Elisa kirja hinta

Elisa Kirja on suosittu suomalainen ääni- ja e-kirjapalvelu, jonka valikoimasta löydät laajan valikoiman suomenkielisiä äänikirjoja ja e-kirjoja.

Kotimainen äänikirjapalvelu tarjoaa kuumimmat uutuudet, puhutuimmat kirjahitit, rakastetuimmat klassikot sekä tietenkin lasten suosikit.

Elisa Kirjan tilaajat voivat valita kahdesta tilauspaketista sopivan vaihtoehdon ja kuunnella sekä lukea kirjoja kiinteällä kuukausimaksulla.

Elisa kirja hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin palveluihin, varsinkin kun otetaan huomioon sen tarjoamat tilausmallit ja kirjavalikoima.

Elisa kirja hinnat

Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Mini

Vähemmän kuunteleville ja lukeville.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Premium

Sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 110 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Elisa kirja tilausten hinnat

Elisa Kirja on suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden päästä käsiksi laajaan kirjavalikoimaan. Palvelussa on kaksi pääasiallista tilausvaihtoehtoa: Elisa Kirja Mini ja Elisa Kirja Premium.

Elisa Kirja Mini on edullisempi vaihtoehto, jonka kuukausimaksu on 9,99€. Tämä vaihtoehto on suunniteltu käyttäjille, jotka lukevat tai kuuntelevat kirjoja satunnaisesti. Se tarjoaa pääsyn suureen määrään e-kirjoja ja äänikirjoja. Tämä tilausvaihtoehto on erinomainen valinta heille, jotka kuuntelevat ja lukevat vähemmän.

Elisa Kirja Premium on kattavampi vaihtoehto, joka maksaa 16,99€ kuukaudessa. Premium-tilaus on sopiva vaihtoehto useimmille, jotka kuuntelevat ja lukevat enemmän. Jos siis luet tai kuuntelet kirjoja säännöllisesti, Premium-tilaus voi olla järkevämpi vaihtoehto.

Elisa Kirja tarjoaa satunnaisille lukijoille myös mahdollisuuden ostaa yksittäisiä kirjoja, mikä on kätevää, jos et halua sitoutua kuukausittaiseen tilaukseen. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti niille, jotka lukevat kirjoja vain silloin tällöin. Mikäli äänikirjat ja e-kirjat kiinnostavat sinua, mutta et halua sitoutua kuukausittaiseen tilaukseen, voit ostaa ensin yksittäisen kirjan.

Elisa Kirjan verkkosivustolta löytyvä taulukko auttaa vertailemaan eri tilausvaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia. Tarkistamalla tämän taulukon, voit selvittää, kumpi tilausmalli vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja luku- sekä kuuntelutottumuksiasi.

Jos olet epävarma, sopiiko Elisa Kirja sinulle, voit hyödyntää tarjottua ilmaista kokeilujaksoa. Kokeilujakson pituus voi vaihdella, mutta se antaa hyvän mahdollisuuden testata palvelua ja sen ominaisuuksia ennen kuin päätät mahdollisesta tilauksesta. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä.

Lisätietoa Elisa kirja hinnastosta

Elisa Kirja tarjoaa kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa ja hintaa, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita. Molemmilla vaihtoehdoilla on oma hintansa. Elisa Kirja hinnasto on suunnattu erityisesti digitaalisten kirjojen ja äänikirjojen kuluttajille.

Aloitetaan Elisa Kirja Mini -tilauksesta, jonka Elisa Kirja hinta on 9,99 €/kk. Tämä vaihtoehto on suunniteltu käyttäjille, jotka kuuntelevat tai lukevat kirjoja vain satunnaisesti. Elisa Kirja hinnan sisältyy mahdollisuus lukea ja kuunnella sisältöä enintään 20 tuntia kuukaudessa, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan vähemmän aktiivisille lukijoille.

Toinen vaihtoehto on Elisa Kirja Premium, jonka Elisa Kirja hinta on 16,99 €/kk. Tämä tilaus on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia kirjoista ja äänikirjoista enemmän, tarjoten jopa 110 tuntia lukemista ja kuuntelua kuukaudessa. Tämän Elisa Kirja hinnan myötä käyttäjät saavat pääsyn laajempaan valikoimaan ja voivat nauttia kirjoista enemmän.

Jos kuitenkaan nämä Elisa Kirja hinnat sisältävät tilausvaihtoehdot eivät täysin vastaa sinun tarpeitasi, Elisa Kirja tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös yksittäisiä kirjoja. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka lukevat harvoin tai haluavat omistaa vain tietyt teokset. Vaikka yksittäisten kirjojen hinnat vaihtelevat, tämä vaihtoehto mahdollistaa suuremman joustavuuden ilman kuukausittaista Elisa Kirja hintaa.

Näin ollen, Elisa Kirja tarjoaa erilaisia hinnastoja erilaisille lukijoille ja kuuntelijoille. Voit valita itsellesi sopivimman Elisa Kirja hinnan ja tilausvaihtoehdon perustuen omaan käyttötapaasi ja budjettiisi. Mikäli haluat kokeilla äänikirjoja ja e-kirjoja, osta ensin yksittäinen kirja. Mikäli haluat käyttää palvelua säännöllisesti, aloita kuukausittainen tilaus.

Kuinka paljon Elisa kirja maksaa?

Elisa Kirja on suosittu tilauspohjainen palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia kirjoja ja äänikirjoja. Elisa Kirjan hinta Suomessa riippuu valitsemastasi tilausmallista sekä mahdollisista käynnissä olevista alennuskampanjoista. Tällä hetkellä Elisa Kirjan hinnat vaihtelevat yleensä noin 9,99 eurosta 16,99 euroon kuukaudessa.

Elisa Kirja Mini on edullisempi vaihtoehto, joka maksaa noin 9,99€ kuukaudessa. Tämä tilaus sopii käyttäjille, jotka lukevat tai kuuntelevat kirjoja satunnaisesti. Toisaalta, jos haluat laajemman valikoiman ja lisää lukuaikaa, Elisa Kirja Premium on kattavampi tilaus, joka maksaa noin 16,99€ kuukaudessa. Tämä suunnitelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat käyttää palvelua aktiivisemmin.

On tärkeää huomata, että Elisa Kirjan hinta voi vaihdella ajan myötä, ja palvelu saattaa tarjota erilaisia alennuksia ja tarjouksia uusille tai nykyisille asiakkaille. Tämän vuoksi on suositeltavaa tarkistaa aina ajantasaiset hinnat ja tarjoukset suoraan Elisa Kirjan verkkosivuilta.

Elisa Kirja tarjoaa usein uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit testata palvelua ennen tilaukseen sitoutumista. Ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa selvittää, vastaako palvelu omia tarpeitasi, ennen kuin teet päätöksen Elisa Kirjan tilaamisesta. Kokeilujakson kesto ja ehdot voivat vaihdella, joten myös nämä tiedot kannattaa tarkistaa palvelun verkkosivuilta.

Elisa Kirjan hinta riippuu valitsemastasi tilausvaihtoehdosta ja mahdollisista alennuksista. Hinnat Suomessa liikkuvat tällä hetkellä noin 9,99€ ja 16,99€ välillä kuukaudessa, mutta tarkan Elisa Kirja hinnan ja mahdolliset tarjoukset löydät palvelun omilta verkkosivuilta.

Elisa kirja hinta eri tilausvaihtoehdoilla

Elisa Kirja tarjoaa digitaalisten kirjojen ja äänikirjojen ystäville kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka molemmat sisältävät samat perusominaisuudet. Kumpikin tilausvaihtoehto tarjoaa käyttöösi satojen tuhansien kirjojen valikoiman, kirjat eri kielillä sekä mahdollisuuden nauttia sekä äänikirjoista että e-kirjoista. Molemmat tilausvaihtoehdot mahdollistavat sovelluksen käytön offline-tilassa, jolloin voit lukea kirjoja tai kuunnella äänikirjoja ilman internet-yhteyttä.

Elisa Kirja Mini on suunnattu käyttäjille, jotka lukevat tai kuuntelevat kirjoja vähemmän. Tämä tilaus mahdollistaa jopa 20 tunnin lukemisen tai kuuntelun kuukaudessa. Elisa Kirja Mini on ideaalinen valinta satunnaisille lukijoille, jotka eivät välttämättä käytä palvelua päivittäin. Voit aloittaa kokeilemalla palvelua ilmaiseksi, ja jos päätät jatkaa tilauksen käyttöä kokeilujakson päätyttyä, Elisa Kirja Mini tilauksen hinta on 9,99 €/kk.

Toinen vaihtoehto on Elisa Kirja Premium, joka on suunniteltu useammin lukeville ja kuunteleville käyttäjille. Tämä tilaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja jopa 110 tuntia kuukaudessa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan aktiivisille kirjojen ystäville. Kuten Mini-tilaus, myös Premium-tilaus alkaa ilmaisella kokeilujaksolla. Kokeilujakson jälkeen, jos päätät jatkaa palvelun käyttöä, Elisa Kirja Premium tilauksen hinta on 16,99 €/kk.

Elisa Kirjan hinnat eri tilausvaihtoehdoilla ovat siis selkeästi erilaiset, ja ne on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita. Valinta riippuu siitä, kuinka paljon aikaa vietät lukien tai kuunnellen kirjoja kuukaudessa. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat pääsyn laajaan kirjavalikoimaan ja monipuolisiin ominaisuuksiin, joten voit valita juuri sinulle sopivimman tilausvaihtoehdon.

Elisa kirja perhetilin hinta

Jos olet kiinnostunut Elisa Kirjan käytöstä koko perheelle, on tärkeää tietää, että Elisa Kirja ei tarjoa erillistä perhetilin pakettia. Tämä tarkoittaa, että Elisa Kirja hinta perheelle riippuu siitä, miten monta erillistä tilausta teet ja millaisia paketteja valitset kullekin perheenjäsenelle.

Elisa Kirjan tarjoamat kaksi päätilausvaihtoehtoa ovat Elisa Kirja Mini ja Elisa Kirja Premium. Jokainen perheenjäsen voi valita itselleen sopivimman paketin näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Elisa Kirja Mini on suunniteltu käyttäjille, jotka lukevat tai kuuntelevat kirjoja satunnaisesti. Tämän tilauksen hinta on 9,99 € kuukaudessa ja se sisältää mahdollisuuden lukea ja kuunnella sisältöä enintään 20 tuntia kuukaudessa. Tämä vaihtoehto soveltuu erinomaisesti perheenjäsenille, jotka eivät viettä paljoa aikaa kirjojen parissa.

Elisa Kirja Premium on suunnattu aktiivisemmille lukijoille ja kuuntelijoille, ja sen hinta on 16,99 € kuukaudessa. Tämä paketti tarjoaa jopa 110 tuntia lukemista ja kuuntelua kuukaudessa, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon niille, jotka haluavat käyttää palvelua enemmän.

Elisa Kirja hinta perheelle muodostuu siis näiden kahden tilausvaihtoehdon yhdistelmästä perheenjäsenten tarpeiden mukaan. Esimerkiksi, jos perheessä on neljä jäsentä ja kaikki valitsevat Elisa Kirja Minin, kokonaishinta olisi noin 39,96 € kuukaudessa. Jos taas kaikki valitsevat Elisa Kirja Premiumin, kokonaishinta olisi noin 67,96 € kuukaudessa.

Koska Elisa Kirja ei tarjoa erillistä perhetilin hintaa, on suositeltavaa arvioida kunkin perheenjäsenen kirjojen lukemisen ja kuuntelun tarpeet erikseen ja valita tilaus sen mukaisesti. Näin voit räätälöidä Elisa Kirja käytön vastaamaan parhaiten perheesi yksilöllisiä tarpeita.

Kokeile Elisa kirja palvelua ilmaiseksi

Jos Elisa Kirja hinta mietityttää ja et ole varma, onko palvelu sinulle sopiva, nyt on loistava tilaisuus selvittää tämä ilman kustannuksia. Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Tämän tarjouksen avulla voit tutustua palvelun laajaan kirja- ja äänikirjavalikoimaan, kokeilla eri toimintoja ja selvittää, vastaako Elisa Kirja omia tarpeitasi.

Kokeilujakso on erinomainen tapa tutustua Elisa Kirjaan kaikessa rauhassa, ilman että sinun tarvitsee huolehtia kuluista. Aikana, jolloin kokeilujakso on voimassa, saat käyttöösi samat ominaisuudet ja valikoiman kuin maksavilla asiakkailla, mikä tarkoittaa, että voit lukea ja kuunnella kirjoja juuri kuten normaalissa tilauspalvelussa.

Kun kokeilujakso päättyy, sinulla on vapaus päättää, haluatko jatkaa Elisa Kirjan käyttöä maksullisena palveluna. Jos olet tyytyväinen kokemukseen ja haluat jatkaa kirjojen lukemista tai kuuntelemista, voit valita itsellesi sopivimman tilausvaihtoehdon ja aloittaa sen käytön. Elisa Kirjan tarjoamat tilausvaihtoehdot – Elisa Kirja Mini ja Elisa Kirja Premium – tarjoavat erilaisia etuja eri hintaluokissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jos taas päätät, että Elisa Kirja ei ole sinulle sopiva, voit peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, eikä sinulle koidu mitään kustannuksia. Tämä tekee kokeilujaksosta riskittömän tavan kokeilla palvelua ja nähdä, täyttääkö se omat tarpeesi.

Hyödynnä siis Elisa Kirja tarjous ja aloita palvelun kokeilu ilmaiseksi jo tänään. Näin voit itse arvioida palvelun laadun ja päättää, onko Elisa Kirja sinulle sopiva ratkaisu kirjojen ja äänikirjojen nauttimiseen.

Elisa kirja hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Elisa Kirja on yksi monista digitaalisista kirja- ja äänikirjapalveluista, jotka tarjoavat käyttäjilleen pääsyn laajaan valikoimaan kirjallisuutta. Kun verrataan Elisa Kirja hintaa muihin vastaaviin palveluihin, on tärkeää huomioida, että Elisa Kirjan hinnat vaihtelevat 9,99 eurosta 16,99 euroon kuukaudessa riippuen valitusta tilausvaihtoehdosta. Nämä hinnat ovat kilpailukykyisiä markkinoilla olevien muiden äänikirjapalveluiden kanssa.

Elisa Kirja tarjoaa kaksi eri tilausmallia: Elisa Kirja Mini ja Elisa Kirja Premium. Elisa Kirja Mini, hinta 9,99€/kk, on tarkoitettu käyttäjille, jotka lukevat tai kuuntelevat kirjoja vähemmän aktiivisesti, tarjoten mahdollisuuden käyttää palvelua enintään 20 tuntia kuukaudessa. Elisa Kirja Premium, joka maksaa 16,99€/kk, on suunnattu aktiivisemmille käyttäjille ja sisältää jopa 110 tuntia lukemisen tai kuuntelun aikaa kuukaudessa.

Verrattaessa Elisa Kirjan hintoja muihin äänikirjapalveluihin, kuten Podit, Audible, Storytel, Bookbeat ja Nextory, on tärkeää ottaa huomioon paitsi kuukausimaksut, myös käyttäjien saatavilla olevat palvelut ja ominaisuudet. Monet muut palvelut tarjoavat erilaisia tilauspaketteja, jotka voivat sisältää rajoittamattoman pääsyn heidän valikoimiinsa tai tietyn määrän kirjoja kuukaudessa.

Yksi merkittävä ero Elisa Kirjan ja muiden palveluiden välillä on mahdollisuus ostaa yksittäisiä kirjoja Elisa Kirjan kautta. Tämä ominaisuus antaa käyttäjille joustavuuden valita, haluavatko he sitoutua kuukausittaiseen tilaukseen vai ostaa vain yksittäisiä teoksia kuunneltavaksi tai luettavaksi. Tämä voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka eivät lue tai kuuntele kirjoja säännöllisesti, mutta haluavat päästä käsiksi tiettyihin teoksiin.

Kun pohdit Elisa Kirjan hinnan sopivuutta verrattuna muihin palveluihin, on hyvä miettiä omia lukutottumuksiasi ja sitä, miten usein aiot käyttää palvelua. Jos olet satunnainen käyttäjä, Elisa Kirjan Mini-tilaus tai yksittäisten kirjojen ostaminen voi olla kustannustehokas vaihtoehto. Aktiivisemmille lukijoille ja kuuntelijoille Premium-tilaus voi tarjota enemmän arvoa verrattuna muihin palveluihin, jotka saattavat veloittaa korkeampia kuukausimaksuja.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo