suomenkielisiä äänikirjoja ja e-kirjoja, jotka tarjoavat käyttäjilleen mielenkiintoisia ja jännittäviä lukuelämyksiä. Palvelun valikoimassa on kaikki kuumimmat äänikirjat, kuten uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetuimmat klassikot, unohtamatta lasten suosikkeja. Palvelu päivittää valikoimaansa jatkuvasti, joten uusia kirjoja saapuu jopa päivittäin.

Palvelun käyttäjät voivat helposti löytää kiinnostavia kirjoja ja podcasteja valitsemalla itselleen sopivan kategorian tai tekemällä hakuja kirjan nimen tai kirjailijan perusteella. Äänikirjapalvelu tarjoaa myös käyttäjilleen henkilökohtaisia suosituksia ja listoja, joiden avulla löytää uusia mielenkiintoisia kirjoja.

Elisa Kirja -palvelu sopii kaikenikäisille lukijoille ja se tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman erilaisia kirjoja. Palvelun valikoima kattaa kaikki suomalaisen kirjallisuuden klassikot, jännittävät dekkarit, inspiroivat elämäkerrat, sekä erilaisia tietokirjoja ja oppikirjoja. Palvelu sisältää myös runsaasti lastenkirjoja, joita voi kuunnella ja lukea yhdessä lasten kanssa.

Elisa Kirja -palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Palvelun käyttäjät voivat ladata Elisa Kirja -sovelluksen puhelimeen tai tablettiin ilmaiseksi ja kirjautua sisään omilla tunnuksillaan. Palvelun tilaaminen on yksinkertaista ja se onnistuu muutamalla klikkauksella.

Elisa Kirja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon suomalaisille äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville. Palvelun helppokäyttöisyys, laaja valikoima ja kohtuullinen hinta tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Lisäksi palvelun tarjoamat ilmaiset kokeilujaksot mahdollistavat palvelun testaamisen ennen tilauksen tekoa, mikä on erityisen hyödyllistä, jos haluaa vertailla eri palveluita keskenään.

Elisa Kirja on myös hyvä valinta, jos haluaa tukea suomalaista kirjallisuutta ja kulttuuria, sillä palvelu sisältää laajan valikoiman suomenkielistä kirjallisuutta ja klassikoita.

Kuinka paljon ääni- ja e-kirjapalvelu maksaa?

Elisa Kirjan ääni- ja e-kirjapalvelu on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, ja se on saatavilla kiinteään kuukausihintaan. Palvelun tilaaminen on helppoa, ja se tarjoaa pääsyn valtavaan suomenkieliseen ääni- ja e-kirjavalikoimaan.

Elisa Kirja Premium -palvelu on suosituin vaihtoehto, ja sen kuukausihinta on 16,99 euroa. Tämä vaihtoehto soveltuu useimmille käyttäjille, sillä tilausvaihtoehtoon sisältyy kuuntelu- ja lukuaikaa 110 tuntia kuukaudessa eli noin 8-10 normaalipituista kirjaa. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella tai lukea lähes kaksi kirjaa päivässä kuukauden ajan.

Jos kuuntelet tai luet hieman vähemmän, voit valita uuden Elisa Kirja Mini -palvelun, jonka kuukausihinta on 9,99 euroa. Tähän tilausvaihtoehtoon sisältyy kuuntelu- ja lukuaikaa 20 tuntia kuukaudessa eli noin 1-2 kirjaa. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, jotka eivät käytä palvelua yhtä ahkerasti.

Palvelun käyttöön tarvitset vain Elisa Kirja -sovelluksen, jonka voit ladata puhelimeen tai tablettiin laitteesi sovelluskaupasta ilmaiseksi, sekä sisäänkirjautumiseen oman käyttäjätunnuksen, jonka voit luoda kädenkäänteessä tilatessasi palvelun.

Valikoimaan sisältyy kaikki suomenkieliset ääni- ja e-kirjat, joita Elisa Kirjalla on tarjolla. Valikoimasta puuttuu vain sellaiset ääni- ja e-kirjat, joihin kirjan kustantajalla ei ole jakeluoikeuksia kiinteään kuukausihintaan. Nämä kirjat puuttuvat myös muista kuukausimaksullisista ääni- ja e-kirjapalveluista, mutta ovat ostettavissa Elisa Kirjan verkkokaupasta kappalehintaan omaksi.

Elisa Kirja -palvelun hinta on kilpailukykyinen moniin muihin äänikirjapalveluihin verrattuna, ja se tarjoaa laajan valikoiman suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja. Palvelu on helppo käyttää ja tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin tahansa.

Miten kuuntelu- ja lukuaika sitten lasketaan?

Elisa Kirja -palvelun kuuntelu- ja lukuaika lasketaan eri tavoin äänikirjojen ja e-kirjojen kohdalla. Äänikirjojen kohdalla kuunteluaika lasketaan sen perusteella, kuinka pitkään kirjan kuuntelu kestää normaalilla kuuntelunopeudella (1.0x). Kirjan kuuntelunopeuden hidastaminen tai kasvattaminen ei vaikuta kuluneeseen tuntimäärään, eikä se, kuunnellaanko kirjaa suoratoistolla vai offline-tilassa.

Mikäli kuuntelet saman äänikirjan useampaan kertaan saman tilausjakson aikana tai palaat kirjassa taaksepäin ja kuuntelet saman kohdan uudelleen, kyseinen aika lasketaan kyseisellä tilausjaksolla vain kertaalleen. Vain jos olet jo saavuttanut kuuntelurajasi kuluvalla tilausjaksolla, et voi jatkaa kuuntelua ennen kuin seuraava tilausjakso alkaa ja uuden jakson tunnit ovat käytössäsi.

E-kirjojen kohdalla aika lasketaan luettujen sivujen määrän perusteella. Voit lukea e-kirjan niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat. Esimerkiksi e-kirja, jossa on noin 300 sivua, vastaa noin kymmentä tuntia lukuaikaa. Tämä on kuitenkin suuntaa antava arvio, joka saattaa vaihdella kirjan tekstin tiheyden perusteella.

Jos palaat e-kirjaa lukiessasi kirjassa taaksepäin ja luet saman kohdan uudelleen, tämä aika lasketaan kuluvalla tilausjaksolla vain kerran. Sivujen nopea selailu eteenpäin tai lukujen välillä hyppiminen ei lasketa lukuaikaan, vaan aika kuluu vain, kun pysähdyt sivulle lukemaan sitä pidemmäksi aikaa.

Tarjoaako Elisa Kirja ilmaista kokeilujaksoa?

Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, joka on erinomainen tapa tutustua palveluun ennen kuin sitoutuu kuukausittaiseen maksuun. Kokeilujakso on käytettävissä samalla tavalla kuin maksullinen tilausjakso, ja sen aikana voi kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja rajattomasti. Kokeilujakson aikana käytettävissä on 110 tuntia kuukaudessa, riippumatta kokeilujakson pituudesta.

Ilmaisen kokeilujakson voi hyödyntää vain kerran. Jos olet aikaisemmin käyttänyt Elisa Kirjan maksutonta kokeilujaksoa tai sitä vastaavaa tarjousta, et voi hyödyntää uutta ilmaista kokeilujaksoa.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena, ellei tilausta ole peruttu ennen kokeilujakson päättymistä. Elisa Kirjan tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tilata palvelun suoraan verkkosivuilta. Voit valita sinulle sopivan tilausvaihtoehdon, joka tarjoaa tarvittavan määrän kuuntelu- ja lukuaikaa. Tämän jälkeen voit ladata ilmaisen sovelluksen puhelimeesi tai tabletillesi, ja aloittaa kirjojen kuuntelun tai lukemisen heti.

Elisa Kirja on suomalainen ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman suomenkielisiä kirjoja eri genreistä, kuten dekkareita, elämäkertoja, kaunokirjallisuutta ja nuortenkirjoja. Palveluun lisätään uusia kirjoja jatkuvasti, ja valikoimaan kuuluu myös joitakin ruotsin- ja englanninkielisiä kirjoja sekä podcasteja. Palveluun voi tilata joko Elisa Kirja Premiumin, johon sisältyy 110 tuntia kuukaudessa, tai Elisa Kirja Minin, johon sisältyy 20 tuntia kuukaudessa.

Anna lahjaksi lahjakortti ääni- ja e-kirjapalveluun

Elisa Kirja lahjakortti on loistava tapa ilahduttaa ystävää, perheenjäsentä tai vaikka työntekijöitä. Lahjakortti on helppo hankkia ja toimii ekologisena vaihtoehtona perinteisille lahjoille, joissa usein on mukana turhaa pakkausmateriaalia.

Lahjakortin avulla lahjansaaja voi nauttia Elisa Kirjan valtavasta ääni- ja e-kirjavalikoimasta kiinteällä kuukausihinnalla. Valikoimaan kuuluu kaikki kuumimmat uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetuimmat klassikot, unohtamatta lasten suosikkeja. Palvelun valikoima kasvaa jatkuvasti, joten lahjansaaja voi aina löytää uusia lukuelämyksiä.

Lahjakortin tilaaminen onnistuu kätevästi Elisa Kirjan verkkosivuilta. Lahjakortin arvon voi valita itse, ja se toimitetaan lahjansaajalle sähköpostitse. Lahjakortin käyttö on helppoa, sillä lahjansaaja voi lunastaa sen helposti omalla Elisa Kirja -tilillään. Lahjakortin voi käyttää myös kirjojen ostamiseen omaksi.

Lahjakortin voimassaoloaika on 12 kuukautta ostopäivästä, joten lahjansaajalla on runsaasti aikaa hyödyntää lahjakorttiaan. Lisäksi lahjakortti on kätevä tapa antaa lahja etenkin silloin, kun lahjan saaja asuu kauempana.

Mikäli haluat tilata useampia lahjakortteja kerralla tai tilata painetun lahjakortin, se onnistuu Elisa Kirjan yhteistyökumppanin GoGiftin sivuilta. GoGiftin kautta tilattaessa lahjakortti toimitetaan postitse.

Miten Elisa Kirjan tilaus perutaan?

Elisa Kirjan tilauksen peruuttaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen milloin tahansa omalla Profiili-sivullasi, joka löytyy kirjautumalla Elisa Kirja -sovellukseen tai verkkosivustolle.

Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa ”Profiili”-painiketta yläreunan valikosta. Tämä vie sinut Profiili-sivulle, jossa näet kaikki tilauksesi ja niiden tiedot.

Napsauta haluamasi tilauksen kohdalla ”Hallitse tilausta” -painiketta ja valitse ”Peruuta tilaus”. Tämä käynnistää peruutusprosessin ja tilauksesi lopetetaan välittömästi.

Huomaa, että tilauksen peruutus ei palauta rahaa jo käytetyistä tilausjaksoista. Jos tilauksesi on voimassa, voit kuitenkin käyttää sitä maksamasi tilausjakson loppuun asti.

Jos haluat jatkaa tilausta myöhemmin, voit helposti aktivoida sen uudelleen Profiili-sivulla. Klikkaa tilauksen kohdalla ”Hallitse tilausta” ja valitse ”Aktivoi tilaus”. Tämä käynnistää uudelleen tilausjakson ja voit jälleen nauttia Elisa Kirjan ääni- ja e-kirjavalikoimasta.

On tärkeää muistaa, että tilauksen peruutus tulee tehdä ajoissa, jotta et jatka tilausta vahingossa ja joudu maksamaan uutta tilausjaksoa. Elisa Kirjan asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa, jos kohtaat ongelmia tilauksen peruuttamisessa tai uudelleen aktivoinnissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Elisa Kirja -palvelu on?

Elisa Kirja on suomenkielinen ääni- ja e-kirjapalvelu, jossa on laaja valikoima kirjoja eri genreistä. Palvelussa on saatavilla kuumimmat uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetuimmat klassikot, unohtamatta lasten suosikkeja. Lisäksi valikoimasta löytyy jonkin verran myös ruotsin- ja englanninkielisiä ääni- ja e-kirjoja, sekä podcasteja.

Kuinka paljon palvelun käyttö maksaa?

Elisa Kirja -palvelu on saatavilla kahdella eri tilausvaihtoehdolla: Premium ja Mini. Premium -palvelun hinta on 16,99 €/kk ja sisältää 110 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Mini -palvelun hinta on 9,99 €/kk ja sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa.

Miten palveluun liitytään?

Elisa Kirja -palveluun liitytään helposti rekisteröitymällä palvelun verkkosivuilla. Rekisteröitymisen jälkeen voit valita haluamasi tilausvaihtoehdon ja aloittaa kuuntelun ja lukemisen heti.

Onko Elisa Kirja -palvelussa ilmaista kokeilujaksoa?

Kyllä, kaikki uudet asiakkaat voivat kokeilla palvelua maksutta. Ilmaisen kokeilujakson aikana palvelu on käytettävissä samaan tapaan kuin maksullisenkin tilausjakson aikana, ja ilmaisjakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena, ellei tilausta ole peruttu ennen kokeilujakson päättymistä.

Kuinka Elisa Kirja -tilaus perutaan?

Tilaus voidaan peruuttaa milloin tahansa omalla Profiili-sivulla. Profiili-sivulla voit myös helposti yhdellä napin painalluksella uudelleen aktivoida tilauksesi, jos haluat jatkaa Elisa Kirjan käyttöä myöhemmin.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo