Briif

Briif on suomalainen äänilehtipalvelu, joka kokoaa laatulehdistä valittuja artikkeleita yhteen sovellukseen, yhden tilauksen alle, ääneen luettuina.

Artikkeleita löytyy niin politiikasta, taloudesta, mielenterveydestä, työelämästä ja tieteestä, inspiroiva elämäntarinoita ja henkilökuvia unohtamatta.

Briif on siis kuin äänikirjapalvelu, mutta vain lehdille. Yli 20 lehden valikoimasta löytyy varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa aivan jokaiselle.

Rekisteröitymisen ja sovelluksen lataamisen jälkeen voit nauttia artikkelien kuuntelemisesta rajattomasti missä ja milloin vain itse haluat.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ensin ilmaiseksi, jonka jälkeen voit jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tai perua tilauksen.

Valitse tilauspaketti

Kokeile 14 päivää ilmaiseksiKuukausitilaus

Maksat palvelun käytöstä kiinteän kuukausimaksun.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele sisältöjä rajattomasti
 • Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 14 päivää ilmaiseksiVuositilaus

Valitsemalla vuosimaksun, säästät 30%
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele sisältöjä rajattomasti
 • Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Mikä Briif on?

Briif on innovatiivinen suomalainen äänilehtipalvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan pysyä ajan tasalla ja sivistää itseään. Se muuttaa tavallisen lehtien lukukokemuksen, muuntaen laatulehdistön valikoidut artikkelit ääneen luettaviksi kokonaisuuksiksi. Briif on verrattavissa äänikirjapalveluihin, mutta sen erikoisuutena on keskittyminen nimenomaan lehtien sisältöön, tarjoten monipuolisen valikoiman päivän polttavia aiheita ja syvällistä pohdintaa.

Briif palvelee niitä, jotka nauttivat uusimpien uutisten ja trendien seuraamisesta mutta eivät välttämättä ehdi istua alas ja lukea artikkeleita perinteisessä muodossa. Palvelun kautta käyttäjät voivat kuunnella artikkeleita, jotka kattavat laajan kirjon aiheita: politiikasta ja taloudesta mielenterveyteen, työelämään ja tieteeseen. Lisäksi tarjolla on inspiroivia elämäntarinoita ja syvällisiä henkilökuvia, jotka tuovat lisäulottuvuuden päivittäiseen sisältöön.

Sovelluksessa on valikoima yli 20 eri lehden artikkeleita, kaikki suomeksi. Tämä tekee palvelusta erinomaisen resurssin niille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan tai kuunnella sisältöä omalla äidinkielellään. Briifin artikkelit on valittu huolella alan ammattilaisten toimesta, ja ne luetaan ääneen ammattitaitoisesti, tarjoten kuulijalle sekä informatiivisen että miellyttävän kuuntelukokemuksen.

Briif on sitoutunut tarjoamaan tuoretta sisältöä joka päivä, mikä takaa, että käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla maailman tapahtumista ja uusista näkökulmista. Olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai vain rentoutumassa kotona, Briifin avulla voit helposti integroida päivittäisen annoksen tietoa ja viihdettä osaksi arkeasi. Briif on siis enemmän kuin palvelu – se on modernin ajan informaation ja kulttuurin saumaton sulautuma.

Onko Briif äänikirjapalvelu?

Vaikka Briif voidaan helposti sekoittaa perinteisiin äänikirjapalveluihin, kuten Storytel, Bookbeat, Audible, Nextory, Podit tai Elisa Kirja, se on itse asiassa jotain aivan muuta. Briif on suomalainen äänilehtipalvelu, joka tuo yhteen valikoiman huolellisesti valittuja artikkeleita eri laatulehdistä, tarjoten ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen yhden tilauksen alla.

Toisin kuin perinteiset äänikirjapalvelut, jotka keskittyvät kirjallisuuden ja kaunokirjallisuuden tarjoamiseen äänen muodossa, Briif keskittyy ajankohtaisen ja analyyttisen lehtisisällön välittämiseen. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kuunnella valittuja artikkeleita yli 20 suosikkilehdestä, joihin sisältyy aihealueita yhteiskunnasta ja politiikasta talouteen ja sijoittamiseen sekä lifestyleen ja hyvinvointiin. Myös tiede ja teknologia ovat edustettuina, tekevät sisällöstä monipuolisen ja kattavan.

Artikkelit Briifissä ovat kaikki suomeksi, mikä tekee palvelusta erityisen houkuttelevan suomenkieliselle yleisölle. Ammattilaiset ovat valinneet ja lukeneet ääneen kaikki artikkelit, varmistamalla korkeatasoisen kuuntelukokemuksen. Lisäksi, päivittäin päivittyvä sisältö takaa, että käyttäjät saavat jatkuvasti uutta ja ajankohtaista materiaalia käsiinsä.

Briif tarjoaa palveluita, jotka muistuttavat äänikirjapalveluiden konseptia, sen erikoistuminen lehtisisältöön asettaa sen erilleen näistä perinteisistä palveluista. Se on äänikirjapalveluiden sijaan äänilehtipalvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan pysyä perillä päivän tapahtumista, sivistää itseään ja nauttia laadukkaasta journalismista äänen muodossa.

Mikä on ilmainen kokeilujakso?

Ilmainen kokeilujakso on markkinointistrategia, jota monet digitaaliset palvelut, kuten Briif, käyttävät houkutellakseen uusia asiakkaita. Briifin tapauksessa tämä tarkoittaa, että uutena asiakkaana sinulla on mahdollisuus kokeilla heidän äänilehtipalveluaan maksutta 14 päivän ajan. Kokeilujakson aikana sinulla on täydet oikeudet päästä käsiksi koko Briifin tarjoamaan sisältöön ja kuunnella mitä tahansa artikkeleita palvelussa on tarjolla.

Tämän ilmaisen kokeilujakson idea on antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuus kokea palvelun kaikki ominaisuudet ennen kuin he sitoutuvat maksulliseen tilaukseen. Se on riskitön tapa tutustua palveluun, sen käyttöliittymään, sisältöön ja toiminnallisuuksiin. Asiakkaat voivat näin oman kokemuksensa pohjalta arvioida, vastaako palvelu heidän odotuksiaan ja tarpeitaan.

Briifin ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausitilauksena, joka maksaa 11,99 euroa kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että jos et peruuta tilaustasi kokeilujakson aikana, sinua laskutetaan automaattisesti seuraavan kuukauden palvelusta. On tärkeää huomata, että voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana ilman, että sinulta veloitetaan mitään. Tämä antaa kuluttajille vapauden päättää, haluavatko he jatkaa palvelun käyttöä vai ei, ilman taloudellista riskiä.

Miten aloitan tilauksen?

Aloittaminen Briif äänilehtipalvelun kanssa on yksinkertaista ja suoraviivaista. Ennen kaikkea, suositellaan, että käyt Briifin verkkosivuilla tutustumassa palveluun. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä palvelu tarjoaa ja miten se voi täyttää juuri sinun tarpeesi. Kun olet valmis, luo itsellesi käyttäjätili syöttämällä sähköpostiosoitteesi, luomalla salasanan ja hyväksymällä käyttöehdot.

Tilin luomisen jälkeen siirrytään maksuprosessiin. Sinut ohjataan maksunvälittäjän sivustolle, missä voit valita sinulle sopivimman maksutavan ja vahvistaa tilauksesi. Muista, että uutena asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää 14 päivän ilmaista kokeilujaksoa, joka antaa sinulle täyden pääsyn palvelun sisältöön ilman kustannuksia.

Kun tilausprosessi on valmis, lataa Briif-sovellus omasta sovelluskaupastasi. Asenna sovellus laitteeseesi, kirjaudu sisään juuri luomillasi tunnuksilla, ja olet valmis aloittamaan artikkelien kuuntelun. Mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, voit yksinkertaisesti kirjautua sisään verkkosivuilla ja tehdä tilauksen omien tietojesi kautta.

Muista, että ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain 11,99 euron kuukausihintaan. Voit kuitenkin lopettaa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana, ja jos teet niin, sinulta ei veloiteta mitään. Tämä antaa sinulle joustavuutta päättää, onko Briif oikea palvelu sinulle ilman taloudellista riskiä.

Paljonko Briif tilaus maksaa?

Briif-tilauksen hinta on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja säästöjä asiakkaille. Kuukausittainen tilauspalvelu maksaa 11,99 euroa kuukaudessa, mikä antaa sinulle täyden pääsyn kaikkeen palvelun sisältöön. Tärkeää on, että Briif ei vaadi pitkäaikaisia sitoumuksia, joten voit perua tilauksesi milloin tahansa ilman lisäkustannuksia tai seuraamuksia.

Jos haluat säästää enemmän, voit valita vuositilauksen, joka maksaa 99,99 euroa. Tämä vuositilaus tarjoaa merkittävän säästön, noin 30 %, verrattuna kuukausittaiseen maksuun laskettuna. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka ovat jo kokeneet Briifin arvon ja haluavat sitoutua palveluun pidemmäksi aikaa.

Lisäksi uusille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus kokeilla Briifiä täysin ilmaiseksi. Tämä ilmainen kokeilujakso kestää tietyn ajan, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tilaajana vai perua tilauksesi kokonaan. Tämä antaa uusille käyttäjille riskittömän tavan tutustua palveluun ja sen tarjoamaan sisältöön.

Kokeile Briif äänilehtipalvelua ensin ilmaiseksi ja tutustu ominaisuuksiin ja valikoimaan kaikessa rauhassa. Tämän jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena vai lopettaa palvelun käytön kokonaan.

Mitä maksutapoja on saatavilla?

Briif-äänilehtipalvelu tarjoaa käyttäjilleen useita maksuvaihtoehtoja, jotta tilausprosessi olisi mahdollisimman sujuva ja käyttäjäystävällinen. Käytettävissä ovat kaikki yleiset maksukortit, mukaan lukien sekä credit- että debit-kortit. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lähes mitä tahansa Visa, MasterCard, American Express tai muun suuren luottokorttiyhtiön korttia maksutapahtuman suorittamiseen.

Briif tukee moderneja mobiilimaksuvaihtoehtoja, kuten Apple Pay ja Google Pay. Nämä ovat turvallisia ja nopeita tapoja suorittaa maksuja älylaitteillasi, ja ne ovat erinomainen valinta, jos haluat tehdä maksuja ilman fyysisten korttien tai monimutkaisten numeroiden syöttämistä.

Kaikki maksutapahtumat käsitellään Stripe-maksupalvelun kautta, joka on yksi maailman johtavista maksunvälittäjistä. Stripe tarjoaa turvallisen ja luotettavan maksualustan, joka suojaa henkilökohtaisia ja taloudellisia tietojasi. Stripe’n käyttö takaa, että maksutapahtumasi ovat suojattuja ja että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa koko maksuprosessin ajan.

Mitä lehtiä Briifissä on?

Briifin äänilehtipalvelu tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman eri lehtiä, jotka kattavat monia aihealueita ja mielenkiinnon kohteita. Palvelun valikoima sisältää yli 20 lehteä, ja uutta sisältöä lisätään joka päivä, joten käyttäjät voivat löytää jatkuvasti uutta ja ajankohtaista kuunneltavaa.

Briifin valikoimasta löytyy seuraavia julkaisuja: ”Anna”, joka keskittyy naisten elämään ja hyvinvointiin; ”Arvopaperi”, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sijoittamisesta ja taloudesta; kansainvälisesti tunnetut ”The Economist” ja ”Financial Times”, jotka käsittelevät maailmanlaajuisia talous- ja politiikkateemoja; ”Gloria”, joka tuo esiin muodin, kauneuden ja kulttuurin; sekä ”Hyvä terveys”, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin.

Lisäksi palvelussa on ”Kauppalehti Fakta” ja ”Kauppalehti Optio”, jotka tarjoavat syvällisiä näkemyksiä liike-elämästä ja taloudesta; ”Kodin Kuvalehti”, joka antaa vinkkejä ja inspiraatiota kotiin; ja ”MIT Technology Review”, joka käsittelee uusimpia teknologisia innovaatioita ja trendejä.

Mukana on myös ”MustRead” poliittisen ja taloudellisen analyysin ystäville; ”Suomen Kuvalehti”, joka tarjoaa laajan kirjon reportaaseja ja artikkeleita eri aiheista; ”Talouselämä”, joka keskittyy yritysmaailmaan ja talouden ilmiöihin; sekä ”Tekniikan Maailma” ja ”Tekniikka & Talous”, jotka molemmat syventyvät tekniikan ja teollisuuden maailmaan.

IT-alan ammattilaisille ja harrastajille tarjolla on ”Tivi”, joka kattaa tietotekniikan uutiset ja ilmiöt; ”Trendi”, joka keskittyy muotiin ja lifestyleen; ”Tulva”, joka tuo esille feministisiä näkökulmia ja aiheita; ja ”Voi hyvin”, joka edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Näin monipuolinen valikoima varmistaa, että Briifissä on jotakin jokaiselle, olipa kiinnostuksen kohteesi sitten talous, teknologia, hyvinvointi, muoti tai kulttuuri.

Voinko perua tilaukseni?

Kyllä, Briif-äänilehtipalvelun tilauksen peruuttaminen on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa seuraamalla näitä askeleita: Kirjaudu sisään Briifin verkkosivuille, siirry ”Omat tiedot” -osioon ja valitse sitten ”Tilaus”. Tämän jälkeen ohjaudut maksunvälittäjän Stripen sivuille, jossa voit suorittaa tilauksen peruutuksen.

Jos olet uusi asiakas, Briif tarjoaa mahdollisuuden tutustua palveluun ensin ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus kokeilla palvelua ja sen sisältöä ilman kustannuksia ennen kuin sitoudut maksulliseen tilaukseen. Jos päätät, että Briif ei ole sinulle sopiva, voit peruuttaa tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana milloin tahansa, eikä sinulle aiheudu mitään kustannuksia. Tämä joustavuus tekee Briifistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat tutustua palvelun sisältöön ennen sitoutumista.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo