Briif hinta

Briif on suomalainen äänilehtipalvelu, joka kokoaa laatulehdistä valittuja artikkeleita yhteen sovellukseen, yhden tilauksen alle, ääneen luettuina.

Artikkeleita löytyy niin politiikasta, taloudesta, mielenterveydestä, työelämästä ja tieteestä, inspiroiva elämäntarinoita ja henkilökuvia unohtamatta.

Briif on siis kuin äänikirjapalvelu, mutta vain lehdille. Yli 20 lehden valikoimasta löytyy varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa aivan jokaiselle.

Rekisteröitymisen ja sovelluksen lataamisen jälkeen voit nauttia artikkelien kuuntelemisesta rajattomasti missä ja milloin vain itse haluat.

Tarkista alta Briif hinta ja kokeile palvelua ilmaiseksi, jonka jälkeen voit jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tai perua tilauksen.

Briif hinnat

Kokeile 14 päivää ilmaiseksiKuukausitilaus

Maksat palvelun käytöstä kiinteän kuukausimaksun.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele sisältöjä rajattomasti
 • Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 14 päivää ilmaiseksiVuositilaus

Valitsemalla vuosimaksun, säästät 30%
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele sisältöjä rajattomasti
 • Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Briif tilausten hinnat

Briifin äänilehtipalvelu on tunnettu sen monipuolisista tilausvaihtoehdoista, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita. Äänilehtipalvelu tarjoaa kaksi pääasiallista tilausmallia: kuukausitilauksen ja vuositilauksen, joiden hinnat eroavat toisistaan.

Kuukausitilauksen Briif hinta on asetettu 11,99€ kuukaudessa. Tämä hinta tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia äänilehtipalvelusta joustavasti, ilman pitkäaikaista sitoumusta. Briif hinta tässä vaihtoehdossa on suunniteltu niille, jotka haluavat tutustua palveluun tai tarvitsevat sen vain lyhyeksi aikaa.

Vuositilauksen Briif hinta on 99,99€ vuodessa. Tämä hinta heijastaa merkittävää säästöä verrattuna kuukausittaiseen laskutukseen, ja se on ihanteellinen pitkäaikaisille käyttäjille, jotka ovat tyytyväisiä palveluun ja haluavat sitoutua siihen vuodeksi. Briif hinta vuositilauksessa on tarkoitettu tarjoamaan taloudellista etua verrattuna kuukausitilaukseen.

Briif mahdollistaa uusille käyttäjille tutustua äänilehtipalveluun ilmaisen kokeilujakson kautta, joka kestää yleensä 14 päivää. Vaikka tämä jakso on ilmainen, on tärkeää ymmärtää, että tämän jälkeen palvelun käyttö siirtyy automaattisesti maksulliseen tilaukseen, joko kuukausittaiseen tai vuosittaiseen Briif hintaan, ellei käyttäjä peruuta tilausta ennen kokeilujakson päättymistä.

Briif hinnan ymmärtäminen on tärkeää, kun harkitset eri tilausvaihtoehtoja. Riippumatta siitä, valitseeko käyttäjä kuukausi- tai vuositilauksen, on olennaista tietää, mitä kumpikin vaihtoehto sisältää ja miten ne sopivat henkilökohtaiseen budjettiin. Briifin selkeä hinnoittelurakenne ja kokeilujakso tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuden arvioida palvelun arvoa ilman välittömiä taloudellisia sitoumuksia.

Lisätietoa Briifin hinnastosta

Briif tarjoaa kätevän ja joustavan tavan nauttia laadukkaista äänilehtiartikkeleista. Briifin hinnoittelu on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjävaatimuksia ja -budjetteja, tarjoten samalla selkeät ja houkuttelevat vaihtoehdot.

Jos olet kiinnostunut maksamaan Briifin palveluista kuukausittain, hinta asettuu kohtuulliseen 11.99€ joka kuukausi. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat joustavuutta tilauksensa suhteen ja haluavat välttää pitkäaikaisen sitoutumisen.

Vuositilaus on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka ovat valmiita sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Vuositilauksen hinta on 99,99€ vuodessa, mikä tarjoaa noin 30% säästön verrattuna siihen, jos maksaisit palvelusta kuukausittain. Tämä vaihtoehto on suunnattu käyttäjille, jotka nauttivat Briifin palveluista ja haluavat hyödyntää edullisemman hinnoittelun.

Uutena asiakkaana saat erityisen mahdollisuuden kokeilla Briifiä ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tämä kokeilujakso on suunniteltu antamaan sinulle täysi pääsy Briifin laajaan sisältövalikoimaan ilman sitoumusta. Kokeilujakson aikana voit kuunnella rajoittamattoman määrän artikkeleita ja tutustua kaikkiin Briifin tarjoamiin ominaisuuksiin. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus uusitaan automaattisesti kuukausitilauksena hintaan 11,99 €/kk, mutta voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa ilman lisäkustannuksia.

Jos päätät, että Briif ei ole sinulle sopiva palvelu kokeilujakson aikana, voit perua tilauksen helposti, eikä sinulta veloiteta mitään. Tämä riskitön lähestymistapa antaa sinulle vapauden tutkia ja arvioida Briifin tarjontaa ennen minkäänlaista taloudellista sitoutumista.

Kuinka paljon Briif maksaa?

Briifin tarjoama palvelu on tilauspohjainen, mikä tarkoittaa, että käyttäjät maksavat säännöllisiä maksuja päästäkseen käsiksi palvelun sisältöön. Briif hinta vaihtelee sen mukaan, kumman tilausmallin käyttäjä valitsee: kuukausittainen vai vuosittainen. Tällä hetkellä Suomessa Briifin hinta on asetettu 11,99€ kuukaudessa, kun taas vuositilauksen hinta on 99,99€. Nämä hinnat antavat käyttäjille mahdollisuuden valita heille parhaiten sopivan tilausvaihtoehdon taloudellisen tilanteensa ja tarpeidensa mukaan.

Briifin hinnoittelu on suunniteltu olemaan kilpailukykyinen. Vaikka kuukausittainen tilaus tarjoaa joustavuutta ilman pitkäaikaista sitoutumista, vuosittainen tilausmalli tarjoaa merkittäviä säästöjä verrattuna kuukausittain laskutettavaan hintaan. Tämä säästö voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka ovat valmiita sitoutumaan palveluun pidemmäksi aikaa.

Briif ymmärtää uusien käyttäjien tarpeen tutustua palveluun ennen maksulliseen tilaukseen sitoutumista. Tämän vuoksi Briif tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka yleensä kestää 14 päivää. Kokeilujakson aikana käyttäjät voivat tutustua palvelun laajaan sisältövalikoimaan ja päättää, vastaako se heidän odotuksiaan ja tarpeitaan. Mikäli palvelu ei täytä käyttäjän toiveita, tilauksen voi peruuttaa kokeilujakson aikana ilman kustannuksia.

On tärkeää huomata, että Briifin hinta voi vaihdella ajan myötä johtuen markkinatilanteesta tai hinnoittelupolitiikan muutoksista. Siksi on suositeltavaa tarkistaa aina ajankohtainen hintatieto Briifin verkkosivuilta ennen tilauksen tekemistä. Tällä tavoin voit varmistaa, että ymmärrät kaikki kustannukset ja ehdot ennen sitoutumistasi.

Briif tarjoaa käyttäjäystävällisen ja mukautuvan tavan nauttia laadukkaasta sisällöstä. Sen joustavat tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu mahdollistavat sen, että erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevat ihmiset voivat löytää heille sopivan vaihtoehdon.

Briif hinta eri tilausvaihtoehdoilla

Briif tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen tavan kuluttaa mediaa tarjoamalla tilauspohjaisen palvelun, jossa voi kuunnella ammattilaisten ääneen lukemia valikoituja artikkeleita eri lehdistä. Palvelu keskittyy tarjoamaan merkityksellisiä, ajankohtaisia ja ajatuksia herättäviä sisältöjä, jotka on suunniteltu laajentamaan yleissivistystä ja tarjoamaan viihdyttäviä hetkiä missä tahansa liikkuessasi.

Briifin hinnoittelu on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja läpinäkyvä, tarjoten kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa, joilla on samat palveluominaisuudet. Ensimmäinen vaihtoehto on kuukausitilaus, jonka hinta on 11,99€. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka haluavat joustavuutta ja eivät ole varmoja, haluavatko he sitoutua pidemmäksi ajaksi. Kuukausitilauksen voi aloittaa ja lopettaa milloin tahansa, mikä antaa käyttäjille vapauden kokeilla palvelua ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Toinen vaihtoehto on vuositilaus, jonka hinta on 99,99€. Tämä vaihtoehto on kustannustehokkaampi niille, jotka ovat jo tutustuneet Briifin palveluun ja haluavat käyttää sitä säännöllisesti. Vuositilaus tarjoaa huomattavia säästöjä verrattuna kuukausittaiseen laskutukseen, sillä sen kokonaishinta vastaa vain noin kahdeksan kuukauden kuukausimaksuja, mikä tarkoittaa noin neljän kuukauden säästöä vuodessa.

Briifin palveluun tutustumisen helpottamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden kynnysten madaltamiseksi Briif tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson. Tämän jakson aikana käyttäjät voivat testata äänilehtipalvelua veloituksetta, jolloin he voivat itse arvioida palvelun arvon ja päättää, haluavatko he sitoutua maksulliseen tilaukseen. Ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa saada käsitys palvelun laadusta ja sisällöstä ennen taloudellisen sitoumuksen tekemistä.

Briif perhetilin hinta

Briifin äänilehtipalvelu ei tällä hetkellä tarjoa erityistä perhetilin tilausvaihtoehtoa, perheet voivat silti nauttia Briifin palveluista räätälöimällä tilauksen jokaiselle perheenjäsenelle. Tämä mahdollistaa jokaisen perheenjäsenen yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten huomioimisen, mikä tekee Briifistä joustavan vaihtoehdon perheille.

Briifin hinnoittelurakenne sisältää kaksi päävaihtoehtoa: kuukausitilauksen ja vuositilauksen. Briif hinta on kuukaudessa 11,99€, mikä tarjoaa joustavuuden niille, jotka eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen tilaukseen. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat kokeilla palvelua lyhyen aikaa tai jos et ole varma, kuinka usein käytät palvelua.

Vuositilaus on hinnoiteltu 99,99€ vuodessa, mikä tarjoaa huomattavaa säästöä verrattuna kuukausitilaukseen, jos palvelua käytetään säännöllisesti koko vuoden ajan. Tämä vaihtoehto on erinomainen valinta perheenjäsenille, jotka nauttivat Briifin sisällöstä ja haluavat hyödyntää palvelua pitkällä aikavälillä.

Jokainen perheenjäsen voi hyödyntää Briifin tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, joka yleensä kestää 14 päivää. Kokeilujakson aikana perheenjäsenet voivat tutustua palvelun ominaisuuksiin ja sisältöön ilman kustannuksia. Tämä antaa heille mahdollisuuden arvioida, kuinka hyvin Briif vastaa heidän tarpeitaan ennen minkäänlaista taloudellista sitoumusta.

Perheen kokonaishinta Briif palvelulle riippuu siitä, kuinka monta perheenjäsentä aikoo käyttää palvelua ja minkä tyyppisen tilauksen he kukin valitsevat. Kun valitset jokaiselle perheenjäsenelle sopivan paketin, voit laskea yhteen kuukausi- tai vuosimaksut saadaksesi selville koko perheen kokonaiskustannukset. On tärkeää muistaa, että vaikka erillistä perhetiliä ei ole saatavilla, yksilöllisten tilausten joustavuus mahdollistaa perheenjäsenten yksilöllisten mieltymysten huomioimisen.

Kokeile Briif palvelua ilmaiseksi

Jos Briifin hinta mietityttää tai olet epävarma siitä, vastaako palvelu juuri sinun tarpeitasi, ei kannata epäröidä. Briif tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua heidän äänilehtipalveluunsa maksuttoman kokeilujakson kautta, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla palvelua ilman minkäänlaista taloudellista sitoutumista.

Briifin ilmaisen kokeilujakson ansiosta kaikki uudet asiakkaat voivat nauttia palvelun täysimittaisista ominaisuuksista rajoitetun ajan. Tämän ajan kuluessa voit kuunnella valikoituja artikkeleita ja nauttia laadukkaasta sisällöstä kaikessa rauhassa. Tämä antaa sinulle kattavan kuvan siitä, mitä Briif tarjoaa, ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka palvelu sopii yhteen omien mieltymystesi ja elämäntyylisi kanssa.

Kokeilujakson aikana et joudu maksamaan mitään, ja sinulla on täysi vapaus tutustua palveluun ilman sitoutumispaineita. Se on erinomainen tilaisuus kokea, miten Briif voi rikastuttaa päivittäistä mediakulutustasi ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista.

Kun kokeilujakso lähestyy loppuaan, sinulla on valinnanvapaus: voit joko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tai peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä. Jos päätät jatkaa, voit valita itsellesi sopivimman tilausvaihtoehdon Briifin hinnoitteluvaihtoehdoista, riippuen siitä, haluatko sitoutua kuukausi- tai vuositilaukseen.

Hyödyntämällä Briifin ilmaisen kokeilujakson, voit tehdä perustellun päätöksen siitä, onko palvelu sinulle sopiva ilman, että sinun tarvitsee ensin sitoutua kuukausimaksuihin. Tämä on ihanteellinen tapa varmistaa, että Briifin hinta ja tarjoamat palvelut vastaavat odotuksiasi ja tarpeitasi. Älä siis epäröi, vaan hyödynnä tämä tarjous ja koe Briifin tarjoama lisäarvo itse.

Briif hinta verrattuna muihin äänikirjapalveluihin

Kun pohdit Briifin hintaa ja harkitset sen arvoa, on hyödyllistä verrata sitä muihin Suomen markkinoilla toimiviin äänikirjapalveluihin, kuten Storyteliin, Nextoryyn, Bookbeatiin, Elisa Kirjaan, Audibleen ja Poditiin. Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman äänikirjoja eri genreistä, mutta on tärkeää muistaa, että Briif on erilainen: se on äänilehtipalvelu, ei perinteinen äänikirjapalvelu.

Briifin kuukausihinta on 11,99€, ja vuosihinta 99,99€. Kun vertaat näitä hintoja muihin äänikirjapalveluihin, huomaat, että vaikka hinnoittelurakenteet voivat olla samankaltaisia, palveluiden tarjoama sisältö eroaa toisistaan. Äänikirjapalvelut tarjoavat pääsyn tuhansiin kirjoihin, kun taas Briif keskittyy ääneen luettuihin artikkeleihin ja lehtiin. Tämä tekee Briifista ainutlaatuisen, erityisesti niille, jotka etsivät ajankohtaista, informatiivista ja monipuolista sisältöä.

Useimmat äänikirjapalvelut, mukaan lukien Briif, tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla käyttäjät voivat tutustua palveluun ennen maksulliseen tilaukseen sitoutumista. Hyödyntämällä näitä kokeilujaksoja voit vertailla palveluiden laatua, sisältöä ja käyttäjäkokemusta ilman taloudellista riskiä.

Kun vertaat Briif hintaa muihin äänikirjapalveluihin, on tärkeää pitää mielessä palveluiden erikoistuminen. Briif ei tarjoa perinteisiä kirjoja, vaan keskittyy ajankohtaiseen ja laadukkaaseen lehtisisältöön. Tämä tekee siitä ihanteellisen palvelun niille, jotka kaipaavat jatkuvaa päivitystä maailmantapahtumista, kulttuurista, taloudesta ja muista aiheista.

Vaikka Briifin hinta voi ensi silmäyksellä vaikuttaa samankaltaiselta muiden äänikirjapalveluiden kanssa, on tärkeää huomioida palvelun tarjoama ainutlaatuinen arvo. Äänilehtipalveluna Briif tarjoaa erityistä sisältöä, jota ei välttämättä ole saatavilla äänikirjapalveluissa. Tämän erikoistumisen vuoksi Briifin hinta on kilpailukykyinen ja voi tarjota hyvän vastineen rahalle, varsinkin niille, jotka etsivät jatkuvasti uutta tietoa ja näkökulmia.

Äänikirjapalvelut.fi
Logo